Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Posao

Ukupno: 194, strana 9 od 10

Skype sada omogućuje neograničene međunarodne pozive

 

 

 

Skype je predstavio nekoliko novih planova preko kojih dobijate neograničene međunarodne pozive po ceni od samo 12. 95 dolara mesečno. Novi Skype plan će korisnicima dati neograničene pozive za 34 zemlje u čitavom svetu uključujući sve Evropske zemlje, Kanadu, Australiju, Novi Zeland, Čile, Kinu, Singapur, Tajvan, Koreju i Maleziju. Novi plan takođe uključuje pozive sa Skype-a na zemaljske linije i pozive na mobilne telefone u Kanadi, Hong Kongu i Singapuru. Da biste se pretplatili idite ovde.
 
   

Slika dana - Navijači Crvene zvezde leže na ulicama Praga - Nevin

 

 

 

Najvijači Crvene zvezde leže na ulici Navijači Crvene zvezde potvrdili su sinoć zašto ih bije zao glas po Evropi, pošto su uoči meča sa Slavijom imali žestok okršaj sa praškom policijom!  Link. Knjiga posle utakmice - Nevin Napet uzbudljiv roman koji je od samog početka pun isprepletenih tokova, preokreta, emotivnog naboja, i uverljivo svedočanstvo da nas izbori koje činimo i njihove posledice nikada ne napuštaju.   Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Slika dana - Radna nedelja koja traje 4 dana

 

 

 

4 radna dana u nedelji O ekperimentu je pisao Time magazin. Pročitajte, ako vas interesuje. LINK.  
 
   

Softveri iz Kragujevca u EU i SAD

 

 

 

"Hermes softlab Srbija" za devet meseci izvezla je softvere na tržišta Evrope i SAD u vrednosti od 500 hiljada evra. Direktor te kragujevačke firme za izradu softvera, Vladan Atanasijević, kaže da je u tom periodu povećan i broj zaposlenih sa 18 na 40 radnika, i to pre svega mladih inženjera, u čiju je obuku uloženo oko 140 hiljada evra. "Planiramo uskoro otvaranje kancelarije u Novom Sadu, gde nameravamo da zaposlimo još 20 mladih programera", rekao je Atanasijević i naveo da je plan da u idućoj godini ta firma ima stotinu zaposlenih, a kada je reč o planu rada prioritet će biti izvoz softvera na strana tržišta. Ističući da se kompanijama u Srbiji nude novi programi za rad osiguravajućih društava, koji su nedavno promovisani u Beogradu, Atanasijević je kazao da u toj kragujevačkoj firmi trenutno rade projekat za izradu centralnog registra stanovništva u Crnoj Gori, što je jedan od preduslova za ulazak u Evropsku uniju. Takođe, radi se i važan projekat za Privrednu komoru Srbije, koja planira da uvede elektronsku berzu. Međunarodna kompanija "Hermes softlab", sa sedištem u Sloveniji, čiji su vlasnici kapitala pored ostalih Evropska banka za obnovu i razvoj i odredjeni finansijski fondovi, pre godinu dana kupila je kragujevačko preduzeće "Virtual tim" i od tada ta firma posluje pod nazivom "Hermes softlab Srbija". "Ta privatizacija nam je donela nova tržišta i povećanje obima posla, a ovogodišnji izvoz za devet meseci jednak je ukupnom prihodu firme u celoj prošloj godini", naveo je Atanasijević i dodao da je „Hermes Softlab“ lane ostvario prihod od 42 miliona evra, a od toga 80 odsto na tržištima zapadne Evrope i Amerike. „Hermes Softlab Srbija“, inače, već drugu godinu u pratnerstvu sa „Majkrosoftom" radi projekat za Privrednu komoru Srbije kako bi mogla da radi elektronsku berzu. http://www. krediti. co. yu/vesti. php?newsid=1220  
 
   

