Vesti – Hobi

 

Ukupno 9 – Strana 1 od 1

 

1. Akva­ri­sti­ka

Za­što ne bi­ste po­sta­li za­lju­blje­nik u akva­ri­ju­me ..

 

2. Bube od recikliranih satova

Čikaški umetnik Justin Gershenson-Gates pravi složene i lepe insekte od recikliranih starih satova. Želja mu je da prikaže lepotu mehaničkog sveta koja, uglavnom, izmiče oku. Njegova umetnička dela 'prikazuju delikatnu u efemernu stranu zupčanika, nasuprot hladne, fabričke note kojom su najčešće obojeni'.

 

3. Časopis Mikro: Odgovori za informatičko doba - Jun 2011

Borba za očuvanje privatnosti - Ponovno punjenje kertridža Prateći DVD: Kaspersky Updater, Squarer Navigator, Guitar and Bass, Red Eclipse, plus 96 programa

 

4. Grafički romani po Lašonovom Milenijumu

Hit trilogija "Milenijum" švedskog pisca Stiga Lašona biće adaptirana u grafičke romane, a prvi od njih, "Muškarci koji mrze žene", u prodavnice će stići 2012.

 

5. Izložba Teme i motivi srpske fotografije 1960-1970

Izložba "Teme i motivi srpske fotografije 1960-1970", za koju je koncept osmislio Goran Malić, biće otvorena večeras u galeriji "Artget" Kulturnog centra Beograda.

 

6. LEGO - svemirski brod samo što nije poleteo

Kakva bi Zemlja izgledala da je sastavljena od Lego kocki? Kada se nešto pokvari ili uništi, zameni se sa nečim drugim i gotovo. Oko takve Zemlje, jedan svemirski brod bi kružio dok ne dobije dozvolu za sletanje. Naravno Lego svemirski brod.

 

7. Lego: Motor koji radi

Ovaj fantastični motor napravljen je od Lego kockica i stvarno radi!

 

8. Pobune i strasti u Domu omladine 23. - 25. septembar

Revija francuskih filmova nove produkcije pod nazivom "Pobune i strasti" odražaće se u Velikoj sali Doma omladine Beograda od 23. do 25 septembra.  

 

9. Sakupljanje sličica nikada nije bilo jednostavnije

Sakupljači sličica – nikada nije bilo jednostavnije. Samo idite na web adresu http://www.spletkomat.com/ i potražite sličice koje vam nedostaju za vaš album na prvoj stranici za sakupljače sličica.