Pretplata na Android aplikacije na Google Play-u

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 12 / 1252

Android aplikacije i pretplata


Opcije za mesečne i godišnje pretplate sada su dostupne i u okviru Android aplikacija. Google je predstavio mogućnost pretplate u okviru aplikacija za njihovu Play prodavnicu, navodi se u najnovijem zvaničnom saopštenju ove kompanije. Od sada, programeri koji se bave razvijem aplikacija imaju mogućnost pretplate u okviru aplikacija sa ciljem da se naplaćuje mesečna ili godišnja pretplata u okviru same aplikacije. Na ovaj način Google App portal izjednačen je sa Apple App Store po načinu na koji nudi mogućnost naplate i automatskog obnavljanja pretplate.

ITsvet.

VeiwSonic 22“ Android tablet


ViewSonic, kompanija koja je najpoznatija po jefitnim televizorima i računarskim monitorima je najavila novi opseg Android tableta. Touch and Connect opseg će biti u formi prototipa, pri čemu će glavni naglasak biti na 22“ modelu, za koji se sada samo zna da je reč o smart poslovnom tablet monitoru. Ovaj model će koristiti najverovatnije Android 4.0, mada ima nekih naznaka da bi mogla da bude dostupna i verzija koja bi bila bazirana na Windows 8 operativnom sistemu koja bi podržavala multi touch mogućnosti. Ovi tableti, zajedno sa novim cloud računarskim rešenjima bi trebali da debituju na Computex događaju koji počinje 5. juna.

ITsvet.

Samsung Galaxy S III startuje u Evropi danas

After what seems like an eternity of hype and pre-release buzz, today's the day you can actually (kinda) get your hands on a Samsung Galaxy S III in Europe. A triumphant Samsung media release announces that the phone launches in 28 countries today, though a few caveats apply.

ČLANAK.

Sajt koji možda niste posetili - Android Central


ANDROID CENTRAL.


 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar