Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Photoshop CS5 100 saveta i trikova

Photoshop CS5 100 saveta i trikova

Popust cena: 360 rsd

InDesign CS2 praktične vežbe

InDesign CS2 praktične vežbe

Popust cena: 1150 rsd

Sajt koji možda niste otkrili -gDestinacija - da li biste jahali

Sajt gDestinacija:

 

Najbolji lek za zimsku melanholiju je odlazak na uzbudljiv izlet. Salaš Stremen u Jakovu predstavlja pravo mesto za aktivni odmor i druženje uz dobar zalogaj. I jahanje. Kao Tito što je jahao:

Ako volite da letite, evo i jedne slike. Bela Crkva, letenje zmajem, i slika:

Najbitnije je da se pertle ne odvežu. Ko će da ih veže.

"Koliko vodopada treba videti da bi vam se dosadili?"  Jutarnja vožnja od Helle do Skaftafell regije kako bi posetili Seljalandsfoss, naš prvi vodopad dana. Vrlo zabavno, ali i jako mokro, jer je moguće hodati iza vodopada, iako je većina nas većinu vremena provela pokušavajući da zaštiti naše kamere nego zapravo uživajući u pogledu!

"Dubrovnik, Yugo i BG tablice": Setajuci starim gradom Dubrovnikom sticete utisak da ste negde u Rimu ili Veneciji u najmanju ruku,to moram priznati javno.

O sebi kažu, i ja im verujem:"Misija sajta je da objedini putopise i opise različitih destinacija, kako bi se o njima stvorila što realnija slika. Upravo u tome imamo nesebičnu pomoć naših posetioca, koji pišu, komentarišu, ocenjuju, dopunjavaju putopise, ali i traže više informacija. Autore najboljih putopisa nagrađujemo putovanjima ili sličnim nagradama, kako bi im se odužili za njihov trud."

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• Gojkov Dusan-Gojac
Pertle na slici su moje.Kao i slika.Ja sam autor slike izvadjene iz konteksta. I toliko sam dobar pilot zmaja da mogu u letu da ih vezem.Veruj mi imam i 800 skoka padobranom,tako da ih vezujem i u slob.padu.Iz zmaja sm skocio 70-80 puta. Pozdrav

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272