Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Film

Ukupno: 119, strana 5 od 6

SYN-Phon - Video koji možda niste gledali

 

 

 

SYN-Phon SYN-Phon ( Graphic notation) from candas sisman on Vimeo.
 
   

Tech Noir -sajt koji možda niste posetili i animirani gifovi

 

 

 

Tech NoirUn chien andalou (1929)‘Happy Birthday, Samantha. Make a wish. … It already came true. ’ Sixteen Candles (1984)‘Sometimes to create, one must first destroy. ’ Prometheus (2012)June 2013 ‘What do you think is the best, a game you think you can finish, but never do, or a game that seems impossible to win, but isn’t?’ Avalon (2001)‘Are you looking for shells too? … No, I’m just looking. ’ Dr. No (1962)TECH NOIR
 
   

the Landfill Harmonic Orchestra, video koji možda niste videli

 

 

 

the Landfill Harmonic Orchestra Reciklirani orkestar vam predstavlja:Zoin Mihailo: "Ono što je za vas otpad, za nas je život. Ono što je za nas život, za vas je otpad. "Zoin Mihailo: "Nije Stradivarijus, stradala je kanta, ali odlično zvuči. "Zoin Mihailo: "Kao klinci smo svirali u prazne kante, ali smo greškom poslušali starije da je to lupanje. "Zoin Mihailo: "Reciklirani orkestar reciklira naša pogrešna razmišljanja. "Zoin Mihailo: "Prešli smo još jednu baru, da bismo došli do sveta koji nismo znali da postoji. "
 
   

TIME - Animirani film koji možda niste videli ili XKCD

 

 

 

XKCD i TIMEKada je kreator Randall Munroe poznat po xkcd prvi put postavio novu instalaciju webstripa pod imenom  “Time” 25. marta, sve je izgledalo jednostavno: dve figure, crno-bele, muškarac i žena su sedeli na zemlji. Nije bilo priče. 30 minuta kasnije, autor je svoje junake pomeri, i tako satima i danima je dodavao novu animaciju. Autor je imao svoju priču, a čitaoci i gledaoci svoju. Nakon četiri meseca priča je završena.
 
   

Trejler koji možda niste gledali - Pompeja

 

 

 

PompejaPol AndersonTrejlerPodsetimo se istorijePompeja (lat. Pompeii, ital. Pompeï) je antički grad koji se nalazio na jugu Apeninskog poluostrva, jugoistočno od današnjeg Napulja u Italiji. Pompeja je osnovana u 6. veku p. n. e. U svojoj istoriji, koja je trajala oko 700 godina, u Pompeji su živeli Samniti, Grci, Etrurci i Rimljani. Rimljani su kolonizovali Pompeju 80. p. n. e. Grad je potpuno uništen u erupciji vulkana Vezuv 24. avgusta 79. godine. Skupa sa Pompejom uništeni su Herkulaneum i Stabija (danas Kastelamare di Stabija). Grad je prekrio debeli sloj vulkanske prašine. Arheološka istraživanja su otpočela u 18. veku kada je grad ponovo otkriven. Iskopan je veći deo grada, uključujući forume, hramove, pozorišta, kupatila i veliki broj kuća. Ovo otkriće je u Evropi dovelo do kulturnog šoka. Pronađeni primeri erotske umetnosti preokrenuli su poglede na rimsku umetnost i antičku kulturu. Vulkanski pepeo koji je zatrpao gradove omogućio nam je upoznati izgled starorimskog grada srednje veličine i život njegovih stanovnika. U vezi sa nađenom erotskom umetnošću pojavila su se mišljenja o „Božjoj kazni“ koja je poslana na Pompeju. Na osnovu današnjeg znanja, Pompeja se nikako nije razlikovala od ostalih gradova u Rimskom carstvu. VIKIPEDIJA. Film na mrežamaFEJSBUKTVITERPINTEREST.
 
   

Trejler za Crvenkapu ali i za vuka i još za neke lovce

 

 

 

Crvenkapa uskoro. . . U filmu glavna junakinja Valeri je prelepa, mlada žena, rastrzana između dva muškarca. Zaljubljena je u Pitera, ali njeni roditelji su već ugovorili brak sa bogatim čovekom. Valeri i Piter ne žele da izgube jedno drugo i planiraju da pobegnu. Međutim, saznaju da je Valerinu stariju sestru ubio vukodlak, koji živi u šumi koja okružuje njihovo selo. Željni osvete, seljani pozivaju čuvenog lovca na vukodlake, oca Solomona, da im pomogne da ubiju vuka. Ali Solomonov dolazak donosi neželjene posledice i upozorenja. Za koga ćete navijati?
 
