Superiorni foto kvalitet za kamere na mobilnim telefonima

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 7 / 1439

PerkinElmer Inc., svetski tehnološki vođa u fotoničkim i zdravstvenim naukama, objavio je da je primio brojne narudžbe za montažu blica na mobilne uređaje koji koriste Xenon zasnovanu tehnologiju za bliceve ove kompanije. U poslednje vreme Xenon tehnologija se smatra veoma važnim faktorom za poboljšanje performansi high-end kamera za mobilne telefone.

Superiorni foto kvalitet koji mogu da obezbede kamere na mobilnim telefonima uz pomoć Xenon blica može samo da zadovolji korisnike, i to je razlog što PerkinElmer procenjuje da će sledeće godine prodaja Xenon tehnologije za blic napraviti profit od više od 10 miliona dolara.

“Veoma smo zadovoljni što su inovatori u industriji shvatili prednosti u performansama naše Xenon tehnologije za blic na brzo rastućem tržištu telefona sa kamerom» izjavio je David Nislick, predsednik PerikinElmer Optoelectronicsa. "Mi ćemo nastaviti da unapređujemo našu Xenon tehnologiju za blic da bismo obezbedili korisnicima širom sveta mogućnost da iskoriste povećane zahteve za visoko kvalitetnim fotografijama pomoću kamera na mobilnom telefonu".

PerkinElmer Optoelectronics je vodeći u svetu u Xenon tehnologiji za bliceve, kako u industriji profesionalnih, tako i amaterskih bliceva. U poređenju sa LED blicem, Xenon blic obezbeđuje mnogo više osvetljenja i dozvoljava i do 150 puta veće brzine zatvarača, što je i razlog zbog kojeg se češće koristi i u profesionalnim i u korisničkim programima. Xenonov blic je kratak i intenzivan i zamrzava pokret, obezbeđujući oštre i kristalno kvalitetne slike čak i u slabim svetlosnim uslovima. Takođe, fotografije napravljene sa fotoaparatom koji koristi Xenon blic ne trebaju stabilizaciju slike, korekciju kontrasta ili svetloće. Xenon tehnologija će najverovatnije približiti mobilnu fotografiju klasičnoj, sa aspekta kvaliteta fotografija. PerkinElmer Inc. se nalazi u Waltham-u Massachusetts, USA, i predstavlja korporaciju koja radi u 125 zemalja širom planete.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar