Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Uvod u Python, automatizovanje dosadnih poslova

Uvod u Python, automatizovanje dosadnih poslova

Popust cena: 1930 rsd

Django 3 kroz primere, prevod III izdanja

Django 3 kroz primere, prevod III izdanja

Popust cena: 2280 rsd

Zašto je dobro biti registrovan član Kompjuter biblioteke

Da li ste ikada razmišljali o tome da postanete registrovani član Kompjuter biobliteke? Ako niste, vreme je da razmislite! Postati član naše biblioteke donosi mnoge prednosti koje će obogatiti vašu ljubav prema knjigama i tehnologiji. Evo nekoliko razloga zašto je to odlična odluka.

1. Jednostavan proces registracije

Postati registrovani član je neverovatno jednostavno i pristupačno. Sve što treba da uradite je da kupite bilo koju našu knjigu - preko sajta ili lično u knjižari. Registracija zahteva samo osnovne podatke: ime i prezime, adresu prebivališta, telefon i email adresu. Ovim jednostavnim korakom otvarate vrata mnogobrojnim mogućnostima i pogodnostima koje pruža članstvo.

2. Rođendanski popusti

Kao registrovani član, svake godine na svoj rođendan imate pravo na poseban poklon od nas - kupovinu bilo koje naše knjige po specijalnoj rođendanskoj ceni od samo 1.000 dinara. Ovo je naš način da vam zahvalimo što ste deo naše zajednice i da proslavimo vaš poseban dan sa vama.

3. Ekskluzivne akcije i popusti

Jedna od glavnih prednosti članstva su ekskluzivni mejlovi koje šaljemo samo našim registrovanim članovima. U ovim mejlovima se nalaze specijalni kodovi za popuste i informacije o akcijama koje nisu dostupne onima koji nisu članovi. To znači da imate pristup najboljim ponudama i priliku da prvi saznate za naše posebne akcije.

4. Status "PRETPLATNIK" i dodatni popusti

Ako se odlučite da se pretplatite na novu knjigu, automatski stičete status "PRETPLATNIK". Ovo ne samo da vam garantuje da ćete među prvima dobiti najnovija izdanja, već i omogućava kupovinu još jedne knjige sa neverovatnim popustom od 40% u odnosu na redovnu knjižarsku cenu. Ovo je savršena prilika da proširite svoju kolekciju knjiga po znatno povoljnijim cenama.

NAPOMENA: Trenutno je u pretplati najnovija knjiga "ujka Boba":

"Funkcionalan dizajn"

Koja izlazi iz štampe 24. januara. Ukoliko se pretplatite na ovu knjigu, možete bilo koju drugu našu knjigu da kupite sa 40% popusta.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• Violeta
Moj otac je kupovao vaše knjige devedesetih godina prošlog veka. Sada ih ja kupujem. Od prošle godine koristim opciju da za rođendan dobijem knjigu koja mi treba za samo 1.000 dinara. Hvala vam.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272