Vesti – Ideja

 

Ukupno 12 – Strana 1 od 1

 

1. Infografika - Enrgetska efikasnost

Danas je važnije nego ikad da svoje domove učinimo energetski što efikasnijim, bez žrtvovanja udobnosti. Energrtski efikasan dom će biti prijatnij za celu porodicu i pri tom će smanjiti troškove. Veliki deo energije gubi se zbog loših prozora, ventilacije ili starih uređaja za grejanje ili hlađenje. Sledeća infografika ukazuje na najčešće boljke i najefikasnija rešenja. 

 

2. Infografika - Revolucionarna 3D štampa

Jedva čekam! Revolucionarna 3D štampa! Ne mogu da dočekam dan kada ću moću da odštampam šolju za kafu prema sopstvenom dizajnu, ili lego kocke, ili prilagođenu torbicu za mobilni. Preuzmem model i štampam! Polomila vam se omiljena hemijska? Odštampajte novu!

 

3. Infografika - Twitt-ovi sa vrha

Twitter i druge društvene mreže transformisale su poslovni svet. Međutim, iznenađujuće mali broj korporativnih čelnika je potpuno prigrlio mogućnosti Twitter-a.

 

4. Joomla - eShop - Besplatan PDF - Dan zaljubljenih - Konverzija HTML-a

Joomla! - eShop - svakoga dana vašim posetiocima ponudite nešto novo, proizvod, akciju,... i uspeh će biti zagarantovan. Joomla! - Kreirajte web sajt škole - besplatan kompletan PDF. Joomla! brine za Dan zaljubljenih. Konverzija HTML-a u Joomla! šablon.

 

5. Mobi Dik - cela knjiga na Twitteru - samo 9 1/2 meseci rada

Twitter je idealan za Haiku pesme. Twitter može da se upotrebi i za prepisivanje romana, ili pisanje. Pisac unosi rečenicu po rečenicu. Vi ga pratite i gledate kako delo nastaje.

 

6. Na današnji dan - 07. jula - Vikipedija - srpska - hrvatska - makedonska i slovenačka

Šta se desilo na današnji dan, 7. jula? Posebno nas interesuju pisci, umetnici... Vikipedija. Razne verzije. Koliko je ko obavešten? Procenite sami.

 

7. Poruke za aerodromske detektore metala

Slika govori više od reči - u pitanju je komunikacioni sistem "za poneti".. Šta ćete da ponesete sa sobom sada se lepo vidi, a šta će se videti...

 

8. PUJA - Termo pneumatski časovnik iz 1940. godine

Naizgled sasvim običan, starinski časovnik, zar ne? Pogledajte bolje..

 

9. Sajt koji možda niste otkrili - Good Human

Da li smo dobar čovek ili ne zavisi od toga šta i kako radimo. Ovo nam je jedina planeta koju imamo. Dobru planetu je teško naći u svemiru.

 

10. Twitter - primeri pozadina kao inspiracija - TwitterBackgroundsGallery

Iako je na svakom sajtu najbitniji sadražaj, pozadine su nešto što ga samo pakuje u odgovarajuće pakovanje. Pozadine na Twitter nalozima se sakupljaju na sajtu TwitterBackgroundsgallery.

 

11. Twitter - Prvi gej brak u Srbiji - Eminem i Bruno na MTV 2009 - BING iz Microsofta

Prvi gej brak u Srbiji. Kako je Bruno sleteo na Eminema na dodeli MTV 2009 nagrade. BING iz Microsofta.

 

12. Video - iPhone slikovnica

Dete je dobilo dete.Onda je starije dete stavilo mlađe u krilo.Upoznavanje sa slikovnicom nove generacije.