Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mašinsko učenje uz PyTorch i Scikit-Learn

Mašinsko učenje uz PyTorch i Scikit-Learn

Popust cena: 2900 rsd

Python mašinsko učenje, prevod trećeg izdanja

Python mašinsko učenje, prevod trećeg izdanja

Popust cena: 2640 rsd

Prikaz knjige Machine Learning Q and AI

Knjiga "Machine Learning Q and AI" autora Sebastiana Raschke, dostupna na No Starch Press, nudi napredno istraživanje polja mašinskog učenja i veštačke inteligencije koje prelazi osnovne koncepte. Koristi jedinstveni format pitanja i odgovora za produbljivanje složenih tema, čineći ih pristupačnim i privlačnim za čitaoce koji su zainteresovani da prodube svoje znanje. Svako poglavlje se bavi temeljnim pitanjem u AI, predstavljajući jasna objašnjenja, dijagrame i praktične vežbe.

Ključne karakteristike knjige:

  • Fokusirana poglavlja: Knjiga odgovara na ključna AI pitanja sažeto, razbijajući složene ideje na lako svarljive delove.
  • Širok raspon tema: Obuhvata različite teme od arhitektura neuronskih mreža i evaluacije modela do računarskog vida i obrade prirodnog jezika.
  • Praktične primene: Pruža tehnike za poboljšanje performansi modela, fino podešavanje velikih modela i još mnogo toga.

Knjiga je odličan resurs za one koji su spremni da napreduju u svom razumevanju mašinskog učenja i AI, nudeći uvide u upravljanje nasumičnošću u obuci neuronskih mreža, razumevanje arhitektura enkodera i dekodera u jezičkim modelima, smanjenje preprilagođavanja, izgradnju intervala pouzdanosti za klasifikatore, paradigme obuke sa više GPU-ova i mnogo više.

Sebastian Raschka, autor, je poznat istraživač mašinskog učenja i veštačke inteligencije sa strašću prema obrazovanju, trenutno služi kao glavni AI edukator u Lightning AI. Njegov rad ima za cilj da učini AI i duboko učenje dostupnijim, podržan njegovim bogatim iskustvom kao asistent profesor statistike i autorstvom bestselera u oblasti.

Da li želite da kreirate dugi sadržaj na osnovu detalja ove knjige, kao što su sažetak, recenzija ili detaljna analiza određenih tema koje pokriva?

Recenzije knjige "Machine Learning Q and AI" Sebastiana Raschke visoko su pozitivne i ističu njen značaj za praktikante veštačke inteligencije na svim nivoima:

  • Cameron R. Wolfe, pisac "Deep (Learning) Focus", hvali sposobnost autora da pojednostavi složene teme vezane za AI i učini ih praktičnim i razumljivim za svakoga, nazivajući knjigu izvanrednim resursom.

  • Chip Huyen, autor "Designing Machine Learning Systems", ističe jedinstvenu kombinaciju akademske dubine, inženjerske agilnosti i sposobnosti da razjasni složene ideje, preporučujući Sebastiana kao vodiča za one koji započinju svoje putovanje u mašinskom učenju.

  • Chris Albon, direktor za mašinsko učenje u Wikimedia Foundation, hvali Sebastiana kao najboljeg edukatora iz oblasti mašinskog učenja na terenu, naglašavajući njegovu sposobnost da deli svoje obimno znanje i strast.

  • Ronald T. Kneusel, autor "How AI Works", opisuje knjigu kao sveobuhvatni resurs za upoznavanje sa ključnim temama AI koje nisu pokrivene u većini uvodnih kurseva, nudići onima koji su već zakoračili u svet AI putokaz za razumevanje naprednijih nivoa.

Ove recenzije naglašavaju kako knjiga pruža jasnoću i dubinu u razumevanju naprednih tema u mašinskom učenju i veštačkoj inteligenciji, čineći je neprocenjivim resursom za praktikante i entuzijaste u ovoj oblasti.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272