Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Server+

Server+

CompTIA Linux+ Certification Guide

CompTIA Linux+ Certification Guide

Sajt koji možda niste posetili - ROOTPLANET

Rootplanet i Cisco kursevi


Šta nas to razlikuje od ostalih i zašto nas smatraju liderima:

Najveća Cisco laboratorija na Balkanu i CGC® program - napredniji i dinamičniji program od standradnog programa za obuku Cisco profesionalaca:

  • Constant Program Change - Dinamika kojom se svet mrežnih tehnologija menja zahteva i stalne promene u programu obuke. Promene su najčešće u detaljima, gde je zadovoljen standardni kurikulum zadat od strane proizvođača opreme (Cisco), ali sa akcentom na novim, bržim i pouzdanijim rešenjima.
  • Group study - Tehnika učenja koja je već odavno u svetu prihvaćena kao standard. Sastoji se od grupnog rešavanja praktičnih problema čime se postiže da se jedan problem može biti rešen na više načina, ali i efekat rada u grupi koji je od suštinskog značaja za rad u multidisciplinarnim sredinama.
  • Case study - Svi problemi na kojima ćete raditi u okviru obuke zasnovani su na realnim kompleksnim situacijama i problemima koji mogu da se jave u svakodnevnom radu, ali i specifičnostima za pojedine oblasti ( ISP, finansijske institucije, Telekom…). Na CCNA kursu rade se vežbe koje su osiromašeni CCIE ispitni zadaci, dok se na CCNP kursu rade kompletni CCIE zadaci...uvek ste korak ispred drugih.

Mnogi naši studenti danas su vrlo cenjeni mrežni profesionalci u zemlji i u inostranstvu. Najboljima smo pomogli da pronađu posao, a ne retko nam se kompanije obraćaju tražeći nam da im preporučimo adekvatne kadrove. Zbog svega ovoga, a pre svega zbog Vas samih, pozivamo Vas da nam se priključite i zakoračite u svet uspešnih, svet sa kartom u jednom pravcu.

Duga tradicija i reputacija…preko 12 godina sa Vama.

ROOTPLANET.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272