Vesti – Svet igara

 

Ukupno 108 – Strana 1 od 6

 

1. 10 najboljih igara koje bi trebale da budu napravljene

Svako ima igricu koja mu se sviđa ili ne sviđa, ali šta je sa igrama koje nikada nisu napravljene?. Koje su to igre koje su trebale da budu napravljene, a nisu? Evo 10 takvih igrica.

 

2. 10 nezaobilaznih saveta za okorele multiplejer igrače

Nema sumnje onlajn multiplejer mečevi znaju da budu prilično bučni i haotični sa igračima koji se međusobno vošte, krljaju i lome virtuelne kosti. I baš zbog toga onlajn igranje predstavlja tako dobar način da se oslobodite viška energije i stresa, kao i da upoznate druge gejmere. Ali čak i u free-for-all multiplejer igrama ima mesta za bonton.

 

3. 14 besplatnih PSP demo naslova

Kada čujete ovo bićete veoma srećni pošto je Unnoficial Demo Centre upravo omogućio besplatno preuzimanje 14 PSP Demo naslova. Tako je momci i devojke, 14 i svi su besplatni.

 

4. 17-godišnja plavuša se nasukala na vaš PC

17-godišnja plavuša se nasukala na vaš PC

 

5. Agresija nasuprot besa - Nasilne video igre opet u centru pažnje

Komentari vezani za dilemu da li nasilne video igre izazivaju i nasilno ponašanje izgleda da nikada neće uminuti, ali u zadnje vreme izgleda da dostižu svoj vrhunac. Nova studija sugeriše da je problem možda složeniji nego što se do sada pretpostavljalo. Tačnije rečeno, izgleda da nasilne igre mogu da povećaju agresivnost bez povećanja besa i ljutnje.

 

6. AMD je pokrenuo sajt za igrače

AMD je zvanično lansirao svoj novi sajt, koji je posvećen isključivo igračima i igrama. Web sajt se nalazi na adresi http://game.amd.com/.

 

7. Big Fish Games nominovan za rekordan broj nagrada

Big Fish Games nominovan za rekordan broj nagrada

 

8. Blizzard radi na novoj/staroj fenomenalnoj igri!

Blizzard je danas najpoznatiji po svojoj neizmerno popuralnoj MMORPG igri, World of Warcraft. Međutim, postoje milioni StarCraft obožavalaca koji i dalje uživaju u dobrom iskustvu sa starim RTS naslovom. Blizzard zna da danas oni mogu da ponude zaluđenicima mnogo više i zato sada rade na StarCraft-u II. Verovatno ćete pomisliti da kompanija ima sada pune ruke posla oko ove igre. Netačno, prijatelju moj. Blizzard radi na još jednoj strašnoj igri.

 

9. Bloxorz - Zarazna igra bolja od Tetrisa

Bloxorz je odlična igra sa smešnim imenom. Dok na Internetu postoji na milione raznih slagalica, malo ih ima koje mogu po zanimljivosti i težini da se mere sa Tetrisom. Ali Bloxorz sigurno može.

 

10. Boom Blox - prva Spildbergova igra

Umesto da snima filmove Spildberg provodi dane oduševljeno pričajući o svojoj omiljenoj temi: video igrama, a posebno o jednoj simpatičnoj slagalici koja se zove Boom Blox. To je Spildbergova prva kreacija u saradnji sa Electronic Arts-om, koja od danas može da se kupi u prodavnicama Nintendo Wii-ja.

 

11. C&C i Far Cry spojeni u novu igru

Razvojni tim RenEvo je objavio beta verziju projekta C&C Far Cry. Kako mu i samo ime govori ovde se radi o spajanju dve naizgled nespojive igre, Command & Conquer i Far Cry.

 

12. Cena PS3-a smanjena za još 20%

Cena PS3-a smanjena za još 20%

 

13. Chat Noir - uhvatite macu dok nije pobegla

Chat Noir je jedna od onih igrica koje izgledaju lake sve dok ne počnete da je igrate. Znate, kao šah. U redu, ne baš kao šah, ali ipak vas izazivamo da u prvom pokušaju pobedite u ovoj Flash igrici. Ili u desetom.

 

14. Čovek ubio komšiju zbog nestalog PS3-ja

Edward Keith Stoddard Jr. stvarno voli svoj PlayStation 3. Toliko ga voli da će ubiti svakog ko pipne njegov PS3.

 

15. D2C Games otkiva buduće proizvode

D2C Games otkiva buduće proizvode

 

16. Da li igranje video igara dovodi do asocijalnog ponašanja?

Ja nisam ljubitelj cenzure ni u kojoj formi, i teško mi je da poverujem da bi nekoliko sati igranja Grand Theft Auto video igrice moglo da dovede do toga da neko stvarno ukrade auto i ubije prostitutku, barem ne više nego što bi igranje Guitar Hero igrice napravilo od mene rok zvezdu ili igranje Viva Pinata napravilo od mene baštovana.

 

17. Da li se sećate prvog Doom-a?

Ako ste bivši hardkor igrač koji je odrastao na Doom-u, kao je, onda će vas ovaj video podsetiti na duge dane i neprospavane noći koje smo proveli uz ovu legendardnu igru.

 

18. Disney i Thinkway Toys su lansirali WALL-E robota

Wall-e, zadnji kolaborativni napor Disney-a i Thinkway Toys-a je primećen nedavno na Maker Faire-u, i ako vas interesuje šta tačno zna da radi ovaj mali robot vredan 190 dolara, kliknite na sliku da biste pokrenuli video.

 

19. Dobre vesti o video igrama za decu

Dobre vesti o video igrama za decu

 

20. Dosadno vam je? Befuddlr-ujte vaše fotografije

Jedna od igara koje sam oduvek voleo da igram su slagalice od slika, gde dobijete sliku podeljenu na pomešane parčiće koje treba ponovo da složite u celinu. Često ove slagalice imaju samo jedno prazno mesto koje možete da upotrebite za pomeranje delova slagalice, nešto slično ovoj igri.

 

Strane:
12 3 4 5 6