Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Rođendanski emotikoni za Yahoo Messenger!

Danas Yahoo Messenger slavi 25. godišnjicu emotikona, animiranih faca koje su prvi put predstavljene u klijentu za brzo slanje poruka 2002. godine. Danas, posle otprilike 5 godina, Yahoo Messenger sadrži atraktivne emotikone koje koriste brojni korisnici da bi izrazili svoja osećanja i poboljšali iskustvo četovanja. Roditeljska kompanija Yahoo je čak organizovala i specijalno takmičenje, pod kodnim ime Emoticontest, koje poziva korisnike da pošalju svoje omiljene kreacije da budu uključene u sledeću verziju rešenja za brzo slanje poruka.

«Za 25 godina, smajli J i njegovi srećni drugari od zagrada su postali važan deo izražavanja u svakodnevnoj onlajn konverzaciji. Kada ne možete da čujete nečiji glas ili da vidite njihova lica emotikoni su oni koji nam pomažu da izrazimo sve ono što reči ne mogu» rekao je Jeff Bonforte, generalni direktor Yahoo!Messengera.

Većina emotikona su već uključeni u veliki broj rešenja za četovanje kao što je Google Talk, Windows Live Messenger i Skype. Međutim, svaki program ima sopstveni interfejs koji ih čini manje ili više atraktivnim za korisnike. Ostali programi su čak i napredniji zato što oni omogućavaju korisnicima da implementiraju sopstveni set emotikona da bi program učinili atraktivnijim i poboljšali iskustvo.

«Skoro 85% ljudi koji svakodnevno koriste Yahoo!Messenger se oslanjaju na emotikone da bi dodali boju i karakter svojoj komunikaciji. Naši korisnici su eksperti i da bismo proslavili 25. godišnjicu emotikona, mi molimo Yahoo! Messenger korisnike da kreiraju sledeću generaciju smajlija» dodao je predstavnik Yahoo-a.

Ako želite da daunlodujete poslednju verziju ovog klijenta za brzo slanje poruka možete da ga preuzmete sa ovog  linka. Tu ćete naći i puno dodataka koji mogu da se implementiraju u ovo rešenje za četovanje i koji poboljšavaju funkcionalnost programa.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272