Vesti – Beletristika - Knjiga posle posla

 

Ukupno 14 – Strana 1 od 1

 

1. 7 pasusa iz knjige - Smešna istorija sveta

Ova knjiga vam pokazuje istoriju kakva bi trebala da bude. Zamiljiva, da bi je oni koji vole da ponavljaju lakše naučili. 7 pasusa iz knjige će vam je približiti.

 

2. Amazon Kindle svuda u svetu - Uz knjigu popite čaj iz Ignotusa

Bilo gde da živite, Amazonov čitač knjiga Kindle vam je dostupa. U preko 100 zemalja sveta. Ponesite biblioteku knjiga sa sobom. Ekran je povećan na 9.7“. Memorija je povećana na 4GB. Knjiga je elektronskom fotmatu, pa uz takav format sleduje i poseban uređaj Ignotus.

 

3. Avatar 12 godina nakon Titanika

Avatar dolazi 12 godina nakon Titanika. Titanik pripada prošlom veku. Avatar pripada bućem veku. Brod je potonuo u Prošlost. Avatar preskače vekove. Premijera je zakazana za večeras u Sava centru u 20:30.

 

4. Besplatno je najpopularnije u doba krize

Svakoga dana na naš sajt dolaze novi i stari posetioci. Jedan od najtraženijih pojmova je: BESPLATNO. Nema veze šta je besplatno, važno je da je besplatno. Besplatan video o tati koji se igrao jelkom. Besplatna knjiga za one koji naruče jedan od romana Stefani Majer.

 

5. Danas, 16. decembra su se rodili Džejn Ostin i Artur Klark

Džejn Ostin se rodila, 1775. godine. Svoja dela je objaviljivala anonimno. Razum i osećajnost. Ser Artur Klark je se rodio 1917. godine. Poznat je kao jedan od najpoznatijih pisaca naučne fantastike. Razum i nauka. Ljubavni romani. Naučna fantastika. A, prošlo je tako malo godina.

 

6. Jabulani je naokruglija lopta ikad napravljena - Da li će se bebe zvati Jabulani

Jabulani je najkruglija lopta koja je ikad napravljena. Konačno lopta koja će na svetskom prvenstvu 2010. u fudbalu leteti tamo gde je upućena. Ime Jabulani donosi radost svima. Da li?    

 

7. Knjižara delfi SKC - Svi moji savremenici Jovana Ćirilova

Danas, 1. septembra, u knjižari Delfi SKC u 12 sati održana je promocija knjige „Svi moji savremenici“ Jovana Ćirilova. Na promociji su govorili Dejan Papić, direktor IP Laguna, Rada Đuričin, dramska umetnica, Dejan Mihailović, urednik IP Laguna i Aleksandar Mandić , reditelj.  Brojne novinare, prijatelje i posetioce koji su prisustvovali promociji pozdravio je u ime IP Laguna direktor Dejan Papić koji je naglasio da je najveća počast Lagune od njenog osnivanja to što je objavila ovu knjigu. „Među svedočanstvima o epohi koju smo voleli uvek postoji ključni svedok, koji je često i akter dešavanja. Jovan Ćirilov je takav ključni svedok, stvaralac i akter epohe“, rekao je Dejan Papić.

 

8. Lepo je biti kapetan broda sve dok vam brod ne potone - Ohridski biseri

Kapetan broda je veoma lepo biti. Sve dok vam brod ne potone. Ono što je uvek lepo biti to je da budeš Ohridski biser.

 

9. Nove knjige - Laguna, Globosino, IPS Media

Moć podsvestiPad trojeZašto muškarci vole kučkeIvaEmocionalna inteligencija

 

10. Novo u našoj knjižari - knjige Ljiljane Habjanović-Đurović

Radila je kao bankarska službenica, kao komercijalista inostranog turizma, kao novinar, a potom i urednica magazina Duga. Za to vreme napisala i objavila četiri romana i knnjigu literarne publicistike "Srbija pred ogledalom". Posle uspeha koji je postigla sa romanom "Ženski rodoslov" posvetila se književnom radu.

 

11. Novo u našoj knjižari - Smrt Zeke Manroa

Nežna slika odnosa između oca i sina, Smrt Zeke Manroa je izvanredna, besna i nadasve zanimljiva knjiga, puna duha i misterija, koje će svi ljubitelji Nika Kejva prepoznati kao zaštitni znak njegovog stvaralaštva. Posle Zeke hajde da se rukujemo. Uhvaćeni smo u Kandže. Svako ko je neko. Srećna devojka.    

 

12. Poklon knjiga - Aleksandar Veliki Čovek i bog

KNJIGA POSLE POSLA za danas je Aleksandar Veliki - Čovek i bog. Možete je dobiti besplatno.

 

13. Svi romani Miomira Petrovića

Bakarni bubnjeviArhipelagLisičje ludiloStaklena prašinaPersijsko ogledaloLibansko leto

 

14. Vladimir Kecmanović - Sibir

Miljenko Jergović je hrabro priznao da je jarko želeo da mu se knjiga ne svidi, da bi, pročitavši je, poklekao pred njenim neospornim kvalitetima.