Vesti – Apple

 

Ukupno 149 – Strana 1 od 8

 

1. 10 principa Stiva Džobsa

5. oktobra 2011. svet je napustio Stiv Džobs. Ostaće kao jedna od najuticajnijih ličnosti IT industrije.10 principa od stotine onih koji su ga vodili kroz život.

 

2. 15 esencijalnih alatki za Mac

Programi koje morate da imate, ako već imate Mac.

 

3. 15 iPhone-iOS aplikacija koje će vam možda trebati sa CodeCanyon

WPWIDGETS je objavio kolekciju od 15 iPhone aplikacija koje će vam možda trebati.Aplikacije vam mogu pomoći da počnete posao od koga ćete živeti.Ako imate iPhone javite nam se.

 

4. 5 novih futrola za novi iPad

U čemu čuvate svoj iPad?Evo nekoliko predloga.

 

5. AJFON sajt koji možda niste posetili i dugi redovi koji se formiraju ispred Appleovih prodavnica

Ajfon je prvi srpski blog za vlasnike i korisnike iPhone-a.Sajt je rađen na Joomle platformi.Pročitajte i vidite o dugim redovima za kupovinu novog iPhone-a 5s/5c.

 

6. Ako kupite novi iPod, platićete za igre koje već imate

Sigurno već znate bez da vam mi kažemo da Apple želi da vam proda jedan ili dva nova iPod-a svake godine. Iz tog razloga kompanija stalno izbacuje nove iPod-ove koji su sve tanji i čistijeg izgleda i imaju sve veće i veće kapacitete. Pošto 98.9% populacije SAD-a već poseduje iPod, kompanija mora da izbacuje proizvode u odnosu na koje vaš MP3 plejer izgleda kao Sony Walkman, kako biste osećali sramotu i na samu pomisao da se šetate ulicom sa tako drevnom tehnologijom.

 

7. Anketa - kada jednom pređete na Mac - da li se i gde vraćate

Ankete se dešavaju oko nas i kod nas svakoga dana. Najčešće su one oko prelaska sa Windowsa na neki drugi operativni sistem.

 

8. Aplikacija Prisma vašim fotografijama daje prepoznatljiv efekat poznatih umetnika

Aplikacija Prisma za sada (jul 2016.) postoji samo za iOS uređaje. Uskoro se očekuje i za Android uređaje, kako kažu do kraja jula.

 

9. Apple - Da li je 20. jun datum izdavanja iPhone-a?

Poslednje glasine koje se odnose na iPhone je da je datum njegovog izlaska 20.jun. Iako su glasine i dalje nepotvrđene, izgleda da ima istine u njima pošto se on poklapa sa krajem probnog perioda iPhone-a.

 

10. Apple - Kada se Jabuka i jabuka sretnu, onda je to vrlo zdravo

Apple, Jabuka ili apple, jabuka. Kada neko kaže Apple, da li pomislite na iPhone, iMac, ili biste da ugrizete jednu sočnu crvenu jabuku?

 

11. Apple - kako da ispečete pitu koja ima logo Apple-a

Minijaturna pita od jabuka, ili minijaturna Apple pita. Prvo volite Apple, pa onda pitu, i na kraju ste zaljubljenik kulinarskih veština, i inovator.

 

12. Apple - kako je izgledao sajt 1997. godine - danas uspevaju neke druge jabuke

Kada žurimo ne možemo ni da vidimo dokle smo stigli. Tek kada se okrenemo u prošlost vidimo da smo odmakli par koraka. Jeste Zemlja ista, ali se nešto i promenilo.

 

13. Apple - kratke vesti za 28.09.2008.

Kratke vesti, koje možete pročitati na sajtovima širom weba.  

 

14. Apple - Mac umetnost od Homera Simpsona do zaboravljenog ljubimca

Predstavićemo vam nekoliko radova umetnika širom sveta koji kojima je polazna ideja bila Apple, Mac i sve oko njih. Malo prasence i Homer Simpson, u epizodi Mac desktop folder. Mrtvačka glava ima neke veze sa Windowsom.

 

15. Apple - Novi iPhone 4G - prve fotografije

Ovo je sledeći iPhone. Možda. Koncepti se često javljaju, a neki od njih i zaživi.  

 

16. Apple - Skype za iPhone besplatno

Skype je softver za pozivanje ljudi preko njihovih računara ili telefona. Preuzimite Skype i počnite da telefonirate besplatno širom sveta. Ako imate iPhone, možete da imate i Skype za iPhone. Besplatno.

 

17. Apple - Steve Jobs mozaci

Kada vidite jabuku, vi se setite drveta. Neko se seti štrudle. Kada vidite Apple vi pomislite na Stiva Džobsa. I beo mozaik:  

 

18. Apple blokira MySpace u maloprodajnim objektima

Apple-ovi maloprodajni objekti su prilično poznati, i to ne samo zbog njihovog dizajna i usluga ili njihovog odličnog kvaliteta već i po tome što su to odlična mesta za provod i za održavanje MySpace-a ažurnim. Izgleda da je Apple imao problema sa tinejdžerima koji su provodili vreme u prodavnici pa su odlučili da prekinu i blokiraju pristup određenim sajtovima iz prodavnica.

 

19. Apple fajl sistem

Možda je to smišljena patka ali je glavni šef Sun Microsystems-a, Jonathan Schwartz objavio da će Apple sledeće nedelje da objavi plan zamene standardnog Mac OS X fajl sistema sa ZFS-om koji je razvio Sun.

 

20. Apple gura pop-up reklamiranje

Apple je uvek oko sebe imao oreol otmenosti i borio se da održi poštene odnose sa svojim potrošačima. Bez obzira na to, oni su nedavno napravili veliki broj sumnjivih izbora koji će se završiti tako što će njihova reputacija sigurno biti narušena na duge staze. Poslednji ovakav potez je pop-up reklamiranje.

 

Strane:
12 3 4 5 6 7 8