Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Ukupno: 893, strana 41 od 45

Totalni opoziv: Moja neverovatna istinita životna priča

 

 

 

"Knjiga neće baš sve otkriti", rekao je izvor magazinu "Pipl". Švarceneger će na knjizi, čiji je radni naslov "Totalni opoziv: Moja neverovatna istinita životna priča", raditi tokom snimanja filma "Plaćenici 2" sa Silvesterom Staloneom. "Već više od godinu dana pravi beleške i radi na knjizi", rekao je glumčev portparol i dodao da Švarceneger nije želeo da objavi biografiju dok je bio guverner. Knjigu će objaviti izdavačka kuća "Sajmon i Šuster". IZVOR
 
   

Treća knjiga PEDESET NIJANSI - OSLOBODJENI izlazi iz štampe 28. septembra

 

 

 

PEDESET NIJANSI - OSLOBOĐENIDrugi deo trilogije „Pedeset nijansi – Mračnije“, nastavlja tamo gde se „Siva“ završava. Anastazija beži od Greja, preplašena njegovim porivima i željama, i zapošljava se u jednoj izdavačkoj kući u Sijetlu, ali ne može da ga preboli. Uzbudljivo finale priče donosi kolebanje glavne junakinje koja zna da je teško voleti Greja i da će morati da se prilagodi njegovom životnom stilu, a da time ne izgubi identitet. I baš kada se čini da zajedno mogu da prebrode sve, nesreća, zloba i sudbina se udružuju i oživljavaju Anine najdublje strahove. Trilogija „Pedeset nijansi“ je u svetu postala književni fenomen. Uprkos oceni kritičara o lošem stilu autorke i nepostojećoj književnoj vrednosti, knjige su prodate u više od 40 miliona primeraka i prevedene na 37 jezika. Naručite danas prve dve knjige Pedeset nijansi - Siva  Nakon što je studentkinja književnosti Anastazija Stil intervjuisala Kristijana Greja – sivookog, prelepog, moćnog poslovnog muškarca – oseća se izuzetno uznemireno. Ubeđena da je njihov sastanak loše prošao, pokušava da više ne misli na taj događaj – sve dok se Grej ne pojavi u prodavnici u kojoj ona radi i pozove je da izađu. Pročitajte više i naručite knjiguPedeset nijansi - mračnije Zastrašena nesvakidašnjim sklonostima i mračnim tajnama, prelepog ali rastrzanog mladog poslovnog muškarca Kristijana Greja, Anastazija Stil prekida njihovu vezu i otpočinje poslovnu karijeru u jednoj izdavačkoj kući iz Sijetla. Pročitajte više i naručite knjiguNAPOMENA: 10% DODATNOG POPUSTA PRI KUPOVINI OBE KNJIGE.
 
   

Treći festival knjige u Aranđelovcu

 

 

 

Prema rečima direktora Centra Saše Simonovića, na gradskom trgu će sutra i u subotu svoja izdanja i najnovije publikacije izložiti 25 izdavačkih kuća, među kojima Srpska književna zadruga, Laguna, Geopoetika, Kreativni centar, Službeni glasnik, Paidea, Klio i drugi izdavači. Okosnicu festivala činiće književni susreti i drugi kulturni događaji, tako da će Aranđelovčanima biti predstavljen rad Ruskog kulturnog centra iz Beograda, knjige potpredsednika Matice Srpske Mire Vuksanovića, zatim Jovana Chirilova, Vesne Milojević Dedić, aranđelovačkog književnika Ivana Zlatkovića, a biće organizovan i okrugli sto na temu puteva savremene srpske književnosti. Planirani su i koncerti grupa "Teodulija" i "Tanja moderato", izložbe eksponata Narodnog muzeja i likovnih umetnika Aranđelovca, akcija "Bibblioteka za svaku seosku školu", dok će gosti, osim Ruskog kulturnog centra, biti predstavnici Japanske ambasade i Kulturnog centra iz Bara. - Tanjug LINK.
 
   

Tri knjige Lize Si kod tri izdavača u Srbiji

 

 

 

Paviljon božuraRoman Paviljon božura vodi čitaoca na putovanje na kome se prepliću ljubav i sudbina, čežnja i patnja, tkajući nezaboravnu sliku Kine u sedamnaestom veku, u teškom periodu nakon najezde Mandžuraca i pada dinastije Ming. Knjigu je objavila DERETA. Naručite knjigu. DEvOJKE IZ ŠANGAJADevojke iz Šangaja je drugi roman Lise Si na srpskom. U biti se vraća počecima njene velike spisateljske karijere. Nakon što je izdala tri romana koja su se bavila misterioznim ubistvima i velikim delom bila smeštena u Kinu – Cvetna mreža, Unutrašnjost i Zmajeve kosti, da bi se potom u dve detaljne studije bavila teškim životom kineskih žena u XIX i XVII veku (Snežni cvet i tajna lepeza i Paviljon Božura), Lisa Si se sada vraća mnogim temama koje je naglasila u svom prvom velikom delu Na Zlatnoj planini. Knjigu smo objavili mi u ediciji ZOIN VRT. Naručite knjigu. Snežna latica i lepeza tajni U devetnaestovekovnoj Kini, devojčicama su vezivana stopala, i one su odrastale i živele skrivene od tuđih pogleda, skoro sasvim izolovane. Žene iz zabačene Provincije Huenan otkrile su način da prekrate samoću – izmislile su tajni pisani jezik nu šu, kojim su međusobno komunicirale mimo znanja muškaraca. Knjigu je objavila Čarobna knjiga. Najinteresantnije je da je u poslednjoj knjizi objavljeno i:Naručite knjigu.
 
   

Tri princa - Majkl Džekson - Mali Princ - Princ brojeva

 

 

 

To je to - Majkl Džekson U bioskopima od 28. novembra. Da biste videli trejler posetite LINK. Mali princ Link. Link ka knjizi. Princ brojeva Sve možete da pretvorite u brojeve i formule. Sve može da se izračuna. Link ka knjizi. Izlazi iz štampe do kraja septembra.
 
