Vesti – Audio, Multimedia, Video

 

Ukupno 326 – Strana 11 od 17

 

201. Twitter - Coachella - koju ju otvorio Pol Makartni - slike i video

Kalifornijska pustinja. Muzički festival koji je otvorio Pol Makartni. Kome je posvećen nastup? Pa supruzi Lindzi koja je umrla pre 11 godina. Početak festivala se poklopio sa godinom smrti.

 

202. Umetnost senki ili da li smo ono što se vidi ili sopstvena senka

Neverovatno. Senka koju stvaramo.

 

203. Universal pokreće sopstvenu onlajn muzičku prodavnicu

Nije tajna da se se Apple i Universal Music posvađali. Dok je Apple-ov iTunes najveća onlajn prodavnica muzike u ovom trenutku, neki od najvećih umetnika se nalaze pod okriljem Universal-a. Mogli biste da kažete da ove dve kompanije trebaju jedno drugo. Ali Universal je odlučio da dopusti da njegov ugovor sa Apple-om istekne. A Universal je ove godine ponudio na preuzimanje muziku oslobođenu DRM zaštite, a za posao distribucije angažovani su Amazon, Wal-Mart, i RealNetworks a ne Apple.

 

204. UP - Piksarov i Diznijev novi film i 10 najkaraktera

UP je novi film iz PIKSAR/DIZNI studija. Rasel i Karl su izabrali džunglu kao mesto za avanturu. 10 najkaraktera koje je stvorio Piksar studio.

 

205. Uskoro stiže Flickr Video

News.com izveštava da će beta Flickr Video-a stići u aprilu. Imajući u vidu da smo prošli polovinu marta, to znači da može da se pojavi već za samo 14 dana (mada im ne bi bila baš dobra ideja da lansiraju servis 1. aprila!). Za razliku od servisa Yahoo Photos koji je ugašen ubrzo pošto je Yahoo kupio Flickr, Yahoo Video će ostati sa nama (za sada).

 

206. Usporeni snimak surfovanja napravljen kamerom od $ 100.000

Sorfovanje je najuzbudljivije kada ste na dasci. Ali je interesantno da su najuzbudljiviji snimlci uvek prikazani usporeno. Kamerom od 100000 dolara napravljen je ovaj snimak i prikazan na BBC-u.

 

207. Vi, ja i ostali talentovani

Svaki čovek je talentovan. Samo neki to otkriju, a neki ne.

 

208. Video - 20 najlepših mesta na svetu

Želite da putujete a ne znate da se odlučite gde?

 

209. Video - 2000 ljudi sluša istu MP3 muziku

Stariji čitaoci se možda sećaju Rajzingerove karikature objavljene u hrvatskom dnevnom listu, koja prikazuje plažu prepunu ljudi. Svi su uključili svoje tranzistore. Svi slušaju različitu stanicu. Jedan je ustao i kaže: "Možemo li da slušamo istu stanicu?" Ako sam negde pogrešio, nadam se da ste shvatili poentu. Vreme je drugo. Nema tranzistora, ali ima MP3 plejera, mobilnih i ostalih uređaja za slušanje muzike.

 

210. Video - 3D tetovaže

Volite li tetovaže?

 

211. Video - 3D umetnost na ulici

Na prvi pogled, ovo deluje strašno. Sigurno biste stali i ne biste zakoračili, ali..... Da li je to baš tako?Pogledajte ovaj interesantan video snimak.

 

212. Video - 7.000.000.000 evolucija i čovek

Kratak video za dugačak period. Razvoj embriona i evolucija. Knjiga posle evolucije - Rečnik simbola.

 

213. Video - Ako ste ljubitelj džipova i igre - Novo sa Youtube

Pustinja, dve stolice koje čekaju četiri igrača. Tu su i dve nove stolice.

 

214. Video - app za pronalaženje kanabisa i marihuane je odličan za korisnike i policiju

U Srbiji još nema legalnih iPhonova. Pored toga oni koji su hakovani mogu da se koriste u različite svrhe. Na primer, aplikacije na iPhonu pomažu da se pronađe posao, locira prijatelj ili neprijatelj, kao i da se dođe do pumpe koja prodaje gas. Deca koja su u paklu droge idu jednim putem. Svi ostali idu drugim putevima.

 

215. Video - Bavarija odgovara Hajnekenu - NLO koji nije flaša piva

Najbolje je kad hladne glave, jer ne piješ pivo, gledaš reklamu. Prvo se pojavila Hajnekenova reklama sa devojkama koje vrište i dečacima koji takođe vrište, ali zbog piva. Onda je Bavarija odgovorila. Da li preletela flaša piva ili NLO (UFO)?

 

216. Video - Boom Boom parodija i John Lee Hooker

Boom Boom Parodija. John Lee Hooker - Boom Boom.

 

217. Video - budućnost i prošlost izdavaštva - sve je napisano i mi smo deo

Budućnost izdavaštva? Postaje prošlost izdavaštva. Prošlost postaje budućnost. Pogledajte video. Kada se čita unapred i unazad.

 

218. Video - Civilizacija - Marco Brambilla - Da li biste voleli da živite u doba dinosaurusa

Civilizacija - Marco Brambilla. Voditeljka pita dečaka: "Da li bi violeo da si živeo u doba dinosaurusa?" Civilizacija na dnu okeana.  

 

219. Video - Čudna umetnost

Volite li kada vam je automobil prljav?

 

220. Video - Da li idete u Grčku na letovanje?

Halkidiki - najposećenije Grčko ostrvo.

 

Prethodnih 10 strana

1112 13 14 15 16 17