Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

InDesign CS2 praktične vežbe

InDesign CS2 praktične vežbe

Popust cena: 1150 rsd

QuarkXPress 6

QuarkXPress 6

Popust cena: 440 rsd

Preuzmite besplatno Bryce 5.5

DAZ 3D, Inc. vođa u razvijanju tehnologija 3D sadržaja i 3D programa, objavio je da sada možete besplatno da preuzmete program za kreiranje 3D okruženja i animacija, Bryce® 5.5, sa Download.com, popularnog sajta za preuzimanje programa.



Bryce 5.5 se pridružio Bryce-u 5.0 i DAZ|Studio-u kao najnoviji dodatak DAZ 3D-ovoj liniji besplatnih programa. Bryce 5.5 predstavlja veliku nadogradnju Bryce-a 5.0 i opremljen je sa nekoliko naprednih funkcija i jednostavnijim radnim tokom koji donosi veću moć, preciznost i kontrolu, kako profesionalcima, tako i entuzijastima.

"Besplatna verzija Bryce-a 5.5 je mnogo bolja varijanta od demoa Bryce-a 6, kome su ograničene ili blokirane određene funkcije," kaže Dan Farr, predsednik DAZ 3D-a. "Mi znamo da hiljade potencijalnih 3D umetnika vapi za alatima koji će im omogućiti da oslobode svoju kreativnost. Besplatno nudeći ove programe, mi omogućujemo ovim pojedincima da već danas počnu da shvataju svoje potencijale i pridruže se rastućem talasu 3D stvaralaca."

Profesionalci u oblasti Weba, videa, i umetnosti koji renderuju i kreiraju slike u 3D-u će znati da cene kako je jednostavno učitati, editovati i importovati hiljade 3D figura, vozila i životinja direktno u Bryce scene pomoću DAZ|Studio plugin-a.

Ostala poboljšanja uključuju unapređeni editor terena, podrška za OpenGL, poboljšano renderovanje mreža sa Bryce Lightning 2.0, i poboljšanje od čak 50% u brzini renderovanja.

Bryce 5.5 je dostupan na www.download.com i možete ga naći direktno na sledećem linku:
http://www.download.com/3120-20

Još jedno kratko vreme nadogradnja na verziju 6.1 će biti dostupna po ceni od 19.98 dolara. Preuzmite besplatno Bryce 5.5

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• Zoran Zdravković
Vaš link odgovara za Mac a ne za Windows operativne sisteme. Na ovom sajtu ne postoji besplatni Bryce 5.5 za Windows

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272