   

Trinaesti roman Davida Albaharija KONTROLNI PUNKT

 

 

 

Kontrolni punkt“Mada će mnogi čitaoci ovaj roman doživeti kao kontrapunkt romanu “Mamac“ i pokušati da “prepoznaju“ situacije iz ratova sa prostoru eks Jugoslavije, “Kontrolni punkt“ je univerzalna priča o besmislu ratovanja, pogubnosti predrasuda i nemoći pojedinca da bilo šta promeni. Bizarne i tragikomične situacije, često i morbidne, stavljaju likove romana na probu ljudskosti i civilizovanog ponašanja, dok se konstantno menja perspektiva pripovedača, prekidana šturim dijalozima ili unutrašnjim monolozima likova koji sa raznih strana postepeno otkrivaju puni apsurd ratne situacije u koju ih pisac postavlja“, piše u kratkoj najavi izdavača povodom objavljivanja romana.  FOTO POLITIKA - JOVANOVIĆ “Kontrolni punkt“ je Albaharijev trinaesti roman. David Albahari rođen je 1948. godine u Peći. Knjige su mu prevedene na engleski, francuski, nemački, italijanski, španski, hebrejski, mađarski, grčki, danski, slovenački, albanski, slovački, esperanto, poljski, finski, švedski, makedonski, holandski, bugarski i galicijski jezik. Autor je “Stubova kulture“ od osnivanja kuće. Živi u Kalgariju, u Kanadi.
 
   

Tviteraši pišu o knjigama na hiljade različitih načina

 

 

 

Knjiga, je knjiga pa bila i u 140 karaktera @Chevu_ ludilica kad se priča o pročitanim knjigama uvek napomenem da je Mali pirat imao 500 stranica @Mahlat Mirjana Mimica Twitter je izračunao da se od 200 miliona tweetova može napisati knjiga od 10 miliona stranica ili, recimo, 8. 163 primerka „Rata i mira”. @Lider_press Tjednik LIDER HT predstavio servis za kupnju i čitanje e-knjiga http://bit. ly/lkReii @ivanbrezakbrkan Ivan Brezak Brkan Planet9 je trgovina elektroničkih knjiga s Windows, Android, iPhone i iPad appovima - ow. ly/5w5dX (via @netokracija) @kombib Knjiga za vas SMEŠNA ISTORIJA SVETA: Kompjuter biblioteka: bit. ly/4au7al via @AddThis Danas poklanjamo knjigu. Napišite komentar. @Galeb666 Beli Otvorio sam jutros neku knjigu i iz nje je ispao papirić na kome je moja sestra pre više od deset godina napisala da me voli. @Ademita Ocean More Knjigu ne mogu baciti u smece, ali mogu je spaliti. Djeluje mi kao dostojanstvenija smrt. @paramparce Bojan Arsenović Drugarica mi uvalila jadac: knjigu koju bi trebalo vratiti osobi čiji smo svaki kontakt izgubili pre dve i po godine. @alenf Alen Framić Sjeverna će izbaciti učenike. RT @novilisthr: Južna Koreja do 2015. izbacuje papirnate knjige iz škola / Novi list http://bit. ly/izDdeg @zli_podstanar Pokret optimizma Natasa Milovic: Od knjige do police zlipodstanar. com/2011/07/od-knj… @nemke Nemanja Djordjevic Pu majku mu, zašto ovaj Paulo Koeljo ne hejta Đokovića. Ma ionako njegove knjige čitaju samo pevaljke i CKM cice @VestiOnLine Vesti OnLine Haljimi: Dobre vesti za Albance iz Preševa: Postizanje sporazuma o slobodi kretanja, matičnim knjigama i priznav. . . http://bit. ly/jf7DBD @konjos konjos @_skatwoman "Idem biciklom na more, bit ću umoran, ali nick mi je konjos, tražim osobu (žensku) za pričanje o knjigama i eventualnu masažu" @la__george Aleksandar Popović Trenutno čitam knjigu Gdje ima dima od Sandre Braun, tako da će moji sledeći tweet-ovi biti posvećeni ovoj knjizi. (: @MaybesNewstart Ana Upravo, popodne prije ispita sam shvatila da nemam 2 lekcije u knjizi! Fakat moram pocet vise razmisljat o faksu! #idiot
 
   

Tviteraši pišu o knjigama na hiljade različitih načina

 

 

 

@kombib Knjiga za vas Prva, muslimanska izdavačka kuća za žene i knjiga za decu Olivija - Kompjuter biblioteka: bit. ly/qrXJku via @AddThis @KriterionSa Kriterion SarajevoJedna od ljudskih knjiga, "Djevojcica iz metal benda" twitpic. com/5qzwwz @aleksandarvacic aleksandarvacic 5-ta knjiga Song of Ice and Fire je 14. 99, a na računu imam samo 11. Beh. @Konkursiregiona Konkursi regiona Najčitanija knjiga Emira Kusturice (Narodna biblioteka Smederevo) http://nblo. gs/kswHT @fraktura Fraktura Izašao Hipnotizer, međunarodni bestseler i nakon Stiega Larssona najprodavaniji švedski roman u povijesti! fraktura. hr/knjige. aspx?kn… @Spajder_Pig Nicky Pack Grohl 6. Mrzim kada ubace scene koje ne postoje u knjizi, ali kada Neville Longbottom kaže:"Yeah. You and whose army. " #winning #harrypotterfinale @Mia276 Mia Djordjevic Umro mi je omiljeni lik u knjizi, a ja je uzela da me oraspoloži. Marfi, zaobiđi me bar jednom, molim te! @mobilni Vukašin Brnjada Knjiga sastavljena od SMS-ova: U knjizi se nalaze sve poruke koje je Trejsi dobila od 1999. godine, koje, prema . . . http://bit. ly/plhx6w @BalkanKultur Balkan Kultur KNJIGA NAD KNJIGAMA - Balkan24. com | Cultur and Business Network balkan24. com/blogindex/kuta… @d_basic Dušan Bašić ozbiljno odlicno pecenje imaju, a istini za volju tu je i polica sa knjigama :D a lok. je iznad EPSa :) @juzhnjak @sasabca @BrankaVukovic @Mee_LeeCa Milica Sramota me je i sebi da priznam. . ali "obogatila sam" kucnu biblioteku sa "zenskim knjigama" tipa "Kako da mu bezbolno iskopate oko" i sl. .
 
