Vesti – Mobilni telefoni

 

Ukupno 198 – Strana 1 od 10

 

1. "Telenor" predstavio dodatnu opremu za mobilne telefone

U prodavnicama "Telenora" građani od danas (26. marta 2008. godine) mogu da kupe dodatnu opremu za mobilne telefone, kojom će "Telenor" proširiti svoju ponudu proizvoda i usluga, rekao je koordinator za medije u kompaniji "Telenor" Goran Stupar.

 

2. "Telenor" unapredio ponudu tarifnih paketa - specijalne pogodnosti za osobe sa invaliditetom

Domaći ogranak norveškog mobilnog operatera "Telenor" uveo je unapređene "postpeid" pakete namenjene pojedincima i poslovnim korisnicima, kao i paket prilagođen osobama s invaliditetom.

 

3. 10 najboljih mobilnih telefona ovog meseca

Telia prodavnice su otkrile listu deset najprodavanijih mobilnih telefona u maju. Kao i ranije, Nokia i Sony Ericsson su bili favoriti kupaca pošto nisu ostavili prostora ni za jednog drugog proizvođača da uđe u klasifikaciju.

 

4. 10 zapovesti vezanih za etiku upotrebe mobilnih telefona

Povremeno čak i Info World objavi neki zabavan članak, a članak “10 zapovesti vezanih za etiku upotrebe mobilnih telefona” je kao stvoren za popodnevno opuštanje.

 

5. 3G iPhone za Evropu

3G iPhone za Evropu

 

6. 8 saveta za održavanje mobilnog telefona

8 saveta za održavanje mobilnog telefona

 

7. 8GB Nokia N95 prelazi na Rogers, AT&T ostaje praznih ruku

Zamislite ovo: prvi Severnoamerički provajder mobilne telefonije koji će ponuditi Nokia-jin 8GB N95 nije AT&T. Čak šta, on uopšte nije iz SAD-a. Ne prijatelji, to je kanadski Rogers Wireless.

 

8. Apple unapređuje iPhone pomoću nove tehnologije?

Immersion, isti oni ljudi koji se uveli haptičnu tehnologiju (reagovanje na jačinu pritiska na ekranim osetljivim na dodir) u veliki broj Nokia mobilnih telefona, možda će da je ugrade i u Apple-ov prvi i jedini iPhone.

 

9. Arapski Emirati su dozvolili upotrebu mobilnih telefona na avionskim letovima

Sviđalo vam se to ili ne, ulazimo u novu eru. Više od godinu dana kasnije nego što su stručnjaci predviđali, Arapski Emirati su objavili da je uspešno sprovedena prva autorizovana upotreba mobilnih telefona tokom Airbus A340 leta između Dubaija i Kazablanke.

 

10. Beba plače kako vam javlja vaš telefon

U malom stanu, beba je uvek pored vas, i sve je pod kontrolom. U velikom beba ima svoju sobu. A, vi imate telefon. Na primer iPhone.

 

11. Bluetooth nove generacije obećava lakše povezivanje i duži vek baterije

Bluetooth nove generacije obećava lakše povezivanje i duži vek baterije

 

12. Bytemobile i Opera Software će uskoro ponuditi slobodan pristup Internetu preko mobilnih uređaja

Bytemobile i Opera Software će uskoro ponuditi slobodan pristup Internetu preko mobilnih uređaja

 

13. CES - 3-inčni touchscreen "GSM telefon" kreće u osvajanje SAD-a

Iriver je izbacio gomilu raznoraznih proizvoda na ovogodišnjem CES-u, ali ovo je najveće iznenađenje koje je stiglo od ove kompanije. "iriver GSM telefon" je iPhone-oliki uređaj koji poseduje 3-inčni  touchscreen rezolucije 480 x 272, i Linux-zasnovani korisnički interfejs koji praktično oponaša iPhone, funkciju po funkciju.

 

14. Creative - poslednji hit na tržištu MP3 Player telefona?

Creative - poslednji hit na tržištu MP3 Player telefona?

 

15. Da li će Seabird moći da nosi iPhone u kljunu?

Mozilina laboratorija je izlegla Seabird. Leti, leti, ali da li će moći da nosi iPhone u kljunu?

 

16. Da li IM komunikacija polako zamenjuje normalnu komunikaciju?

Nedavno sprovedena anketa u Njujorku je pokazala koliko je važno razmenjivanje poruka u uzrastu tinejdžera i mlađih odraslih. I trenutno slanje poruka (IM) i slanje običnih SMS tekstualnih poruka je postalo toliko popularno da su tinejdžeri izuzetno opušteni u ovakvom pisanom obliku komunikacije a nisu toliko opušteni u prirodnoj komunikaciji licem u lice.

 

17. Da li se vaš mobilni telefon prisluškuje?

Da li se prisluškuju vaši telefonski razgovori? Javna je tajna da se u današnje vreme mnogi mobilni telefoni mogu konvertovati u prave male špijunske uređaje. Sve što je potrebno su jednostavne promene u programu mobilnog telefona (uz pristanak vašeg mobilnog operatera) i vlada (ili neko drugi) može da upotrebi mikrofon vašeg telefona kao predajnik koji je uvek uključen i koji će snimati ne samo vaše pozive već sve što kažete kada se nalazite u istoj prostoriji gde se nalazi i mobilni telefon.

 

18. Daunlodujte Bibliju za vaš mobilni telefon

Mi sada živimo u eri mobilnih računara i uređaja tako da je čak i GSM tehnologija slavila  20-ti rođendan. Zbog sve većeg razvoja naprednih mobilnih uređaja, računare polako zamenjuju mobilni računari.

 

19. Daunlodujte bilo koji fajl ili web stranicu pomoću Opera Mini 4.1 Beta

Opera je izbacila novu beta verziju svog Mini pretraživača za mobilne telefone i PDA uređaje koja donosi neka veoma bitna poboljšanja. Na primer, sada možete da daunlodujete fajlove i aploudujete ih na izabrane onlajn servise.

 

20. Deca i mobilni telefon: Koje su prave godine?

Da li dete od 12 godina treba da ima mobilni telefon? Ovo je ona vrsta pitanja na koje ne postoji jedan jasan odgovor. Ne postoji savršeno godište za prvi mobilni telefon. Odluka o tome kada ćete svojoj deci dati mobilne telefone je individualni i porodični izbor, i on zavisi od mnogo stvari.

 

Strane:
12 3 4 5 6 7 8 9 10