Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

Samsung Syncmaster 2263DX

Ovih dana većina monitora ravnih ekrana dolazi u veličinama od 19 inča, 22 inča i 24 inča sa 16:9 srazmerom. Samsung Syncmaster 2263DX LCD monitor je drugačiji. On bi  izgledao kao normalni flat monitor veličine 22 inča da nije malog monitora od 7 inča koji može da se prikači za stranice ili postavi na gornji deo velikog monitora. Ovo je prilično hrabar eksperiment u vremenima kada su kancelarije sa dual monitorima dostupne skoro svima.

7-inčni monitor može da se priključi za veliki monitor pomoću plug and play tehnologije. Samo ga povežite sa velikim monitorom i spremni ste da ga koristite. Međutim, glavno pitanje je da li ste spremni da platite 500 dolara za 22-inčni monitor sa malim monitorom satelitom ako možete da kupite dva 22-inčna Samsung monitora za samo ekstra 100 dolara.

Na tom malom monitoru možete da prikažete samo aplikacije koje ne zahtevaju mnogo prostora. Mnogima će pasti na pamet Photoshopove palete ili nešto slično ali po meni ovaj mali monitor je savršen za IM programe (Google Talk i slični), rad sa e-mail porukama i razne vrste statistika. Ovo takođe nije loša alternativa za radne prostore u kojima nema dovoljno prostora za dva monitora iste veličine.

Šta vi mislite, da li je ovo početak novog trenda, ili se radi samo o Samsungovom hiru koji neće preživeti test vremena?

Recite nam u komentarima!

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272