   

Tvitovi koji su me danas inspirisali od dobar dan do nema krvi

 

 

 

Dobar vam dan @kombib Knjiga za vas Sprinter: Kompjuter biblioteka: bit. ly/oewcDr via @AddThis DANAS VAM POKLANJAMO KNJIGU. @b92vesti B92 Vesti Institut za transfuziju: Nema krvi bit. ly/pkj6g3DANAS MOŽETE NEKOME DA POKLONITE MALO KRVI KOJA JE ZA NJEGA MNOGO. @IcyZP Larisa Bunjevacki Besna sam na nju, iako joj je rodjendan, kupicu joj neki glup poklonPOKLON KAO NAŠ KOMENTAR NEČIJEG PONAŠANJA. @martha_denic Martha Denic Glasajte, ko najvise bude glasao (mogu da vidim) dobice od mene na poklon nesto lepo iz Avona. :))) rs. advancetechniquescolor. com/gallery/show/i…JOŠ POKLONA. @N24ba N24. ba Gradonačelnikov "poklon" bivšoj: Na travnjak joj dovezao 20 tona težak kamen n24. ba/novost/19375 #DanyLariviereDONEO SAM TI KAMEN. OD NJEGA ISKLEŠI ŠTA GOD HOĆEŠ. @Walter030 Djordje Staniševski I da zoveš na tortu :) RT @nenadsky: Срећан рођендан @MilosPetrovic да си ми жив и здрав и да прерастеш у ДОО до следећег рођендана :)ČESTITAMO ROĐENDAN. @burek Burek. com U medjuljudskim odnosima ne postoji idealno. Postoji samo ono sto je vredno kompromisa i ono sto nije. KOMPROMIS JE, NAJČEŠĆE, VEOMA VREDNA NAGRADA I POKLON. @JovanPetrovic Jovan Petrović A do kad će država da naplaćuje PDV na humanitarne akcije?DRŽAVA VOLI DA I NJOJ NEŠTO POKLONIMO KADA NEKOME NEŠTO POKLONIMO. @cyberbosanka Hana Kazazovic Svaka čast za tekst @NebojsaG - Tko su najutjecajniji regionalni tviteraši? bit. ly/phfIeD via @netokracijaPOKLON ZA SVAKOG, DA PRATI ONE NE TWITTERU KOJI SU NAJTICAJNIJI. @istok Istok Pavlović Devojke, umesto držanja dijete naučite šta muškarci vole u krevetu. Efekat je isti, a ne izgladnjujete organizam. JOŠ KAD SPOJITE SA TIM ŠTO I VI VOLITE, EFEKAT JE ZAPANJUJUĆI. @plagosus Branko Djurkovic @istok Pravim novi sajt za dijete. Zove se recept69 ;)RECEPRT ZA MRŠAVLJENJE ZA ŽENE: 69 MUŠKARACA. SVIH 69 ĆE OSLABITI. @LanaAndric Lana Andric Na pitanje da li se knjiga zasniva na istorijskim cinjenicama pisac odgovara: Naravno, sve su cinjenice, glavni izvor bila mi je Wikipedia?! @bojanadanilovic danilovic bojana toliko nema posla i toliko je dosadno, da sam pregledala slike svih prijatelja, čak i onih koji nisu bili na moru. @vijestiu7 Vijesti u 7 Hayat TV KOKO ŠANEL HITLEROVA ŠPIJUNKA!!! U knjizi američkog novinara Hala Vogana, koji živi u Francuskoj a koja će danas. . . fb. me/zx1ELRdg
 
   

Tvitovi koji su me danas inspirisali od Sprintera do bicikla

 

 

 

Sprinter je počeo svoj život na webu @kombib Knjiga za vas UČESTVUJTE U ANKETAMA I OSVOJITE JEDNU OD 100 KNJIGA. bit. ly/oewcDr via @AddThis @Dartanjan Darko Stanimirović Električne bicikle priznajem samo za starce koji ne mogu, a svi ostali: PEDALAJTE BRE!NEMOJTE DA SE PENJETE NA ELEKTRIČNI BICIKL. VAŠE NOGE JOŠ NISU ZA BACANJE. @mts mt:s Povodom Međunarodnog dana mladih danas se na Trgu Republike održava koncert grupe SevdahBaby. Uživajte :) mts. rs/danmladihONI KOJI SU NEKAD BILI MLADI DANAS ĆE UŽIVATI, MADA ĆE NJIHOVI UNUCI BITI NA NEKOM DRUGOM MESTU. @sumadijapress Šumadija Press Počela isplata zarada putarima Nibensa sumadijapress. co. rs/index-p71-ni17…LEPO, MAKAR ĆE NEKO DANAS DA UŽIVA U PARAMA KOJE JE ZARADIO PRE PAR MESECI. @B92net B92 Hrvatska: Tableti umesto školskih dnevnika http://bit. ly/p329PsVIŠE SE NEĆE U ŠKOLAMA GOVORITI IZAĐI NA TABLU, NEGO UZMI TABLET DA ODGOVARAŠ. @gadgeterija Gadgeterija Apple je toliko moćan da iz svemira briše zvijezde pa čak i cijele galaksije http://bit. ly/oQwZpo @Nastasja777 Natasa Tasic Pisacu vam malo posle. Sad idemo na plaze i u neke parkove. PRATITE ONE KOJE ISKLJUČUJU RAČUNARE I ODLAZE DA SE PROVODU U PRIRODI.
 
