Vesti – Web design

 

Ukupno 192 – Strana 1 od 10

 

1. 1.001 besplatni veb sajt za srpske preduzetnike

"Srpske kablovske mreže", u saradnji sa Registrom nacionalnog Internet domena Srbije(RNIDS), za 1.001 srpsku kompaniju koja nema svoju web prezentaciju omogućava njenu izradu i postavljanje, registraciju .co.rs domena bez naknade, kao i hostovanje prezentacije na SBB hostingu.

 

2. 10 blogova koji su dizajnirani na inovativan način

Web design ledger je objavio kratak, ali dobar pregled inovativnih dizajnerskih rešenja. Radi se o blogovima za koje se uvek misli da imaju već viđeni dizajn.

 

3. 11 besplatnih knjiga za veb dizajnere

Besplatne knjige za veb dizajnere koje možda niste do sada imali.A, trebaju vam.Kolekcija sadrži 11 knjiga.

 

4. 13 besplatnih šablona HTML i CSS i ALLXNET sajt koji možda niste posetili

Besplatni šabloni koje možete da koristite.13 primera.HTML/CSS.SAJT KOJI MOŽDA NISTE POSETILI: ALLXNET.

 

5. 1O primera sajtova koji koriste prilagodljivi veb dizajn

Da li prodajete kravate ili dizajnirate web.Vaš sajt će gledati na različitim platformama.Od računara do mobilnog telefona, tableta.Preuzmite besplatnu knjigu: responsive Web Design eBook.

 

6. 30 najpopularnijih CSS sajtova u 2011. godini po mišljenju DESIGN FESTIVAL

Sajt koji možda niste posetili - Design  Festival.U 2011. godini napravljen je izbor od 30 najboljih sajtova urađenih u CSS-u.Pratite ih na Twitteru i Fejsbuku.

 

7. 30 primera sajtova koji izgledaju veoma, veoma čisto

DESIGN BEEP je objavio listu 30 sajtova koji izgledaju veoma čisto.Od mnogih od vas dobijamo predloge kako bi naš sajt trebalo da izgleda.Vidimo da ste u trendu. Neke predloge ćemo prihvatiti.Pogledajte kako to rade u svetu.

 

8. 53 CSS uputstava koje svako može da primeni

Postoje mnoge prednosti u dizajniranju pomoću kaskadnih lista stilova (Cascading Style Sheets, ili CSS). CSS je ekstremno lak za učenje i prerađivanje kada se jednom ugradi i primeni na osnovni okvir sajta. Web sajtovi, ili komponente web sajta mogu lako da se menjaju u nešto potpuno drugačije samo jednostavnom zamenom ili izmenom jednog jedinog CSS fajla, ili linije unutar CSS fajla.

 

9. Besplatne desktop pozadine za avgust 2013. godine Smashing magazina

Promenite destktop pozadine na svojim računarima. Smashing magazin i dizajneri vam poklanjaju desktop pozadine u svim formatima, sa i bez datuma.

 

10. Besplatne desktop pozadine za decembar 2013. Smashing magazina

Vreme je da promenite desktop pozadinu na svom računaru.Smashing magazin i dizajneri okupljeni oko njega vam poklanjaju desktop pozadine u svim formatima, sa i bez kalendara. Na vama je izbor.

 

11. Besplatne desktop pozadine za jul 2013. godine Smashing magazina

Pola godine je prošlo.Ali dolazi nam bolja polovina, makar tako hoćemo da bude.Dizajneri oko Smashing magazina su kreirali i za jul besplatne desktop pozadine u svim formatima, sa i bez kalandara.

 

12. Besplatne desktop pozadine za maj 2013. godine Smashing magazina

Smashing magazin i dizajneri oko njega i ovog maja nam poklanjaju desktop poyadine u raznim formatima, sa i bez kalendara.Maj je za nekoga mesec cveta, a za nekog drugog

 

13. Besplatne desktop pozadine za novembar 2013. godine Smashing magazina

Smashing magazin i dizajneri vam poklanjaju besplatne desktop pozadine za novembar 2013. godine.Sa ili bez kalendara, u svim formatima.

 

14. Besplatne desktop pozadine za oktobar 2013. godine Smashing magazina

Smashing magayin i dizajneri okupljeni oko njega nam i ovog kišnog oktobra poklanjaju besplatne desktop pozadine svih formata, sa i bez kalendara.

 

15. Besplatne desktop pozadine za septembar 2013. godine Smashing magazina

Smashing magazin vam i ovog meseca, sa svojim dizajnerima, poklanja desktop pozadine u svim formatima, sa i bez kalendara.Autori iz Nemačke, Vijetnama, Italije, Belgije, Kanade, Brazila, Irske, Ukrajine, Rumunije, Rusije, Japana

 

16. Besplatne pozadine za avgust 2012 od umetnika Smashing magazina

Saradnici Smashing magazina su i za avgust 2012. pripremili besplatne pozadine sa i bez kalendara u svim mogućim formatima.Preumite ih, sve pozadine su besplatne.

 

17. Besplatne pozadine za decembar 2012. od dizajnera Smashing magazina

I ovoga meseca poklon za sve koji vole da im pozadina na računaru bude zanimljiva.Dizajneri oko Smashing magazina su i za decembar 2012. bili vrlo aktivni.

 

18. Besplatne pozadine za januar 2013. Smashing magazina

Dobra vam bila 2013. godina.Smashing magazin i dizajneri sveta vam poklanjaju besplatne pozadine za januar 2013. godine.Sa i bez kalendara.

 

19. Besplatne pozadine za novembar 2012 Smashing magazina

Počeo je novi mesec.Vreme je da promenite pozadinu na svom računaru.Smashing magazin je i ovog meseca pripremi kolekciju besplatnih pozadina sa ili bez kalendara u svih formatima.

 

20. Besplatne pozadine za oktobar 2012 vam poklanjuju dizajneri Smashing magazina

Svakoga meseca dizajneri oko Smashing magazina vam poklanjaju besplatne pozadine za vaš desktop.U svim formatima, sa kalendarom ili bez njega.

 

Strane:
12 3 4 5 6 7 8 9 10