Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

U korist mobilnih telefona

Tinejdžeri više vole mobilne uređaje nego čokoladu i cigarete. Da bi se adaptirali novom trendu u kojem vas svako procenjuje po mobilnom telefonu koji imate, mladi ponovo analiziraju svoje liste prioriteta u korist mobilnih telefona.

Objavljeno je da se sve više tinejdžera odriče cigareta, čokolade i kupovine CD-ova da bi uštedeli novac za novo izdanje omiljenog gadžeta i na taj način impresionirali prijatelje.

Istraživanje koje je nedavno sprovedeno otkriva činjenicu da u Evropi dete dobije svoj prvi mobilni telefon oko osme godine i da će potrošiti više od 28.000 dolara na uređaje za mobilnu komunikaciju.

Danas, objavljeno je da mladi potroše osam puta više novca na telefoniju nego što potroše na muziku, što objašnjava smanjenje prodaje CD-ova.

Ali bez obzira na pad prodaje muzičkih stvari, svi mi znamo da piraterija igra veoma važnu ulogu zbog čega velike kompanije za zabavu registruju ozbiljne gubitke profita. Isto tako javne informacije o zdravlju zagušuju medije sa korisnim savetima o tome kako da živite duže. Zbog toga, ljudi prestaju da jedu lošu hranu i počinju da štede za praktične stvari.

Ipak, kampanje kompanija za mobilne komunikacije ciljaju na tinejdžere pošto su oni poznati kao najreceptivniji članovi inovativnih informacija. «U 2007. godini mladi između pet i dvadeset četiri godine će potrošiti preko 150 dolara na svoje mobilne telefone.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272