   

Tvitovi koji su me danas inspirisali od SPRINTERA do kineskog nosača aviona

 

 

 

Dobar dan Sprinteri @kombib Knjiga za vas DOBAR DAN SPRINTERI. bit. ly/oewcDr via @AddThis UČESTVUJTE U AKCIJI I OSVOJITE KNJIGU DUŠANA RADAKOVIĆA. ONI KOJI SEDE NE VOLE DA GLEDAJU ONE KOJI TRČE. @newsatletiek Newslocker Atletiek 'Jamaicaanse sprinter Mullings betrapt op doping' #newslocker http://sport. newslocker. nl/atletiek/AKO NE MOŽEŠ DA STIGNEŠ BRZO, MAKAR MOŽEŠ DA STIGNEŠ. @Sreckovic_A Aleksandra Sreckovic Oblak zaprške iz Guče ide ka severu Evrope, ekolozi u panici njuz. net/oblak-zaprske-… via @njuznetDA LI IDETE U GUČU NA KUPUS ILI DA SLUŠATE TRUBAČE, ILI DA JURITE "OVCE"? @tihomir Tihomir Stojanovic 10 Best Colleges for Extreme Sports Enthusiasts - http://bit. ly/puj7E2 #extreme #extremeSports #colleges #sportUVEK IMA VIŠE POZITNIVNIH PRIMERA. @DobrilaM Dobrila Močević RT @varagic Društvene mreže i VIP komunikacija http://bit. ly/o8UJTNAKO ŽELITE DA KOMUNICIRATE SA VAŽNIM OSOBAMA. . . . @Dragana_V Dragana Vukajlovic Zavidim muskarcima - takvi su kakvi su. Zenama je data mogucnost stalnog ulepsavanja i opet su stalno nezadovoljne sobom. #prokletstvoUVEK MOŽETE DA PRONEĐETE NEKOGA KO ĆE DA VAM SE DIVI. @DokonaPopadija Dokona Popadija Ne mislim da je uljudno zaustaviti nekoga na ulici i izjaviti mu saučešće. Posebno ne godinu dana posle smrti za koju se izjavljuje. NaprotivSRETNEŠ NEKOGA POSLE GODINU DANA I IZJAVIŠ MU SAUČEŠĆE: "ŽAO MI JE ŠTO TI SUPRUGA UMRLA. " ONDA SE OKRENEŠ KA GOSPOĐI PORED NJEGA, ALI TE ONA PREDUHITRI: "JA SAM NJEGOVA DRUGA SUPRUGA. " @Infoverzum Igor - Infoverzum Porinut prvi kineski nosač aviona o kom sam pisao pre nekog vremena infoverzum. com/2011/04/prvi-k…TO ŠTO NEMAMO MORE USKRAĆENI SMO MNOGO, ETO NE MOŽEMO DA IMAMO NOSAČ AVIONA. @mmmatryoshka Natasa Djurdjic #Odlicnos' :) http://twitpic. com/64b8jcAKO STE VERNI KAO PAS, TO UTIČE I NA VAŠ IZGLED. @vestirs Vesti. rs Uništenje Facebook-a: Stvarna pretnja ili hoax? http://bit. ly/rfp486VEST KOJA ĆE, MOŽDA BITI TREND, ALI NA TWITTERU. @economyrs Economy. rs Facebook lansirao Android i iOS aplikaciju za poruke http://bit. ly/reGvqaNAJVIŠE VOLIM TVITORE O FACEBOOKU.
 
   

Tvitovi koji su me danas inspirisali od ulice koju volim do novih prijatelja na Facebooku

 

 

 

ULICA KOJU VOLIM @kombib Knjiga za vas Ulica koju volim: Kompjuter biblioteka: bit. ly/oJHlO8 via @AddThisŽIVEO SAM U DESET ULICA DO SADA. IMAM DESET LJUBAVI. @istok Istok Pavlović 67% građana Srbije smatra da je homoseksualnost BOLEST (anketa iz marta 2010)AKO HOMOSEKSUALCI NE MOGU DA STUPAJU U BRAK, ONDA SMO MI U NERAVNOPRAVNOM POLOŽAJU. @kombib Knjiga za vas KOJE JE VAŠE OMILJENO DOBA ZA ČITANJE? bit. ly/oewcDr via @AddThisSVAKOGA DANA POKLANJAMO KNJIGU SPRINTER. @MarkoBozic Quasianonymous™ "Glupost je uništiva!" Neimenovani upravnik jednog sibirskog gulaga, 1934. godine. @24satasrbija 24 sata Obišli pola Evrope u spačeku iz 1974. http://j. mp/nTIOgc @petarV Petar Vojinovic Jedan od najboljih srpskih vazduhoplovnih fotografa, Dimitrije Ostojic na pet strana sa Airpower-a 11 tinyurl. com/3volgp5 @Ana_Jovanovic Ana Jovanovic Š'a bilo? bit. ly/ppiocE @cmikii Miroslav Milovanović Ne dozvoli da ti prioritet bude neko kome si ti samo opcija. . SVAKOGA DANA SAM PREMA SEBI SVE BOLJI, SVE BOLJI, SVE BOLJI. @srdjanjankovic Srdjan Jankovic Najviše građana predložilo ime Most na Adi http://t. co/ZYMSUvmMOST NA ADI. @24satasrbija 24 sata "Petnica" postaje vodeći evropski obrazovni centar http://j. mp/prNpVb PETICA ZA PETNICU.
 
   

Tvitovi koji su me danas inspirisali pohvala za muziku do konkursa

 

 

 

