Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Popust cena: 1200 rsd

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1200 rsd

Poznati fotografi, danas Gil Lavi



Rođen je 1985. godine u Jerusalimu u porodici sa afinitetom prema umetnosti. Karijeru je počeo još kao četrnaestogodišnjak u lokalnim novinama kao dopisnik. Istovremeno je imao i prvu izložbu, a sa 16. godina već je radio za dnevne novine.



Tokom vojnog roka u izraelskim odbrambenim snagama, Lavi jue služio kao glavni fotograf u komandi kopnenih snaga. Godine 2006. osniva komercijalni foto i brend konsalting studio.



Godine 2008. Lavi je počeo da radi na komercijalnim projektima u Evropi i SAD, od čega su nastale tri izložbe: Under Attack (osvrt na uticaj svetske ekonomske krize na SAD), Freeze (fokus na urbani način života u Berlinu, Parizu, Njujorku, Pragu Varšavi i Tel Avivu) i City of War ( ispitivanje psiholoških posledica rata kroz pogled na predgrađa). kasnije iste godine časopis Forbes proglasio ga je jednim od 300 najuspešnijih i najperspektivnijih Izraelaca mlađih od 40 godina.



Angažovanje ljudi pomoću fotografija igra sve veću ulogu u njegovoj karijeri. Razne organizacije su ga angažovale kao glavnog govornika na raznim konvencijama u SAD, Latinskoj Americi i Izraelu.


Gil Lavi

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272