Vesti – Socijalna mreža - Facebook, Twitter ...

 

Ukupno 229 – Strana 1 od 12

 

1. 7 - Broj koji znači - procenat inflacije, jačinu zemljotresa, Windows 7

Inflacija od početka godine je u Srbiji 7%. Windows 7 - broj znamo da je dobar, a Windows? 7 milijardi dolara spašava Porše.

 

2. 8 pravila za PR Twitter. pogled na sunčani Rovinj i ostale vesti

Pada kiša po sandalama.Knjiga nije mrtva, evo posla za radnike.8 esencijalni saveta za Twitter PR.Kada pada kiša, najlepše fotografije su sa sunčanog mora. Na primer, Rovinj.

 

3. Ako imate šta da kažete nikada nećete biti bez onih koji vas slušaju

Kazati nešto je prvi uslov da vas neko čuje. Upakovati kao Changzhi Lee. Knjiga posle bloga - Avanture nevaljale devojčice.

 

4. Ako ste na Twitteru saveti kako da maksimizirate efekte onoga što tvitujete - infografika

FUSEWORKSTUDIOS je objavio članak autora: John D. Fisher, kategorija: InfographicsAko ste na Twitteru, nekoliko saveta vam neće smetati.

 

5. Avatari na Tviter profilima u Srbiji, nešto ste mi poznati

Ja sam ja, ali sam i neko drugi. Dosadno je meni da budem samo ja.Ja, Če.  Ja, Kum. Ja, Stiv.

 

6. AVATO prvi twitter roman na srpskom i ostale tviterancije

Policijski Twitter roman. AVATO. Jedan od Twitter trendova danas: Hi November. Kako si Novembru? Ja sam dobro i pokislo.PayPal, Bocvana i Srbija.

 

7. Bioischanged i primer kako se menja avatar na profilu Hatšepsut

Na Tviteru se sve menja, pa i avatari i fotografije na profilima.Bioischanged servis vam pomaže da pratite kako se menjaju podaci i avatari na profilima koje prarite na Tviteru.Evo jednog odličnog primera.

 

8. BlogOpen 2010

BlogOpen, najveći regionalni skup blogera, za mnoge je "crveno slovo u blogerskom kalendaru". Tradicionalno, već četvrti put, održava se s jeseni, u različitim gradovima, a ovogodišnji saziv se vraća u Novi Sad, na Spens, 9. i 10. oktobra.Ovaj radno-prijateljski susret odlikuje ležerna atmosfera predavanja i radionica, sasvim drugačija od uobičajenog shvatanja konferencija. U rastućem broju informatičkih manifestacija koje za glavnu temu imaju Internet i trendove na njemu, od poslovnih do informatičkih, BlogOpen iz godine u godinu zadržava svoj jedinstven pristup konferencijskom radu i ozbiljnu neobaveznost za sve.

 

9. Da li čitamo na Twitteru ono što retvitujemo?

Veoma često jedan tvit sadrži link ka određenoj web strani.Da li volimo da prvo pogledamo šta je na toj strani, ili retvitujemo bez čitanja?Pogledajte sledeće istraživanje u kom je analizirano 2.7 miliona tvitova koji su sadržali linkove.

 

10. Da li znate da Twitter briše vaše stare tvitove i ostale Twitter inspiracije

Da li znate da Twitter briše vaše stare tvitove? Ako su vam potrebni postoji rešenje za trajno čuvanje. Rešenje je: Twissues.Genetika i zavisnost od pušenja.Prošlo je 42 godine od smrti Džimija Hendriksa. Danas je Džimi svetski trend na Twitteru.Danas je trend Džimi Hendriks.

 

11. Danas za vas tvituje Beskrupulozan

Ja na Tviteru najviše volim da čitam sabrane tvitove jednog tviteraša. Biti beskrupulozan u životu i na Tviteru. Sve treba da uradite da vam u životu svi dani ne postanu 1. april.

 

12. Danas za vas tvituje bez greške Slovna Greška

Ljudi se na Tviteru dele na one koji imaju šta da kažu i govore, i one koji samo govore.Ja nisam našao nijednu grešku.

 

13. Danas za vas tvituje Dražen zbog ozonskih rupa i kontrolora

Nebo iznad nas je lepše kada je provalija ispod nas. Tviter nam pomaže da, one koje nikad nećemo sresti, upoznamo po onome što tvituju. Najviše volim da čitam sabrane misli jednog tviteraša.

 

14. Danas za vas tvituje Dušan Stanković

Duša ili Dušan, pitanje je sad? Za neke je Duša, a za neke Dušan.Pronšao je način kako sda volite Srbiju.

 

15. Danas za vas tvituje Homer Simpson koji je na sreću čovek

Mnogi pogrešno misle da je ludnica zgrada. Oni obevešteniji znaju da ludnica može da bude i cela država.Homer je naše gore list, srećom zimzelen.

 

16. Danas za vas tvituje Igor Z. Mitrović

Tviter je gimnastika uma.Danas se za vas gimnastiči na Tviteru Igor Z. Mitrović.

 

17. Danas za vas tvituje Ivo Andrić i oni koji tvituju o Andriću

Na današnji dan je rođen naš jedini Nobelovac, Ivo Andrić. Čini mi se da su Znakovi pored puta Ive Andrića bili tvitovi pre tvita.Ako je neko dobar pisac, onda je lako da objavljuje na Tviteru i posle smrti.

 

18. Danas, 28. novembra - Novak pobedio i izgubio - Spaček izgubio pa pobedio

Kalkulacije su neumoljive. Novak Đoković je pobedio Davidenka, ali Davidenko ide dalje jer ima bolji set količnik. U Londonskoj magli sve je bilo neizvesno do kraja. Kada se magla razišla, Novak Đoković ide u Banja Luku i završava godinu egzibiciojom. Drugačije je bilo sa Spačekom. Da li ga se sećate? Da ako ste odavno punoletni. Spaček koga su svi zaboravili opet će biti na drumovima. Izgubio, pa pobedio.

 

19. Dnevna doza satire i humora - prošao je 8. mart praznik prodavaca cveća

SLOBA MILIOŠEVIĆ: "Prošao je 8. mart..."NJUZ.NET: UNESCO stavio pod zaštitu sajtove srpskih ambasada.KORAKS: Svemoćni bog....NJUZ-BAR: Novo mesto u državnoj službi se dobija na lutriji.

 

20. Dnevna doza tvitova za danas, Rtanjski čaj stvara nevidljivi štit

Mnogi su pokušali da se spasu od smaka sveta i u tome uspeli.Novi alfabet za nove klince.

 

12 3 4 5 6 7 8 9 10

Sledećih 10 strana