Preko mosta koji ima preko 2000 imena @kombib Knjiga za vas U subotu smo išli mostom koji ima preko 2000 imena. @kombib Knjiga za vas twitpic. com/66gd01 - MOST NA ADI JE KRENUO U NEBESA. DUŠKO RADOVIĆ JE JEDNOM REKAO DA NE TREBA ŽURITI SA IMENOM DETETA. . . . @ivancosic Ivan Cosic #socialHR #BiH RT @draganmocevic: Konkurs Prime digital za web dizajnere,developere, grafičke dizajnere bit. ly/eIaRcI ZA ONE KOJI NEMAJU POSLA, I ONE KOJI ZNAJU KAKO SE NEŠTO RADI. @tihomir Tihomir Stojanovic Fotografije Srbije: Čegar - Niška Kamenica: Spomenik Čegar u okolini NišaAutor fotografije: Bojan Živković Savke. . . bit. ly/ncqId8POSETITE NIŠKU KAMENICU, AKO NE FIZIČNI, MAKAR, PREKO FOTOGRAFIJA. @_Lunacy_ Bojana Borković @DraganMocevic a šta stoji u obavezama i pravima "studenta volontera" ? :)I KADA VOLONTIRAŠ IMAŠ PRAVA. @petarV Petar Vojinovic [BLOG POST] Za sve verujuce idiote. // Moj tekst posvecen svima koji veruju u vanzemaljce. tinyurl. com/4xwbb2hDA LI ĆE VANZEMALJCI TRAŽITI DA SE POŠTUJU NJIHOVA PRAVA KADA DOĐU NA ZEMLJU? @Inspirationf Igor Ovsyannykov 35 Creative Photographs of Hands - http://ow. ly/632TIRUKA KOJU NEKOME PRUŽATE. ONAKO KAKO JE VIDE FOTOGRAFI. @JovanPetrovic Jovan Petrović @DedaBor @radujkob Žalosno je i to što mi i dalje imamo ADSL kao "najbolju" ponudu. Vreme je da počne optika da se razvlači do zgrada. @sumadijapress Šumadija Press Palma kupuje junice, Vlada plaća sumadijapress. co. rs/index-p65-ni17…SVAKA JUNICA IMA SVOGA BIKA DA DOBIJE O TROŠKU DRŽAVE.
 
   

Tvitovi koji su me danas inspirisali Sprinter i alkohol i Guča i alkohol i...

 

 

 

Sprinter i alkohol @kombib Knjiga za vas Sprinter: Kompjuter biblioteka: bit. ly/oewcDr via @AddThis Današnje pitanje u anketi: Koliko se puta reč ALKOHOL pominje u romanu? @salemax Sasa Antonijevic Prvi tvit sa mosta preko Ade. Veličanstveno! @salemax Sasa Antonijevic Došao sam na posao preko mosta na Adi. :) @besna V izadjem u satenskoj haljini po hleb i sve je opet ok OVAKO SE IDE U KUPOVINU. @sandrazec sandra m zec RT @IgorSavic Subota je dan kad se radi nešto drugo. Ko ima da bira. Ko nema, neka čeka ponedeljak, kad se radi ono isto. Duško RadovićSUBOTOM SAMO JA RADIM U FIRMI I NIKO MI NE SMETA. ZA OVO VREDI PLATITI. @VasPosao Vaš Posao (Srbija) Vozač dizalice bit. ly/qLurVZBAŠ BIH VOLEO NEŠTO DA DIGNEM. @iggybg Igor Jojkic Otvaranje za pesake mosta na Adi. Guzva. . . . twitpic. com/65cppw @goran_anicic Goran Aničić SUtra u Politici: U 130 vladinih agencija nijedan direktor ne prima ispod 150. 000 dinara, a jedna "zarađuje" 800 hiljada RSD mesečnoU SVAKI MOST KOJI ŽELI DUGO DA POSTOJI TREBA UGRADITI I NEKOG ČOVEKA. @BabaStraja Strahinja Todorović Polu-gole ribe, gole su skroz al pola su ribeNEKAD JE ISTINA GOLA, NEKADA RIBA. OD GOLE ISTINE TI JE MUKA, A OD GOLE RIBE. . . . @vukstankovic Вук Станковић Ljude koji vole da pišu naširoko treba naterati da dođu na tviter. Ko će da čita vaše traktate na 48 stranaŠTA BI LAV TOLSTOJ REKAO O TWITTERU: "ODUSTAO SAM O RATA I MIRA. " @Cairenn Irena Rašeta ne možeš biti divljak i lopov, a da te zanimaju knjige - to je moje objašnjenje: http://ow. ly/62iu2 @NajVesti NajVesti Uhapšen direktor Ezoterije: Direktor izdavačke kuće "Ezoterija" Vladimir M. uhapšen zbog sumnje da je proizvodio. . . http://bit. ly/raXgcwVEST IZ BUDUĆNOSTI: UHAPŠEN VLASNIK IZDAVAČKE KUĆE "ČITAJTE KNJIGE" JER JE PROIZVODIO SUPSTANCU KOJA JE PRIMORAVALA LJUDE DA SVAKOG DANA ČITAJU NAKAR PO JEDNU KNJIGU. @DedaBor Vladimir Stankovic @NedjoK nerezonskije kupiti automobile Agencije za NLO Srbije za 270 mil. nego tablete preko kojih ce roditelji odmah videti ocene svoje deceMINISTARSTVO PROSVETE BI RODITELJIMA PRE PODELIMO MEDICINSKE TABLETE NEGO ELEKTRONSKE TABLETE. @manjak_ Igor Manjencic RT @mariomaletic: @manjak_ @iggybg Svako da uzme po jedan kamenčić sa mosta, to vredi oko 300-400 evra, čim most košta 500 miliona evra :) @sumadijapress Šumadija Press Reaktor u Fukušimi se prekriva šatorom sumadijapress. co. rs/index-p67-ni17…REKLAMA TURISTIČKE AGENCIJE: LETOVANJE U FUKUŠIMI POD ŠATOROM 10 JENA GODINU DANA, AKO PREŽIVITE. @MarkoBozic Quasianonymous™ Treba mi vodootporni fon da tvitam dok se tuširam. Nag pod mlazom vode imam najbolju inspiraciju. Nažalost ni memoriju nemam. Sve zaboravim.
 
   

Tvitovi koji su me danas inspirisali, 1. avgust 2011.