Sonyjev profit mnogo manji nego prošle godine

 

 

 

Prema  Sonyjevom zadnjem izveštaju, profit kompanije se smanjio skoro na polovinu profita koji je bio prošle godine u ovo vreme. Analitičati kažu da je razlog tome jačanje jena, nedostatak velikih Holivudskih hitova kao što je Spider-Man 3, i stalni problemi sa Sonyjevim ogrankom za mobilnu telefoniju. Brojevi pokazuju da čak ni poboljšana prodaja PS3 u ovom kvartalu ne može da kompenzuje posledice slabih rezultata Sony BMG-a i fluktuirajućeg jena. Izgleda da će šampanjac da ostane u frižideru u ovom kvartalu.
 
   

Šta je istina, a šta predrasuda na primeru Jutarnjeg lista i kviza

 

 

 

Kako se živi - da li se zna? Dobar je za svakoga, ne samo za one koji žive u Hrvatskoj. Kako nam žive komšije? Isti kviz bi sigurno dao slične rezultate i kod nas. Koliko znamo o platama. Penzijama. Zaduženosti. Obrazovanju. Odgovor je ili tačan ili netačan. Uz obrazloženje. Na primer, da li Hrvati imaju niske plate? NEMAJU. Proverite sve odgovore. Kako biste odgovorili na pitanja postavljena kod nas? Link ka kvizu. Knjiga posle kviza - A Guide to Serbian Mentality Kako da upoznamo jedan deo nas. Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Šta je to finansijska vizualizacija?

 

 

 

FINVIZ je paket besplatnih finansijskih alata koji koriste prednosti modernih ideja vizualizacije.  infoviz i interaction designs su svakako zaslužili poseban osvrt. 1. Sector Visualization.   Ova vizualizacija je mapa drveta implementirana u Google MAPS API. Ona pokazuje kako sektori i kompanije unutar tih sektora stoje.  Posvećenost detaljima je izuzetna.  Ime kompanije ostaje iste veličine tokom zumiranja.   Dobitak/gubitak su prikazani pomoću nijansi zelene/crvene.  Kada pomerite miša na vizualizaciju detalji se pojavljuju u panelu sa strane. 2. Stock Charts.   Kada kreirate portfolio akcija, postoji više prikaza akcije.  Jedan je mali višestruki prikaz koji omogućuje lako poređenje.  I ovde je vidno obraćanje pažnje na detalje.  Aktuelna cena je istaknuta a linije trendova su lepo obojene, a linija količina je deo pozadine. 3. Trends.  Koriste Sparklines za indikatore trendova, što izgleda jako lepo.   4. News. Prikupljaju se sve vesti za sve akcije u potrfoliju na jednoj stranici.  Veoma lepo urađeno.  Prikazan je samo, dan, mesec, godina, kada su se menjale.  Ako postavite miša na cenu pojavljuje se grafikon.   5. Profiles.  I ovo je odlično urađeno. Prikazuje sve profile na istoj stranici. 6.   Relative Volume Indicator.   Dodata je druga sekundarna osa.
 
   

Šta nas čeka - Najlepši trgovi na svetu

 

 

 

Najlepši trg na svetu Glasajte. LINK. Šta nas čeka? Čekaju nas trgovi u svetu gde ćemo sresti ljude sa kojima smo razmenjivali misli preko interneta.
 