   

Trejler za film 50 nijansi sive

 

 

 

50 nijanski sive"Pedeset nijansi - Siva“ je željno iščekivana filmska adaptacija bestselera koji je postao svetski fenomen. U bioskope ulazi 13. februara 2015. godine, dan pre Dana zaljubljenih. Trilogija "Pedeset nijansi“ prevedena je na 51 jezik. Glavne uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca,  poverene su Dakoti Džonson i Džejmiju Dornanu. Pored njih, tu su još i Luk Grajms kao Eliot, Kristijanov brat, Viktor Rasuk kao Hose, Anastazijin drug, Eloiz Mamford kao Kejt, Anastazijina najbolja drugarica i cimerka, Maša Gej Harden kao Kristijanova majka, Rita Ora kao Mia, Kristijanova sestra, Maks Martini kao Tejlor, Kristijanov telohranitelj, Kalum Kit Reni kao Rej, Anastazijin očuh, Dženifer Ele kao Karla, Anastazijina majka i Dilan Nil kao Bob, Karlin muž. . . mondo.
 
   

U Ribarskoj Banji počinje prvi Festival srpskog horora

 

 

 

Domaćin prve festivalske večeri biće Etno vodenica u selu Srndalje, gde je nakon projekcije dokumentaraca koji se bave fenomenom verovanja u natprirodno, predviđen okrugli sto na kome će eminentni gosti govoriti o pomenutoj temi. Druge večeri gostovaće Đorđe Kadijević, autor kultne "Leptirice", a završnicu festivala obeležiće i "Šok koridor" Nenada Bekvalca uživo kao i gostovanje filmskog reditelja Mladena Đorđevića, autoru horor filma "Život i smrt porno bande". Festival koji organizuju Specijalna bolnica Ribarska Banja i kruševački nedeljnik Grad, raspisaće i konkurs za kratke horor filmove čiji autori neće morati da budu opterećeni tehnologijom njihove izrade, jer će se isti moći napraviti amaterskim i kamerama foto-aparata. Autori mogu da šalju i scenarije, horor priče i stripove, a najbolji radovi biće nagrađeni na sledećem festivalu za koji se, po rečima organizatora, očekuje da postane tradicionalan.
 
   

U utorak počinje 5. Kustendorf

 

 

 

5. KustendorfNa festivalu posvećenom budućim filmskim stvaraocima i velikanima savremenog autorskog filma, biće prikazani filmovi reditelja Kim Ki-duka iz Južne Koreje i Nurija Bilge Džejlana iz Turske, a za studente će biti organizovana i predavanja dvojice autora. Biće predstavljen nemački reditelj Anders Drezen i njegov film Zaustavljen na putu, Ejbel Ferara i ostvarenje 4:44 - Poslednji dan na Zemlji i Kim Ki-dukov Ariang. Predstaviće se i režiserka Marđan Satrapi i njen koolega Vinsent Pinoa, autori filma Piletina sa šljivama, Aškar Farhadi sa filmom Razvod: Nader i Simin za koji je nagrađen Zlatnim medvedom u Berlinu prošle godine i autorka pobedničkog ostvarenja u Marakešu Van granica Frederika Aspok iz Danske. U selekciji „Kustendorfa" su i dva ostvarenja koja su prošle godine osvojila Gran pri Festivala u Kanu Dečko sa biciklom braće Darden i Bilo jednom u Anadoliji Nuri Bilge Džejlana. Osim glavnih nagrada – Zlatnog, Srebrnog i Bronzanog jajeta – biće dodeljena i nagrada za najbolju kameru „Vilko Filač", koju će uručiti kamerman Martin Šec i montažer i dizajner zvuka Svetolik Mića Zajc. Za učesnike će biti organizovano i predavanje glumice Izabel Iper o njenoj ulozi u filmu Kloda Šabrola Madam Bovari. Novina Festivala je pokretanje programa u okviru kojeg će biti predstavljena prva dugometražna ostvarenja autora koji razvijaju specifičan stil i filmski jezik. Kako su najavili organizatori, u pratećem programu nastupiće ruska pevačica Pelagija, holandski Rozenberg trio, Adam Stinga iz Moldavije, orkestar Bobana i Marka Markovića, Stribor Kusturica i njegov bend „Trovači" i drugi.   LINK.
 
