Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Tehničar Geek Squada voajer

Ovo je najgora noćna mora jedne žene. Računarski tehničar koji je zaposlen u Best Buy-ovom Geek Squadu se sada suočava sa kriminalnim optužbama nakon što je uhvaćen da koristio mobilni telefon da bi snimio 22-godišnju ženu pod tušem. Naime, tehničar je bio unajmljen da uradi neki posao u njihovoj kući, i zamolio je da upotrebi kupatilo pre nego što je žena ušla da se tušira.

Ono što oni nisu znali je da je prepredeni Hao Kuo Chi pametno pozicionirao svoj mobilni telefon iza lavaboa nadajući se da će snimiti ženu pod tušem. Srećom, sestra žene je primetila crvenu trepćuću lampicu mobilnog telefona, uklonila je čip telefona i odnela u obližnju prodavnicu da pregleda njegov sadržaj.

Nakon što su potvrđene najgore sumnje, 22-godišnja žena je rekla da se osećala osramoćenom i prljavom. Dobra stvar je da je otkrila mobilni telefon pre nego što su njeni snimci pod tušem uspeli da se pojave na Internetu. Pitate se koliko puta je ovaj momak uspeo to da uradi? Ovde možete da vidite izveštaj.

Ovo nije prvi put da je tehničar narušio poverenje klijenata. Consumerist ima nekoliko priča o Comcast radnicima koji su otkriveni da spavaju na poslu (na krevetu klijenta), ali najnovija priča je o čoveku koji je uhvaćen jer se pretvarao da je supervizor Comcasta.

Sve ovo je prilično zastrašujuće, tako da ako sledeći put zovete majstora u kuću, uverite se da niste sami, i uvek tražite njihovu identifikacionu karticu. Pitam se da li će Geek Squad početi da izdaje svojim tehničarima mobilne telefone bez kamere nakon ovog incidenta. To bi sigurno bila dobra ideja.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272