Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

SanDisk je izdao Memory Stick Micro M2 kartice od 4GB

SanDisk je objavio dostupnost Memory Stick Micro M2 kartica od 4GB. Sa predloženom prodajnom cenom od 99 dolara očekuje se da će nova kartica biti dostupna širom sveta ovog leta.

SanDisk M2 linija kartica je dizajnirana za upotrebu sa mobilnim uređajima koji imaju M2 slot ili Memory Stick PRO Duo slot. Kartica od 4GB je kompatibilna sa Sony Ericsson-ovom najnovijom generacijom multimedijalnih mobilnih uređaja kao što su Cybershot fotoaparati i Walkman mobilni telefoni. Čak šta više, sa dodatkom Memory Stick PRO Duo adaptera, M2 kartice su potpuno kompatibilne sa svim digitalnim fotoaparatima i prenosivim uređajima kao što su Sony PlayStation Portable koji imaju Memory Stick PRO Duo slot. Unutar nove kartice od 4GB može da stane otprilike oko 1000 MP3 pesama (pesme dužine 4 minuta pri 128 kbps) ili 9.600 visoko rezolucijskih JPEG fotografija (snimljenih sa fotoaparatom od 2 megapiksela) ili do 20 sati MPEG4 video snimaka (jednominutnih klipova pri 384 kbps).

“Muzika, video, fotografije, igre – sve su to vrste sadržaja koji imaju potrebu za karticama većeg kapaciteta kao što je M2 od 4GB” rekao je Jeff Kost predsednik i generalni direktor Mobile Consumer Solutions divisions pri SanDisk-u. “Očekuje se rast ovog trenda pošto potrošači prihvataju mobilni životni stil i potrebno im je funkcija sa više prostora na jednom mobilnom uređaju”.

M2 format je razvijen u saradnji SanDiska i Sony Corporation da bi odgovorili na sve veće prohteve za prostorom za skladištenje, koji su se javili povećanjem broja kompaktnih multimedijalnih telefona. M2 kartica je veličine 15mm x 12.5mm x 1.2mm, i to je čini drugom po redu najmanjom fleš memorijskom karticom na svetu, iza microSD formata, koji je takođe razvio SanDisk.

Pored Memory Stick Micro M2 kartice, SanDisk nudi širok raspon ugrađenih i prenosivih rešenja za skladištenje za mobilne uređaje, uključujući iNAND i mDOC ugrađene fleš drajvove i microSD, miniSD, MegaSIM i microSDHC kartice koje su nedavno objavljene u verzijama od 6GB i 8GB.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272