Vesti – Audio, Multimedia, Video

 

Ukupno 326 – Strana 17 od 17

 

321. YouTube je dodao video kanal za novinare građane

CNN, BBC, MSNBC, Reuters .. skoro svaka velika medijska kuća sada ohrabruje javnost da šalje fotografije i video zapise o događajima u njihovim zajednicama i gradovima. Sada se i YouTube ubacio u igru.

 

322. Youtube je ponovo zabranjen u Turskoj

Turska je ponovo zabranila video portal YouTube. Pristup ovom web sajtu je blokiran nakon sudske odluke koja je doneta pre nekoliko dana. Turski korisnici izgleda da dobijaju poruku koja objašnjava zašto je došlo do zabrane YouTube-a.

 

323. YouTube Podcaster kreira video snimke iz pretraga

YouTube Podcaster uzima vaše YouTube pretrage i kreira RSS vesti od linkova ili video snimaka koje sa  njih možete da preuzmete. U standardnom RSS čitaču, rezultati pretrage se  vraćaju kao video naslovi i linkovi, ali ako kopirate link u iTunes vesti  dobićete strimovan video snimak formata MP4.

 

324. YouTube sve više potiskuje klasičnu televiziju

Ipsos MediaCT je utvrdio da iako je TV i dalje dominantan metod komzumiranja video sadržaja među onima koji su postavljali video sadržaje na Internet, ta dominacija je sve manja i manja.

 

325. Zenum-ov Organum MP3/MP4 Player je uplovio u etar

Zenum-ov Organum MP3/MP4 Player je uplovio u etar

 

326. Zvuk nauke: 8 futurističkih muzičkih instrumenata

U budućnosti, automobili će leteti, klonirani dinosaurusi će živeti srećni i zadovoljni u zoološkim vrtovima a koncerti uživo će se izvoditi na muzičkim instrumentima koji koriste tačskrinove, lasere i solarnu energiju.

 

Prethodnih 10 strana

11 12 13 14 15 16 17