   

Umetnost pravljenja dobro ukrašene kafe ili tužan Indijanac

 

 

 

Video - kako ukrasiti kafu IndijancemInfografika - Kako se razvija zavisnost od kafeJoš nam nije poznata nijedna osoba koja je umrla zato što je prestala da pije kafu. Upozorenje za vanzemaljceMožda j smešno, ali upozorenje je upozorenje i uvek nastaje iz iskustva.
 
   

Uskoro na filmu KONSTANTINOVO RASKRŠĆE

 

 

 

Konstantinovo raskršće na filmuUskoro bi trebalo da počne snimanje filma "Konstantinovo raskršće" nakon dve godine od objavljivanja istoimene knjige Dejana Stoiljkovića koji kaže da su dogovori u toku i da bi krajem jula treba da bude potpisan sporazum između grada Niša i producentskih kuća. "Đorđe Milosavljević bi trebalo da adaptira delo za scenario filma, a reditelj bi trebalo da bude Miroslav Lekić, koji je režirao filmove 'Nož', 'Lavirint' i 'Bolje od bekstva'. Dobili smo pozitivan odgovor od predstavnika Grada Niša da će podržati projekat", rekao je Stoiljković, objavio je portal "Južne vesti". Dejan Stojiljković na VikipedijiDejan Stojiljković je srpski pisac i strip scenarista rođen 1976. godine u Nišu[1], autor romana Konstantinovo raskršće. [2] sa kim je ušao u najuži izbor za NIN-ovu nagradu i za koji je dobio nagrade Miloš Crnjanski i Svetosavski pečat. Objavio je zbirku proze Leva strana druma (SKC Niš, 2007, Medivest Niš 2010)[3], zbirku priča inspirisanih mitovima i legendama rokenrola pod nazivom Low Life (NKC, 2008, edicija „Tragači“)[4] i istorijski roman Konstantinovo raskršće (IP Laguna, Beograd, 2009, 2010, 2011). Autor je nekoliko strip scenarija. [5] Dramski program Radio Beograda adaptirao je njegovu novelu Lopuže poput nas u radio-dramu koja je premijerno izvedena novembra 2008. Prvi je laureat nagrade za strip teoriju Nikola Mitrović Kokan. Redovan je saradnik internet magazina za popularnu kulturu PopBoks[6] a piše i za Politiku, Urban Bug, Večernje novosti, Gradinu, Korake, Think Tank. . . Idejni je tvorac i jedan od osnivača Treš festa[7], festivala andergraund književnosti koji se održava u Nišu. Živi u Nišu gde radi kao glavni i odgovorni urednik internet portala NisCafe. [8]Rekao je DejanŠiroj javnosti je malo poznato da je preko dvadeset rimskih imperatora rođeno na tlu Srbije, Konstantin je samo najpoznatiji i njegovo delo i život su nekako najmonumentalnijni i najuticajniji. Čitav njegov život bio je enigma, pa i sama smrt kojoj je prethodilo preobraćenje u hrišćanstvo. Opet, naš odnos prema njemu je paradoksalan, u Jorku postoji predivan spomenik na kome vidimo Konstantina kako drži Mač, dok ni u Nišu niti u celoj Srbiji nema ničeg sličnog. Medijana je zarasla u travu i trnje, carska palata leži zakopana negde ispod Gradskog polja, a Crkva podignuta u njegovu čast ima blindirana crna stakla i metalne venecijanere. Upravo ta enigma koja obavija Konstantina, pa i sam Nais o kome se zna vrlo malo ili ništa, dala mi je dosta prostora da pustim mašti na volju. Knjiga pre filmaNaručite već danas.
 
   

USTANIČKA ULICA u svakom gradu u Srbiji

 

 

 