 

 

 

Počnimo od. . . @Nastasja777 Natasa Tasic @Beogradoholik kakva divota! uzivaj! dobro jutro ;)SLUŠAJTE ONE KOJI VAM ŽELE DOBRO. @bnethr B. net Znate li svrhu televizora? Hvala Joeyju na objašenjenju ;) http://ow. ly/i/f8sR Dobro jutro vam želimo :)SVRHA TELEVIZORA JE DA NAM KAŽU DOBRO JUTRO, A ONDA MOŽEMO I DA GA ISKLJUČIMO. @JovanPetrovic Jovan Petrović Dobro jutro :) - Pink Floyd - Wish You Were Here youtube. com/watch?v=QCQTr8…ŽELEO BIH DA SI OVDE, ŽELEO BIH DA SAM I JA TAMO, ŽELEO BIH DA. . . . @superhik Vukota Erakovic Ciganka htela da mi gleda u dlan. Odbio sam. Cekam kletvu. ZAR CIGANKA NIJE VIDELA DA NEĆETE ŽELETI DA VAM GLEDA U DLAN? @kombib Knjiga za vas KAKTUS SMO ZOE I JA DONELI IZ HERCEG NOVOG 2002. GODINE. SADA JE PRVI PUT CVETAO http://twitpic. com/5z8ve2 @MalaDevojchica Maja Radivojevic odem do grada,zavrsim posao, vratim se a kafa mi jos vruca. lepo je imati kola. KAFA JE VRUĆA JER SU VRUĆI ONi KOJI TREBA DA JE POPIJU @anjastanisic Anja drage devojke, jos jednom vas molim da shvatite da niste keri bredso i da pisanjem kolumni u srbiji necete moci da kupujete manolo blanik. NAMA NIJE POTREBNA KERI, NAMA JE POTREBNA DEVOJKA KOJA ĆE SE ZVATI DRUGAČIJE, DRUGAČIJE RADITI I DRUGAČIJE MISLITI. @smashingmag Smashing Magazine New on SmashingMag: Desktop Wallpaper Calendar: August 2011 - smashingmagazine. com/2011/08/01/des…POČEO JE AVGUST. NA DESKTOP POSTAVITE NOVE KALENDARE SMASHING MAGAZINA. @sumadijapress Šumadija Press Amerika izbegla bankrot sumadijapress. co. rs/index-p67-ni17…KOLIKO ĆE ZEMALJA ZBOG TOGA MORATI DA PLATI? @looditza Marija Rajić Policajac priveo muškarca na razgovor,pa ga pita: - Čime se ti bavis? - Ja sam biohemičar. - Nisam te pitao šta si bio, nego čime se bavis!ŠALA NAS PODSEĆA DA SMO JOŠ ŽIVI. @ekapija eKapija Nekadašnji građevinski gigant prelazi na reciklažu - Italijanska kompanija `Iteco` kupila rumsku `Novogradnju` ekapija. com/website/sr/pag…AKO SE DANAS BAVIMO JEDNIM POSLOM, NE ZNAČI DA ĆEMO TO RADITI CELOG ŽIVOTA. @cvladan Vladan Colovic Paradajz nema više nikakav ukus. Hoće li se ikad vratiti nekadašnji prirodni šmek? 'ebo ti takvu plasteničku Evropu. . . KAD UĐEMO U EVROPU PARADAJZ ĆE IMATI UKUS KRASTAVACA. @MestoKojeVolim Mesto koje volim do sada 800 predloga:) hvala svima koji su se ukljucili u projekat. one koji jos uvek nisu nominovali svoje "mesto" pozivamo da to ucine:)MALO JE MESTA KOJA VOLIM ZA JEDNU ZEMLJU, ALI ZA ČOVEKA JE DOVOLJNO.
 
   

Tvitovi koji su me danas inspirisali, 2. avgust 2011.

 

 

 

Lekovito bilje za dobro jutro @biznisplanet Biznis Planet OD LEKOVITOG BILJA 20 MILIONA DOLARA - http://bit. ly/n94PKUSKUPLJANJEM LEKOVITOG BILJA LEČI SE NEKO DRUGI I VAŠ NOVČANIK. @Zornic Milos Zornic·´¯`·. ·• Kazu da ljudi koriste 10% mozga. Ja danas koristim 10% od tih 10%. KORISTITE MOZAK, MOŽDA ĆE TO ZNAČITI O OSTALIM VAŠIM ORGANIMA. @Mudre_Misli_com MudreMisli. com Brak bez ćutanja je kao auto bez kočnica. Šarl AznavurČUTIŠ? ĆUTIM. ŠTA TE MUČI? KOČNICE NA AUTOMOBILU. POZOVI MAJSTORA. @NovakovicIvana Ivana Novakovic Marko Somobrac briljirao! http://bit. ly/oGylQlAKO NE ZNAŠ ŠTA SE DEŠAVA, ZAVIRI U STRIP SOMBORCA. @NenaBOR Nena Bogić Biti roditelj – nezamenljivo bit. ly/o6vQId #NenaBORPRE NEGO ŠTO UPOZNATE NOVE PRIJATELJE NA FACEBOOKU I TWITTERU, OKRENITE SE ONIMA SA KOJIMA ŽIVITE DA BISTE VIDELI KOLIKO IH MALO ZNATE. @bilja_r Biljana Ruzicic U mom telefonu živi jedno stvorenje. ŽIVI, ALI NEĆE DA PLAĆA TELEFONSKE RAČUNE. @kombib Knjiga za vas Zabranjena žena - Ferena Vermut bit. ly/aSdCVA via @AddThis ISTINITA PRIČA LAKŠE NALAZI PUT DO ČITALACA OD IZMIŠLJENE PRIČE. @cvladan Vladan Colovic Nisam sam :) - Koja nam naizgled trivijalna navika daruje najveći osećaj sreće? Kod mene je to baš ovako: http://ow. ly/5SJ3ODOLAZAK NA POSAO ISTIM PUTEM JE JEDNA SREĆA. VEĆA SREĆA JE IZABRATI DRUGI PUT. TO JE KAO DA SAM PROMENIO POSAO. @plagosus Branko Djurkovic Znam kome bi se ovo svidelo :) To nije Ferari, to je njegov novi cimer (FOTO) http://bit. ly/oAJ6kR /via @trojkars CIMER KOJI NIKADA NE HRČE. @Miss_Cybernaut Jelena Jovanovic @VeelaRavijojla samo da je ravan Beograd bi bio idealno mesto za život :)KADA BI BEOGRAD BIO RAVAN, KAKO BI TO BILO? @sumadijapress Šumadija Press Objavljen drugi tom Pekićeve prepiske sumadijapress. co. rs/index-p128-ni1…
 
   

Tvitovi koji su me danas inspirisali, 21. jul 2011.

