Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Stigao Samsung SGH-U300

Nakon svetskog uspeha sa Ultra Edition serijom telefona, Samsung je ove godine najavio novu generaciju ultra-tankih telefona. Ultra Edition II serija će predstavljati još jedan kvalitativni pomak unapred, kako za korejskog proizvođača tako i za čitavu mobilnu zajednicu.

O kakvoj se evoluciji radi najbolje možete da se uverite ako pogledate model U300 kojeg Samsung trenutno lansira na naše tržište.

Jedini preklopnik u drugoj generaciji ultra-tankih Samsungovih uređaja, U300 je namenjen naprednim korisnicima koji od mobilnog uređaja očekuju tehnološku superiornost i dizajnersko savršenstvo.

U300 nesumnjivo i beskompromisno zadovoljava oba zahteva. Naime, radi se o telefonu koji se među ostalim mobilnim telefonim u najvišoj klasi ističe tankim čeličnim kućištem debljine svega 9,6 milimetara u koje je proizvođač smestio sve savremene tehnologije. Ali to nije sve. Vodeći inovator u svetu telekomunikacija je doneo i nekoliko potpuno novih rešenja kakva nećete naći ni u jednom drugom mobilnom telefonu.  

U multimedijalnom smislu U300 poseduje fotoaparat od 3 megapiksela za snimanje fotografija i video zapisa, zatim tu je velik i pregledan ekran sa 262 hiljade boja, zatim TV-izlaz zahvaljujući kojem se svi snimljeni materijali mogu pregledati na velikom televizijskom ekranu, i opcija za direktno kopiranje fotografija pomoću Bluetooth tehnologije.

Ni muzički prosvećeni korisnici neće ostati kratkih rukava. Za to će se pobrinuti ugrađeni MP3 plejer koji može da reprodukuje većinu postojećih formata (MP3, ACC, eAAC+, WMA, WMDRM), a nije izostao ni video plejer za reprodukciju video sadržaja.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272