U korist mobilnih telefona

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 7 / 1492

Tinejdžeri više vole mobilne uređaje nego čokoladu i cigarete. Da bi se adaptirali novom trendu u kojem vas svako procenjuje po mobilnom telefonu koji imate, mladi ponovo analiziraju svoje liste prioriteta u korist mobilnih telefona.

Objavljeno je da se sve više tinejdžera odriče cigareta, čokolade i kupovine CD-ova da bi uštedeli novac za novo izdanje omiljenog gadžeta i na taj način impresionirali prijatelje.

Istraživanje koje je nedavno sprovedeno otkriva činjenicu da u Evropi dete dobije svoj prvi mobilni telefon oko osme godine i da će potrošiti više od 28.000 dolara na uređaje za mobilnu komunikaciju.

Danas, objavljeno je da mladi potroše osam puta više novca na telefoniju nego što potroše na muziku, što objašnjava smanjenje prodaje CD-ova.

Ali bez obzira na pad prodaje muzičkih stvari, svi mi znamo da piraterija igra veoma važnu ulogu zbog čega velike kompanije za zabavu registruju ozbiljne gubitke profita. Isto tako javne informacije o zdravlju zagušuju medije sa korisnim savetima o tome kako da živite duže. Zbog toga, ljudi prestaju da jedu lošu hranu i počinju da štede za praktične stvari.

Ipak, kampanje kompanija za mobilne komunikacije ciljaju na tinejdžere pošto su oni poznati kao najreceptivniji članovi inovativnih informacija. «U 2007. godini mladi između pet i dvadeset četiri godine će potrošiti preko 150 dolara na svoje mobilne telefone.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar