Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Nešto diše u mojoj torti

Nešto diše u mojoj torti

Rozmarina beba

Rozmarina beba

Praskozorje, knjiga, film, venčanica i još mnogo toga

Pregleda (30 dana / ukupno): 9 / 2567

Praskozorje, 1. deo

Knjiga

Naručite knjigu.

Proverite zašto je knjiga na našem sajtu do sada pregledana preko 10.000 puta.

Film i venčanica

Najvatrenije ljubiteljke "Sumrak" serijala imaće priliku da se od iduće godine udaju u venčanici koju je Bela Svon nosila u filmu "Praskozorje - Prvi deo", saopštila je dizanjerska kuća Karoline Herere.

Bela haljina sa čipkom na ledjima bila je napravljena ekskluzivno za glumicu Kristin Stjuart i dizajnerka Karolina Herera je rekla da je bila "polaskana" kada je od nje zatraženo da dizajnira venčanicu.

Za sada se ne zna koliko će venčanica biti pušteno u prodaju niti koliko će koštati ali za one nestrpljive i one koje se udaju ove godine, kompanija "Alfred Anđelo" već prodaje kopije za 799 dolara u izabranim prodavnicama širom sveta.


"Sumrak saga: Praskozorje" nalazi se na prvom mestu Box Office liste u Italiji (2,3 mil. USD) i Francuskoj (3,83 mil. USD), gde je ujedno imao i treće najbolje otvaranje u ovoj godini (odmah iza Harija Potera I Tintina), Italije (2,3 mil. USD). U Australiji je ostvario fantastičan uspeh, zaradivši 1,27 mil USD u ponoćnim projekcijama.

U Belgiji je zaradio 768.000 USD, a u Švedskoj 757.000 tokom prvog dana prikazivanja.

U poslednjem poglavlju ove vampirske sage zatičemo glavne junake u pripremama za Belino i Edvardovo venčanje. Oni će doživeti i neočekivano uzbuđenje – rođenje njihove bebe. To još više komplikuje Belin odnos sa Džejkobom, mladim vukodlakom koji je Beli malo više od prijatelja. „Sumrak saga: Praskozorje“ biće prikazan kao dva filma.

„Film pokreće puno komplikovanih tema: tinejdžeri su još daleko od udaje, trudnoće, dece, ali su im potrebni heroji koji će ih uputiti u sve to. Nismo se nadali ovolikom uspehu. Počastvovani smo što smo postali značajan deo popularne kulture, što se ne dešava često dok ste na početku karijere,“ zaključuje Kristen Sjuart, jedan od junaka ove sage.

Reditelj prvog dela epskog finala je Bil Kondon, a glavne uloge tumače Robert Patinson, Kristin Stjuart i Tejlor Laotner.

Zaslužni za film


Žanr: avantura, fantazija, drama
Trajanje: 117 min.
Premisa: Večnost je samo početak!
Glavne uloge: Kristen Stjuart (Kristen Stewart), Robert Patison (Robert Pattinson), Tejlor Lotner (Taylor Lautner), Bili Berk (Billy Burke), Ešli Grin (Ashley Greene), Džekson Ratbon (Jackson Rathbone), Piter Fačineli (Peter Facinelli), Kelan Luc (Kellan Lutz), Niki Rid (Nikki Reed)
Scenario: Melisa Rozenberg (Melissa Rosenberg), Stefani Mejer (Stephenie Meyer) - roman
Režija: Bil Kondon (Bill Condon)

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272