Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Otkrivanje jednostavnosti - funkcionalno programiranje

Otkrivanje jednostavnosti - funkcionalno programiranje

Popust cena: 2370 rsd

C# 2008 od početnika do profesionalca

C# 2008 od početnika do profesionalca

Popust cena: 1760 rsd

Tokyio Game Show

Prevedeno sa japanskog, tema ovogodišnjeg Tokyo Game Show je “Vaša ulaznica za sledeću generaciju igrica”.

Kao što se desilo sa Electronic Entertainment Expo, koji se svake godine u maju održava u Los Angelesu, Tokyo Game Show više nema takav uticaj kakav je nekada imao. To više nije najveći game show na svetu. Međutim, ovde i dalje ima velikih događaja, a šou i dalje predstavlja debi za veliki broj novih video igrica. Sve u svemu, predstavljeno je preko 600 novih proizvoda.

Microsoft je predstavio svoje planove za Xbox 360 u Japanu. Priznali su da je originalna Xbox konzola loše prošla u Japanu – tokom četiri godine je prodato samo 500 000 jedinica – ali su najavili da Microsoft radi na tome da konzola dobije izgled koji će biti prihvatljiviji za Japan. Ipak, čak ni tada uspeh Microsofta neće biti zagarantovan na ovom najprobirljivijem tržištu na svetu. Tome je još više doprinela odluka Microsofta, koju su mnogi ocenili kao pogrešnu, da predstavi naslov Gears of War, s obzirom da su FPS igrice najmanje popularne u Japanu.

Sa druge strane, Nintendo je predstavio šokantno jedinstveni kontroler Revolution. Međutim, ni softver ni hardver nisu čak ni blizu javnog debija. Sa druge strane, Xbox 360 je potpuno spreman.

Mada su se čule glasine da će na Sony PlayStation 3 moći da se igra, jedino prisustvo konzole je bilo u obliku džinovske pozornice gde su se neprestano izmenjivali video zapisi najavljujući dolazeće igrice.

Što se video zapisa tiče, svakako je bio najimpresivniji onaj devetominutni koji je predstavljao poslednju verziju Konami akcione serije Metal Gear Solid 4.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272