Vesti – Blog

 

Ukupno 8 – Strana 1 od 1

 

1. Blog može da pomogne roditeljima da ostanu u vezi sa decom koja su daleko

Kada je dete daleko od kuće, nije znak da roditelj treba da kuka, nego da uradi nešto što će ga držati u vezi sa detetom. Mora da se upozna sa novim tehnologijama. Uživanje u deljenju zadovoljstava sa puta je danas mnogo lakše nego nekada.

 

2. Današnja inspiracija - Delite slike koje ste videli na blogu ili nekom sajtu sa PICFOR.me

Videli ste na blogu i nekom sajtu lepu sliku, inspirrativnu, dobru... Slike sveta su da se dele sa ostalima, kada su već na javnoj mreži.

 

3. Lila Radonjic - dobitnica nagrade Osvajanje slobode

Izuzetno sam srecna sto, kao jedna od clanica zirija, mogu da objavim da je ovogodisnja dobitnica ugledne nagrade iz fonda Maja Marsicevic - Tasic, novinarka i urednica Lila Radonjic.

 

4. Pisanje vesti i Sokratova pitanja

Kada neko poseti naš sajt šta može da pronađe? Knjige koje su mu možda potrebne. Savete koji su mu možda potrebni. Vesti koje su mu možda potrebne.

 

5. Postavljena pitanja ili citati na koja imate ili nemate komentar

U toku dana i postavjate i odgovarate na pitanja. Usmena, preko telefona, emaila, ili preko slika, crteža. Citati kojih nema u enciklopedijama. Čujete brojne izjave, citate na koja imate ili ne komentare. Blog "nepotrebnih" pitanja, citata daje ogromnu kolekciju, u 2008 sa 1094 primera, 2007 sa 658 primera. Kada svet odgovori na sva pitanja, neko će pitati "Zašto?" Šta ste rekli?

 

6. Sajt koji možda niste otkrili - Upravljanje IT projektima - Knjiga za svaku devojčicu i dečaka

Upravljanje IT projektima. Sve je projekt, kao što je i pisanje knjige projekt.  

 

7. Srpsko izdanje Wordpressa

Od 02.09.2008. godine na raspolaganju je nova verzija Wordpress-a.

 

8. Uticaj blogera u Srbiji - Knjiga pre i posle blogovanja Kultura govora

Blogeri pišu i utiču. Kako i koliko utiču, glasajte i odlučite. Pre i posle blogovanja pročitajte knjigu Kultura govora.