 

 

 

Počnimo sa kancelarijom za mlade @Miss_Cybernaut Jelena Jovanovic Izvanredan letnji program beogradske Kancelarije za mlade http://www. kancelarijazamlade. rs @designfollow designfollow 15 Tips: Creating the Perfect Photography Portfolio Website http://bit. ly/mqcm9J @kombib Knjiga za vas Danas poklanjamo AutoCAD 2008 i AutoCAD LT 2008 2D osnove - Kompjuter biblioteka: bit. ly/pHf0M9 via @AddThis @GuyKawasaki Guy Kawasaki Does the rotation of the Earth affect toilets and baseball games? http://is. gd/9SMDgk @ognjanovic Vitomir Ognjanović Ima se može se :D RT @milojesekulic Cetvrtak je dan za kupovinu kozijeg sira @Bokica13 Bokica ljudi koji ne vole more treba da zive u pecini na tibetu @njuznet Njuz Net Nestašica haških optuženika u Srbiji http://fb. me/17jMhisVz @Gdestinacija Gdestinacija Vlasti Nepala mere Mont Everest http://fb. me/B8yMf1V0 @Suzanaonline amoralnae kuća u kjotu površine 55 tatamija košta samo 600 dolara mesečno. to je prejeftino @teanikolic tea more glumi okean, talasi kaskaderi @Beogradoholik Dr. Deer Beer Šta je žutjenica?!? @PeckoPivo Nikola Jovanovic @adriatalk volja je npr kad ostavljas dete koje volis u sirotistu - celog zivota ces podsvesno pokusavti da mu se vratis @skljuc @designserbia marko Unique logos for sale brandstack. com/users/profile/… @plagosus Branko Djurkovic Ne razumem zašto roze boju vezujete za homoseksualnost. I prostitutke se tako farbaju. Čak i moj profesor nosi roze džemper :) @BabaStraja Strahinja Todorović I ove nedelje sam spremio za vas - Tipografija #36 webarena. rs/inspiracija/ti… via @web_arena @smashingmag Smashing Magazine In case you missed it: Lessons Learned: Productivity Tips For Running A Web Design Business - http://bit. ly/mVVyNM
 
   

Tvitovi koji su me danas inspirisali, 22. jul 2011.

 

 

 

Počnimo petak sa MUP-omOvo su i predlozi za praćenje na Twitteru. @blogowski Pedja Puselja [HIT] Srpski MUP odgovara mailom građanstvu i naplaćuje "uslugu" 1250 dinara (cca 12€) :) bit. ly/nWGc8m (via @delicb) @kombib Knjiga za vas Currently Browsing: http://ow. ly/1uRw99 Google slavi Aleksandra KolderaAleksander Kolder (* 22. jul 1898. u Lotonu, Pensilvanija, † 11. novembar 1976. , Njujork) bio je jedan američki vajar savremene umetnosti čiji je veliki deo bio posvećen kinetičkoj umetnosti. VIKIPEDIJA. @Marija28 Marija Radivojević stvarno nije u redu ovakvo zahlađenje i kiša baš kada ja idem na rafting. Psujem od jutros sve koji su priželjkivali kišu u julu @krdr Dragan Krstic Juče mi je neki lekar rekao da je tehnokrata. U pravu si, rekoh. Evo vrh Kine čine inženjeri tehničkih nauka. U tom, lekar se okrete i ode. @DedaBor Vladimir Stankovic ODLICNA KNJIGA RT @LepiPrimeri: Mikrofon u rukama diktatora http://bit. ly/o199rp @Photo_Pioneer Photo Pioneer Street Photography Tips and Techniques: Street Photography is easier then it used to be. People in . . . http://bit. ly/pnFKF9 #photography @Capajebo sarajevo. co. ba Peti Ljetni sajam knjige u Sarajevu | SARAJEVO. co. ba sarajevo. co. ba/peti-ljetni-sa… @InformacijaRS Zaštita od virusa Internet Explorer 9 najuspešniji na testovima blokiranja malware-a http://bit. ly/oQ9k7B @Blic_online Blic online Potpredsednik Pokrajinske Vlade Ištvan Pastor upozorio je da preti kolaps kompletne vojvođanske privrede #Vojvodina http://goo. gl/bgW3G @24satasrbija 24 sata Francuz se doselio u Beograd da svetu otkrije lepšu Srbiju http://goo. gl/EaC3hI JA SAM SE DOSELIO U BEOGRAD 2001. DA BI I BEOGRAD POSTAO LEPŠI. @designfollow designfollow Having Fun With CSS3: Spinning Newspapers http://bit. ly/oFgWiQ @ivancosic Ivan Cosic Kako dobra početna stranica http://www. kendraschaefer. com/ @varagic Dragan Varagic Evo Hadzic prosao kroz Liman III. . . @GuyKawasaki Guy Kawasaki If the world's population lived in one city. . . [infographic] http://is. gd/xW5qMx @preko_ramena Preko ramena RT @preko_brda: Tajna dokumenta u zamenu za slaninu http://tinyurl. com/449y5w2 / odličan tekst i divan kraj za posetiti
 
   

Tvitovi koji su me danas inspirisali, 23. jul 2011.