Zamenik tužioca za ratne zločine, Dušan, živi sa ocem, uglednim profesorom prava u penziji, i ženom Irenom. Svaki dan je nalik prethodnom. . . Cinične očeve opaske, Irenine svakodnevne molbe da se presele u iznajmljeni stan, pogotovo sada, kada je u drugom stanju, posao na kome se oseća potpuno skrajnuto i nesigurno. . . Slučaj koju će mu dodeliti glavni tužilac, izmeniće dnevnu rutinu i, ironično, u isto vreme mu doneti veliki gubitak i nesreću ali i sigurnost i ličnu potvrdu vrednosti. . . Mićun živi skromno sa svojom ženom Jadrankom. I oni čekaju dete. Iako im život nije dao mnogo, utehu nalaze u svojoj ljubavi i detetu koje je na putu. Ipak, niko ne zna da je Mićun zapravo neko sasvim drugi a prošlost se vraća i progoni ga dok se jednoga dana mračne slutnje i ne obistine. . . Članovi paravojne formacije koja je delovala u Hrvatskoj i Bosni, izbrisana je tokom rata na Kosovu. Jedini preživeli, sada živi povučeno, pod lažnim imenom. Pošto je jedini svedok svirepih zločina, opasan je za one koji su bili zaduženi za formiranje sličnih formacija a koji i danas žive tu, među nama, čekajući vreme da ponove svoje zločine. . . Dušanov i Mićunov susret zauvek će izmeniti njihove, i živote njihovih porodica. Više ništa neće biti isto. . . Žanr: Triler, drama Režija: Miroslav Terzić Scenario: Đorđe Milosavljević, Nikola Pejaković Saradnik na scenariju: Filip Švarm Glavne uloge: Gordan Kičić, Rade Šerbedžija, Uliks Fehmiu, Petar Božović, Predrag Ejdus, Jelena Đokić, Milica Mihajlović, Mira Banjac, Miki Krstović Ostale uloge: Bojan Žirović, Aleksandar Đurica, Jakov Jeftović, Marko Baćović, Marko Janjić, Radoje Čupić, Anđelina Ristić, Marta Milosavljević Snimanje filma, u produkciji Filmkombajna, počelo je u Beogradu 13. aprila i trajaće do kraja maja. Sajt koji možda niste posetili LINK.
 
   

Večeras počinje 18. Palićki festival evropskog filma

 

 

 

18. festival evropskog filmaU okviru ceremonije otvaranja, Karanoviću će biti uručena nagrada "Aleksandar Lifka" koju Festival dodeljuje za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji. Ceremoniji će prisustvovati ministar za kulturu, informisanje i informaciono društvo Predrag Marković, zamenik pokrajinskog sekretara za kulturu Radoslav Petković i gradonačelnik Subotice Saša Vučinić, najavio je organizator festivala. Kao prvi film u okviru Glavnog takmičarskog programa biće prikazana nemačka komedija "Dobrodošli u Nemačku". Na večerašnjem programu Letnje pozornice je i poljski bioskopski hit "Soba samoubica". Festival traje do 22. jula na više lokacija kraj jezera Palić i u Subotici. Najboljim filmovima u okviru Glavnog takmičarskog programa biće dodeljene nagrade - "Zlatni toranj" za najbolji film i "Palićki toranj" za najbolju režiju. Lifki u častU okviru 18. Festivala evropskog filma Palić biće predstavljena kapitalna monografija posvećena Aleksandru Lifki „Lifka i Lifke“ koja izlazi povodom 100 godina postojanja Lifkinog stalnog bioskopa u Subotici, u izdanju Festivala i Jugoslovenske kinoteke. Na ovoj monografiji, koja po prvi put detaljno istražuje razvojni put i prikazivačku delatnost porodice Lifka, radilo je 15 istoričara filma, a knjiga će biti objavljena u dvojezičnom formatu (na srpskom i engleskom jeziku). Rock workshopsTokom trajanja Festivala, u saradnji sa Festivalom dokumentarnog rock filma DORF iz Vinkovaca, biće održana radionica muzičkog dokumentarnog filma Crossovers koju će voditi nemački režiser Uli M. Schueppel, autor kultnog dokumentarnog filma o američkoj turneji grupe Nick Cave & the Bad Seeds - Road to God Knows Where i holandski režiser David Kleijwegt, koji je snimao dokumentarne filmove (i spotove) o bendovima Cocorosie, Antony & the Johnsons, Devendra Banhart, Low i drugim. Žiri festivala i kritikeNajboljim filmovima u okviru Glavnog takmičarskog programa biće dodeljene nagrade - „Zlatni toranj“ za najbolji film i „Palićki toranj“ za najbolju režiju. O ovim nagradama odlučivaće žiri u sastavu: Goran Marković, Monica Barladeanu (rumunska glumica), Ognjen Sviličić (hrvatski reditelj), Christophe van Rompaey (belgijski režiser), Gunnar Ahmer (Švedski filmski institut), Magdalena Poplawska (poljska glumica) i Andraš Urban (pozorišni reditelj i direktor subotičkog pozorišta „Deže Kostolanji“). Međunarodni žiri kritike u čijem su sastavu filmski kritičar iz Velike Britanije Neil Young, filmska i pozorišna kritičarka iz Italije Nataša Senjanović i urednica filmskog časopisa „Kinečko“ iz Slovačke Eva Križkova, dodeliće Nagradu za najbolji film iz selekcije Paralele i sudari. LINK. Sajt koji možda niste posetiliLINK.
 