   

Šta nas čeka - O cenzuri, kada nas cenzurišu, kada sami sebe cenzirišemo

 

 

 

Savindan - Da li Sveti Sava zna za cenzuru Cenzura za Savindan PRIJEPOLJE - Televizija Forum iz Prijepolja saopštila je juče da ekipi ove TV kuće nije bilo dozvoljeno da izveštava sa Svetosavske akademije koja je u organizaciji opštine Prijepolje, Doma kulture i Mileševske eparhije u Prijepolju održana 26. januara. Link. U oštampanoj knjizi se pojavilo ono što "treba" cenzurisati Knjigu Danila Udovičkog „Treći juni 1968“ („Prometej“ i „Kiša“, Novi Sad), posvećenu sećanjima autora na studentsku pobunu 1968. godine, a u kojoj se na dva mesta pominje Milovan Đilas, direktor „Prometeja“ Zoran Kolundžija povukao je iz prodaje pod pritiskom Alekse Đilasa i bez konsultacija s autorom, iako ovaj čvrsto stoji iza svega što je napisao.   Link. Otpušten novinar je najbolji način da se nešto cenzuriše Jesu li hrvatskim medijskim prostorom zavladali politički progon i cenzura ili je reč samo o sankcionisanju neprofesionalnog rada i ušteda u poslovanju zbog finansijske krize? Evo podsećanja samo na deo najnovijih afera. Link. Tamo gde jedan cenzor postavi krugove, drugi bi šapu Ovo je suviše slobodno, rekao je neko, misleći na golo telo žene. Da, ovaj koji je stavio ove crvene krugove sebi je dao veliku slobodu, rekao je drugi.   Link. Knjigu cenzura treba da preseče na dva dela, jedan za čitanje, drugi za spaljivanje Vratra nekada više priča od zapaljenog. Link. Ako volite posao cenzora evo vam i uputstva Sajt Tutoriali objavio je kratko uputstvo u Photoshopu, kako se vrši cenzurisanje neke osobe. Ako ste budući cenzor, ono vam može da bude od koristi. Na primer, cenzurisana osoba izgleda ovako: Knjiga ŠTA NAS ČEKA postaje sve aktuelnija. Link za naručivanje knjige: ŠTA NAS ČEKA. Predviđana eksperata o najvažnijim oblastima čovekovog delovanja u svetu koji se menja.
 
   

Šta nas čeka - Riveta Bauers: O školama i obrazovanju i neobrazovanosti

 

 

 

U našoj najnovijoj knjizi: "Šta nas čeka" - Predviđanja eksperata. posebna tema je posvećena školama i obrazovanju.  Wikipedia: "Škola je obrazovno-vaspitna ustanova u kojoj: učitelji, nastavnici i profesori, po unapred utvrđenom planu i programu, prenose znanja mlađoj generaciji. " Interesantno je da stranica škole je prevedena sa engleskog u 10 redova, naravno bez slika. Na egleskom to je preko 100 redova, sa slikama, linkovima. Pojam je izvorno grčki, a prevoda na grčki i nema. Potekla u Grčkoj, ali razvijana na nekom drugom mestu. Škola u Alabami Kako je 1935. godine izgledala škola koja se cela smestila u jednu učiocu. Alabama Škola gitare - Doro je uspešno "položila" ispit - objavila novi album Dok vi slušate svoje ljubimce, na primer Doro, oni usavršavaju svoje muziciranje.   Vi samo slušate.   Počnite od škole gitare, jer škola nam pomaže da na svojoj koži ne učimo lekcije koje su nekoga naučile pameti. Portal za one koji vole gitaru, Gitare. info. Škola je letnja - a jezik je italijanski Obrazovanje je toliko napredovalo, da ljubitelji leta imaju letnje škole. Na primer, Arttravel organizuje letnju školu italijanskog jezika od 29. 06. do 29. 07. i od 01. 08. do 30. 08. 2009. god. Škola za pušače Naravno da ovo nije škola za one koji ne puše da počnu da puše. To se uči na svim mestima gde se dvojici pušača pridruži nepušač. Ako hoće da ostane u društvu, proba cigaru. Posle toga menja društvo, ali cigare ostaju. Ko jednom počne, a želi da ostavi, može da ode u turističku posetu, na primer Čačku  U Centru za prevenciju čačanskog Doma zdravlja uskoro će početi sa radom škola za odvikavanje od pušenja. Kafana kao škola života Petar Kralj, u intervjuu za Blic pored ostalig kaže: "U kafani upoznajete ljude koje ne možete sresti ni u knjigama. To su živi ljudi koji žive u vašem kraju ili gradu; drugih su zanimanja, drugačijih pogleda na svet… tako da je kafana i škola i izvor bogatstva. " Problem je samo u tome, što svaka škola koja se ne završi, pa i kafana  koja se posećuje 40 godina, ostavlja dubokog traga na "studenta". Oni koji su "studirali" kafanu 4 godine, nisu ponavljači. Oni koji je studiraju celoga života, ne mogu ništa drugo da uče. Škola za 8 đaka Novo Goražde – Ovo je priča o Potkozari, naseobini u novogoraždanskoj opštini u kojoj su sve kuće samo dopola obnovljene pošto su za vreme poslednjeg rata uglavnom sve porušene. Devedeset i prve ovde je bilo gotovo dvesta domaćinstava, sa oko hiljadu seljana.  . Link.    Za fudbalski tim je potrebno makar 11 đaka Posetite ovaj interesantan sajt. Kreirajte svoj.  Link za naručivanje knjige: ŠTA NAS ČEKA.
 