 

 

 

Dobar dan, vama koje viđam godinana @goran_anicic Goran Aničić Još jedan uspeh naših matematičara personalmag. rs/it/edukacija/z…NAŠI MATEMATIČARI NAPUŠTAJU ZEMLJU JER NE ŽELE DA SVE DELE SA NULOM. @blogowski Pedja Puselja Sa ćerom u shoppingu, sedim 20min na nekoj klupici u New Yorkeru, ona isprobava, isprobava, isprobava, isprobava. . . . . DOK DECA PROBAJU ŠTA ĆE DA NOSE, MI UŽIVAMO JER NE MORAMO NIŠTA DA PROBAMO. @teanikolic tea već 4 godine viđam iste ljude na plaži i niko mi nikad nije rekao dobar dan. JA UVEK IDEM NA LETOVANJE NA NEKO DRUGO MESTO, NA NEKU DRUGU PLAŽU. NIKADA NE SREĆEM ISTE LJUDE. @akasacomhr Akaša @MartinaPutica Dobar dan tebi i tvojem anđelu :) svim drugim anđelima lijepo jutro :)ANĐELI SU OKO NAS, SAMO TREBA DA POKAŽEMO SVOJA KRILA. @zli_podstanar Pokret optimizma Laku noc. Vama je, pretpostavljam, vec poceo dan pun Norveske. LEPO JUTRO, BEZ EKSPLOZIJA. @besna V ustala sam rano da bih se javljala na telefon svetu havarisanih vozilaPROBUDIO SI ME. POGREŠIO SI BROJ, ALI MAKAR MOŽEŠ DA KAŽEŠ: DOBAR DAN! @vranac Vranac Srdjan Opet najezda prosjaka na raskrsnicama, jbt dok neko ne pogine nece se smiritiPROSJACI NA ČEKAJU NA RASKRSNICAMA. BIRAMO PUT U BUDUĆNOST GDE NEĆE BITI NI PROSJAKA, ALI NEKA OSTANU RASKRSNICE. @pedja_supurovic Predrag Supurović za sutra isplanirana biciklijada i kuvana jagnjetnina u planiniBICIKLOM DO KUVANE JAGNJETINE. ZDRAVO I JEDNO I DRUGO. @1zverko Darko Vidić Učenici na Kosovu uče da je Kosovo, i još neki deo Srbije zapravo deo Albanije. Eto kako se prepravlja istorija #sramota http://ow. ly/5Lw4bALI KAD DOĐU U TO ALBANIJU, MALO ĆE DA SE IZNENADE GDE SE NALAZE. @svratila Ljubica beogradska jutra bih prodala jedino za njujorške noći. GLEDAM KAKO SVIĆE BEOGRADSKO JUTRO PUNO ODBLJESAKA NJUJORŠKE NOĆI. @MarkoBozic Quasianonymous™ "To nigde na svetu nema. " Rečenica koju je doneo 5. oktobar. Neuništiva je. Obično je koriste ljudi koji nisu izašli iz Srbije. ODAKLE STE DOŠLI? IZ ZEMLJE KOJA SE ZOVE: "TO NIGDE NEMA NA SVETU. " @stentorija Stanka Toroman ko puca u decu, puca i u unuke te dece. meci su putnici kroz vreme. DOBRO JE DA U PRADEDU NIKOLE TESLE NIKO NIJE POCAO.
 
   

Tvitovi koji su me danas inspirisali, 25. jul 2011.

 

 

 

Ponedeljak je lep jer kiša pada @LillyMarlene Ljiljana Rabrenovic @EvilSrki a sve najbolji drugovi. . Krecem u nedelju ili u ponedeljakKADA KRENETE NA PUT U PONEDELJAK, PONEDELJAK JE NAJBOLJI DAN U NEDELJI. @kombib Knjiga za vas Ponedeljak knjige. kombib. rs/ponedeljak. html via @AddThis Ponedeljak je lep, jer pada kiša, jer čitam knjigu Ponedeljak. PONEDELJAK DRŽIM U RUCI I LISTAM GA KAKO JA HOĆU. @nebojsa_s Nebojša Stanković Kada bi Nikola Tesla koristio Internet | Svakodnevnica blog: bit. ly/qCshk7 NIKOLA TESLA JE KORISTIO INTERNET, ALI U SVOJOJ GLAVI. @goran_anicic Goran Aničić Osnivanje preduzeća za 5 dana http://goo. gl/Ld4rFSRBIJA JE BOLJA I OD BOGA KOJI JE SVET STVARAO ZA 6 DANA. @seebiznet SEEbiz. net Crne prognoze za BiH: Poskupljenja hrane tek dolaze, nastupit će masovna glad! http://fb. me/11iILBGt6AKO HRANA POSKUPI, MORAĆEMO DA POČNEMO DA JEDEMO NEŠTO DRUGO. @Klik_DoPosla Klikdoposla posao Kako koristiti Google + u potrazi za poslom. . http://fb. me/XuHBdgQkGOOGLE ZA VAS TRAŽI POSAO I TO JE NJEGOV POSAO OD KOGA ŽIVI. @pedja_supurovic Predrag Supurović kome čovek da se žali što mu u mup-u traže da donese fotokopiju čipovane lične karte?ODNESITE IM KOPIJU LIČNE KARTE VAŠEG KOMŠIJE, MOŽDA NEĆE PRIMETITI RAZLIKU. @Gdestinacija Gdestinacija Novi trend: Letovanje na tuđem kauču http://fb. me/COwy40I9NA TUĐEM KAUČU. KAO DA SU POLITIČARI U PITANJU. @B92net B92 NATO greškom ranio 5-oro dece http://bit. ly/nzrmnhNATO SE IZVINJAVA DECI, ALI MISLIMO DA SU RODITELJI KRIVI ŠTO ŠALJU DECU NAPOLJE. @vukajlija vukajlija. com Koridor 10 - nekad i sad: goo. gl/7E266ČISTA PETICA ZA MRKONJIĆA, ALI STUDENTSKA. @sandrazec sandra m zec Izašao je prvi broj lista "Jesenjin" knjizevnost. org/vijesti/3468-i…JESENJIN U SRED LETA, KAKO TO DOBRO ZVUČI. @24satasrbija 24 sata Albanski hakeri oborili sajt Milke Canić, supervizorke poznatog kviza Slagalica, i postavili albansku zastavu http://goo. gl/APFz2LEPO SU SLOŽILI LOZINKU I KORISNIČKO IME. @mileusna Miloš Mileusnić @SadClown ti si baš optimista ako misliš da suđenje u Srbiji može tako brzo da se završi :) SUĐENJE U SRBIJI MOŽE DA SE BRZO ZAVRŠI, SAMO JE BRZINA MALO PROBLEMATIČNA.
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272