Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Photoshop CS5 100 saveta i trikova

Photoshop CS5 100 saveta i trikova

Popust cena: 360 rsd

QuarkXPress 6

QuarkXPress 6

Popust cena: 440 rsd

Promocija Adobe Creative Suite 6 i CoreDraw X6

Promocija na Sajmu Grafima


Na ovogodišnjem međunarodnom sajmu grafičke i papirne industrije, medija i komunikacije – Grafima, koji će se održati od 26. do 29. septembra u hali 4 Beogradskog sajma, pored ostalih izlagača dočekaće vas i predstavnici firme Extreme.

Za sve posetioce Extreme štanda i predavanja na Grafimi pripremili smo posebne pogodnosti – prijavite svoje prisustvo i pridružite nam se!
Osim Extreme štanda na kome ćete moći da se informišete o svim pojedinostima vezanim za grafički softver kompanija Adobe i Corel, pozivamo Vas i na stručna predavanja koja ćemo u okviru ovogodišnje Grafime organizovati:

Adobe Creative Suite 6: Photoshop, InDesign i Illustrator
(četvrtak, 27. septembar, 12h u velikoj sali hale 4 Beogradskog sajma)

Prijavite se na www.extreme.rs/Grafima-Adobe i pridružite nam se!

Imaćete priliku da od Zorana Imširagića koji je Adobe Certified Instructor čujete šta novo donosi Adobe Creative Suite 6:

Photoshop ima novi moćni alat za kadriranje (crop tool), a Content-Aware porodica je dobila nove izuzetne dodatke. Efekti zamućenja (blur) kakve još niste videli, dok je rad sa slojevime (layers) podignut na novi nivo. Za ljubitelje fotografije tu je Adobe Camera Raw 7, koji opet pomera granice, a za one koji snimaju video na raspolaganju je potpuno nova baterija alata za video montažu!

InDesign nastavlja svoj "dvostruki život". Pošto je pokazao da je nenadmašan za pripremanje štampanih medija, sada svoju snagu prikazuje na polju digitalnog izdavaštva za web i tablet računare. Prilagođavanje vašeg dizajna vertikalnom i horizontalnom prikazu za tablet računare nikada nije bilo lakše, a oni koji bave kreiranjem različitih verzija oglasa sada mogu kroz moćni automatizovani sistem da to rade u nekoliko koraka. Pravljenje interaktivni PDF formular direktno iz InDesigna štedi vreme uz izuzetne rezultate.

Illustrator donosi novi, potpuno prerađen alat za vektorizaciju bitmapiranih slika i novu mogućnost za kreiranje unikatnih vektorskh ispuna (Patern). Ono što su ilustratori sanjali godinama najzad je moguće - Gradient strokes - moćni efekti su samo nekoliko klikova mišem daleko!

CorelDRAW Graphics Suite X6
(četvrtak, 27. septembar, 15h u velikoj sali hale 4 Beogradskog sajma)

CorelDRAW Graphics Suite X6 prezentacija je zakazana za 15h, a ukoliko želite da nam se pridružite svoje prisustvo možete prijaviti na www.extreme.rs/Grafima-Corel.

Ovog proleća kompanija Corel je obradovala sve svoje korisnike novom verzijom svog najpopularnijeg grafičkog paketa – CorelDRAW Graphics Suite X6.
U četvrtak 27. septembra u okviru ovogodišnje Grafime, poznati Corel prezenter Dejan Rogan iz firme HSM Informatika prezentovaće ključne novitete u najnovijoj verziji: support za OpenType fontove, nove harmonije boja, kreativne alate za oblikovanje vektora, stilove objekata, alate za prelom stranica i alate za izradu web prezentacija.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272