   

Šta nas čeka: Sport - navijači slavni, vatreni, tatuisani

 

 

 

Rodonačelnik fašističkog pokreta, Hitler, bio je strastveni navijač Šalkea i taj klub je u vreme njegove vladavine šest puta bio prvak Nemačke. Ali, danas su sa nama najvatreniji i najušečatljiviji navijači sveta: Ako me ne čujete, mogu i da vam viknem. Kada treba nešto novo da se upiše, javite se mom komšiji, njemu su leđa još čista. Menjam bubanj za. . . . Ovo su dva veoma slavna navijača: Slavni, na drugi način rade na svom izgledu. Naručite knjigu: Šta nas čeka.  
 
   

StartIt poslovi i kakva je korist od kodiranja koda

 

 

 

Zdravo! Naš Blog tim je tokom prethodnog vikenda posetio PHP Srbija konferenciju i razgovarao sa tvorcem PHP 3, 4, 5, 6 i 7 programskih jezika, Zeevom Suraskim. On i developeri, koji stvaraju u ovom programskom jeziku, su govorili o budućnosti PHP-a, kao i o tome kako je uspeo da opstane ovoliko godina, čak i pored naleta mnogo mlađih konkurenata.  Da li tokom rada komentarišeš kod? Da li je to uvek korisno i da li je uvek potrebno? Kakav stav o tome imaju srpski developeri i da li komentarisanje pomaže da se kod lakše čita? Ukoliko ti je blizak edukativan sadržaj i želiš da čuješ insajderske priče na temu kako efektivni startap timovi koriste sinergiju marketinga i prodaje kako bi ostvarili održiv rast i domogli se poslovnog cilja od milion dolara godišnjeg prihoda, poseti beogradski Startit Centar u sredu, 29. maja, u 18 časova. Tada će Vedran Rašić održati predavanje namenjeno SaaS startap preduzetnicima o strateškim konceptima i principima poslovanja na severnoameričkom tržištu, kao i o taktici i primeni konkretnih alata i to u različitim fazama rasta.  A ovo su najaktuelniji oglasi: Mobile Developer — Coreware Labs Prijavi se do 16. juna Tech Lead — CallidusCloud Prijavi se do 17. juna Mobile Developer — Trainerize Prijavi se do 6. juna Technology Director — Work & Co Prijavi se do 20. juna Senior DevOps Engineer — Devinity Prijavi se do 17. juna DevOps Engineer — Ibis Instruments Prijavi se do 4. juna Backend Software Developer — AVAST Software Prijavi se do 24. juna Software Engineer — Basiq Prijavi se do 7. juna Windows Graphics Driver Developer — RT-RK Prijavi se do 31. maja QC Test Engineer — Daon Prijavi se do 10. juna UX/UI Designer — CallidusCloud Prijavi se do 20. juna Frontend Engineer (Mid-Level) — Namics Prijavi se do 30. juna Java Engineer — Daon Prijavi se do 10. juna Big Data Developer — Telesign Prijavi se do 11. juna Middle / Senior Frontend Developer – Citrus Systems Prijavi se do 14. juna Frontend Developer (f/m/x) — VITAMIN 2 Prijavi se do 9. juna Lead Developer — Work & Co Prijavi se do 20. juna Android Application Developer — RT-RK Prijavi se do 11. juna DevOps Engineer — Zühlke Prijavi se do 23. juna Experienced UX/UI Designer — REIN Prijavi se do 15. juna Automated QA Engineer — AVAST Software Prijavi se do 27. juna Gameplay Programmer — Ubisoft Prijavi se do 19. juna Embedded Software Engineer — Zühlke Prijavi se do 23. juna   Ne pronalaziš interesantan posao? Pogledaj sve oglašene poslove na Startit Poslovima.   Lep pozdrav, Tanja   P. S. Ukoliko želiš da objaviš oglas za svoju kompaniju možeš to učiniti ovde
 