   

Veliki Getsbi, knjiga, film, posteri, Leonardo Di Kaprio, ali i Robert redford

 

 

 

Veliki GetsbiRobert Redford i Leonardo Di KaprioCipele za njega i sandale za nju  1920. u stilu Velikog Getsbija. Knjigei dva prevoda:Naručite knjigu. Naručite knjigu. Preuzmite besplatnu eknjigu na engleskomThis love story is set in the 1920s - a period of jazz and decadence. Jay Gatsby, a poor army officer falls for Daisy who marries a rich man while Jay is overseas. After the war, Jay becomes a multi-millionaire focusing on making money, throwing parties and enticing Daisy to return to his life. PREUZMITE EKNJIGU.
 
   

Video brusnica, brisnica, brusnica, brusnica, brusnica, brusnica, brusnica, brusnica,

 

 

 

BrusnicaAmerička brusnica je polegli zimzeleni žbun, kožastih, objajastih listova, dugih do 20 mm, celog oboda, naizmenično raspoređenih na grančicama koje su u osnovi odrvenele. Lišće brusnice je tokom leta sjajno i tamno zeleno, a zimi, tokom perioda mirovanja, lišće gubi hlorofil i postaje crveno. Cvetovi su sraslih kruničnih listića ljubičaste boje. Plodovi su okrugle crvene bobice, veće od listova, sa ostatkom čašice na vrhu. Bobice su slatko kisele, ukusa nalik kiselim jabukama. Početkom 19. veka brusnica se brala na svom prirodnom staništu. Da bi se povećao broj sadnica u zasadu, čitavi delovi prirodnog zasada brusnice su iskopavani zajedno sa korenovim sistemom biljaka i presađivani na močvarno ili organsko tle. BRUSNICA. Brusnice ne sadrže masti, holesterol, i sadrže vrlo malo natrijuma. Brusnice su dobar izvor dijetetskih vlakana. Svi proizvodi od brusnice sadrže flavonoidna i polifenoloidna, prirodna jedinjenja koja nude širok spektar potencijalnih zdravstvenih beneficija. Postoji mnogo istraživanja na temu kako brusnice mogu da pomognu u održavanju zdravog srca. Sledeće informacije opisuju ispitivanja u ćelijama kultura, životinja i ljudi. Ispitivanja na ljudskoj ćeliji obezbeđuju najbolje naučne dokaze, međutim, sve studije obezbeđuju informacije koje pomažu istraživačima i zdravstvenim radnicima da utvrde ulogu brusnice u zdravoj ishrani za srce. Cranberries from Alex Horner on Vimeo.
 
   

Video dana - 30 osobina koje su lako prepoznatljive kod tridesetogodišnjaka

 

 

 

30 u 30Fabricio LimaVIMEO
 
   

Video dana - Flexure iz radionice Quayole i porter Adel

 

 

 

Kako je nastao portret Adel - Hong YiFlexure Flexure from Quayola on Vimeo. Quayola is a visual artist based in London. He investigates dialogues and the unpredictable collisions, tensions and equilibriums between the real and artificial, the figurative and abstract, the old and new. His work explores photography, geometry, time-based digital sculptures and immersive audiovisual installations and performances. quayola. com External Linkswww. quayola. com
 
   

Video dana - sedela sam za mašinom, šila sam nešto lepo za TEBE

 

 

 

Jedan dan u fabriciOd ideje, do nežnih ruku: A DAY IN THE LIFE OF A BRITISH CLOTHING FACTORY from Sunspel Clothing on Vimeo.
 
   

Video dana koji možda niste videli - The Tongueling

 

 

 

The TonguelingElli Vourinen. Born 1985. Elli Vuorinen graduated last summer from Animation department in Turku Arts Academy. Her first two school films Benigni (co-directed with Pinja Partanen and Jasmiini Ottelin in 2009) and The Tongueling have been widely noticed in the animation industry before she’s even graduated. For example Kielitiettyni has won this year the main prize in Tricky Women festival Best Student Animation award at Anifest in Czech Republic and the Special Prize in Tampere Film Festival.  Benigni has been nominated to numerous awards and was chosen by Animatricks Animation Festival to represent Finland in the ANOBA (Award of Nordic and Baltic Animation Festival) competition in 2010. At the moment the directress is finishing her graduation film and works as a freelance illustrator in Finland. Sajt koji možda niste posetiliELLI VUORINEN. Jedna od ilustracijaFejsbuk, kada nekoga vidimo na ekranu, ali ga ne vidimo pored sebe.
 
   

Video dana MIG-35 i Putin se šeta po....

 

 

 

MIG-35iPutin se šeta
 
   
Strane: 1 2 3 4 56

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272