Vesti – Turizam

 

Ukupno 7 – Strana 1 od 1

 

1. Da li ste skoro putovali autostopom?

Ovo je servis za uspostavljanje kontakata između vozača i potencijalnih putnika. Poznato je da ogroman broj prevoznika i vozača putuju sa nedovoljno iskorišćenim sedištima ili prostorom za teret. Time se gube značajna finansijska sredstva.

 

2. Izašao je novi broj Travel magazina - 120 - decembar 2010

Od 28. decembra je u prodaji novi broj Tavel magazina. Broj 120.

 

3. Izašao novi broj Travel magazina – septembar 2007

Ako želite na put, prvo pročitajte Travel magazin

 

4. KOMB kuća Karima Rašida i sajt koji možda niste posetili

KOMB kuća Karima Rašida. Zavirite u unutrašnjost. Posetite sajt Karima Rašida.

 

5. Panamski ukrašeni bicikli kakve niste videli

Sa putovanja po Panami možete da donesete fotografije sa prepoznatljivih mesta, a možete da donesete i one koje niko ne očekuje.U Panami bicikli nisu samo bicikli, već mala umetnička dela.

 

6. Tvorac oblaka Patrika Vudheda video izdanja za nemačkog čitaoca

Tvorac oblaka Patrika Vudheda je  objavljen i na nemačkom jeziku. Knjigu prati video koji pokazuje uzbuđenje koje očekuje čitaoca. Nemačko izdanje je objavljeno kao "Zabranjen hram".

 

7. Uz ćupriju novi Kusturicin grad

Decenijama već Andrićev Višegrad, tačka spajanja i, mnogo češćih, tragičnih razdvajanja kultura, tone u zaborav. Pedeseta godišnjica od uručenja Nobelove nagrade za književnost velikom piscu, prilika je za “popravni ispit”, a proslavljeni reditelj Emir Kusturica otkriva kako će se u varoš literarnog genija vratiti život. Gradićemo pokraj čuvene ćuprije, kaže reditelj, kameni grad - Kamengrad. Zbog naše budućnosti i ljudi na obalama ćudljive Drine. Idejni projekat renesansne kamene varoši, u ponedeljak je izašao na svetlost dana, prvi put. Već 13. januara, projekat će biti predstavljen predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, a očekuje se da će gradnja početi na leto ove godine.