   

Subvencije za kupovinu domaćih softvera

 

 

 

Na predlog Udruženja za informatičku delatnost Privredne komore Srbije i Udruženja informatičara, Ministartvo za ekonomiju i regionalni razvoj nedavno je, preko Fonda za razvoj, obezbilo 700 miliona dinara za subvencionisane kredite malim i srednjim preduzećima koja budu kupovala softverska rešenja domaćih kompanija. Reč je o IT rešenjima za planiranje resursa u preduzećima putem računarskih softvera, odnosno takozvane ERP sisteme i druge softvere. Informatičari su to pozdravili na sastanku u Privrednoj komori Srbije, koje je organizovalo Udruženje za informatičku delatnost, ali su istovremeno poručili da uz ovaj, država treba da preduzme i niz drugih poteza kako bi se pomoglo celom sektoru i preduzećima koja rade u oblasti informatičkih tehnologija. Jer: -U prvih šest meseci naše IT tržište opalo je za 10 odsto, a prošle godine taj pad bio je 26 odsto – rekao je Nikola Marković, predsednik Udruženja informatičara Srbije. – Svedoci smo priča kako naši najbolji IT stručnjaci napuštaju zemlju i lako se zapošljavaju u inostranstvu, a ovde kod nas tek 11 odsto preduzeća koristi ERP i druge softverske sisteme. Mi želimo da zadržimo naše stručnjake jer su i našoj zemlji i privredi oni potrebni, ali država mora u tome da nas podrži. Jelena Jovanović, sekretar Udruženja informatičke delatnosti, naglasila je da je prošle godine IT sektor ostvario izvoz od 120 miliona dolara, a samo izvoz sofvera premašio je 55 miliona dolara. Taj iznos ostvarilo je svega 3. 600 ljudi, istina visokoobrazovanih jer u IT sektoru samo takvi rade. -Na merama podrške kompanijama u IT sektoru insistirali smo u junu, a Uredba o subvencionisanim kreditima nedavno je doneta, što je izuzetno brzo i na tome smo zahvalni. To jeste skroman novac za subvencionisane kredite jer softveri nisu jeftini, ali dobro je za početak – ocenila je Jelena Jovanović. Predstavnici naših najvećih kompanija u IT sektoru isticali su da imaju velike muke sa uslovima koje država propisuje prilikom raspisivanja tendera za poslove i usluge u ovoj oblasti. Naveli su kako se za dobijanje projekata traži da kompanija ima najmanje već završena tri projekta pri čemu cena svakog od njih mora da bude najmanje pet miliona evra. -Mi to ne možemo da ispunimo i ostajemo bez poslova. Bilo bi dobro kada bi Vlada i ministarstva više verovala u domaću IT industriju i ponašali se kao prilikom uvođenja E Vlade jer su taj veliki projekat uradile domaće kompanije – naglasili su informatičari. Istovremeno, zamerke su upućene upravi Beograda koja je već najavila da će u svojim javnim preduzećima koristiti softverska rešenja stranih firmi kao što su SAP i Orakl. Naši stručnjaci i predstavnici IT firmi kažu da to uopšte nije dobro za razvoj domaćeg softverskog tržišta. Naše kompanije bez obzira što nisu velike kao pomenute, imaju stručnjake i znanja za rešavanje i najsloženijih zahteva, veoma su cenjene u svetu, tako da ne vide zašto bi ih ignorisala rodjena zemlja i najveći grad u njoj. IZVOR. PKS.
 
