Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

QuarkXPress 6

QuarkXPress 6

Popust cena: 440 rsd

Photoshop CS5 100 saveta i trikova

Photoshop CS5 100 saveta i trikova

Popust cena: 360 rsd

U kancelarijama sutrašnjice rad je zadovoljstvo

Radne stanice sa ugrađenim točkovima i portabl sobe za  sastanke su samo neke od novina koje će postati svakodnevnica u kancelarijama budućnosti.


Kancelarije u budućnosti će možda uključivati više  neformalnih timskih područja. Tehnologija radnog mesta se dramatično promenila  u poslednjih nekoliko godina. Pojava laptopova, wi-fi-ja i BlackBerry-ja je  doprinela da radnici na polju tehnologije nisu više vezani za svoj pisaći sto  tako da će kancelarije budućnosti biti dizajnirane tako da radnici mogu da  lutaju.

Holandski dizajner Michael van der Kley je dizajnirao  Globus, stilizovanu tvorevinu loptastog oblika koja izgleda kao umetničko delo,  a u stvari je mobilna radna stanica. Otvorite je, sednete, uključite laptop i  spremni ste za posao.

Jedna belgijska kompanija, Living Tomorrow, predviđa da će  ljudi u budućnosti raditi od svoje kuće, a radna mesta će biti prazna. Oni kažu  da će fleksibilnost biti ključ za ispunjavanje neupotrebljenog prostora, što  znači da će se pored mobilnih radnih stanica nalaziti i mobilne prostorije za  sastanke.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272