   

Sun je kupio još jednu aplikaciju otvorenog koda

 

 

 

U neočekivanom potezu, Sun je nedavno maznuo još jednog provajdera programa otvorenog koda: Innotech-a, kreatora popularnog programa VirtualBox. VirtualBox je visokokvalitetna virutelna mašina dostupna pod GNU GPL-om. Ona je veoma slična po mogućnostima, brzini i funkcijama konkurentnom VMware-u i Parallels-u. Sa ovim zadnjim adutom u rukavu, Sun je postao izuzetno raznovrstan provajder rešenja otvorenog koda, u čijem se potrfoliju sada nalazi izuzetno moćan operativni sistem (OpenSolaris), portabilni jezik programiranja (Java), zaokruženi paket kancelarijskih programa (OpenOffice) i izuzetno popularan sistem za baze podataka (MySQL).
 
   

Sve što sam naučio, naučio sam igrajući poker ili sam već znao u obdaništu

 

 

 

Zappos vam je ponudio rešenje, a vi možete da ga prihvatite ili da odigrate svoju partiju. Od vrednovanja tržišnih prilika, preko finansija i saveta: "Igrajte samo ako ste spremni da izgubite" Za ovim stolom nemojte da igrate, ako ste mačka. Pošto neprekidno učimo,  nakon ovoga pročitajte članak: "Nisam verovao da će to baš meni da se desi. " Playing Poker at Egan's Saloon in Burns, Oregon, 1882. This image available for photographic prints and downloads HERE! Ova slika je snimljena pre pucnjave. A, nekom od njih se desilo. Posao i igra su uvek zabavniji ukoliko ne želite samo da napravite što više novca. Mada ima i drugih mišljena, kao na primer iz knjige Sve što treba da znam naučio sam još u vrtiću u izdanju Mono i Manjane: Na ovim stranicama nećete naći poznate i slavne ljude. O velikoj istini u njenom svakodnevnom pojavnom obliku ovde govore mali i nepoznati: obućar koji je u cipele koje se više ne mogu popraviti tutnuo kolačić, Indijanac odbojno ružnog lica koji u trenutku kada počne da igra postaje lep, gluvonemi dečak koji zarađuje džeparac skupljanjem opalog lišća.   Ko to igra poker Zašto se smeju? Otkrite. Link.
 
   

SVET KOJI SE MENJA - Komplet 2 knjige za 1458.00 dinara

 

 

 

Defitinitvno, svet se menja. To smo znali i ranije, ali u 2009. godini to će biti daleko brže nego što smo navikli. Prve dve knjige koje su izašle u novopokrenotoj ediciji SVET KOJI SE MENJA, pokazuju da danas moramo da radimo drugačije nego juče. Revolucija čistih tehnologija Čiste tehnologije ne znače samo običnom čoveku u svakodnevnom životu, koji postaje kvalitetniji. One su sve značajnije i poslovnim ljudima. Investitorima. Solarna energija, energija vetra, biogoriva, zelene zgrade, lični transport, pametne mreže, mobilne tehnologije, filtriranje voda, kao i marketing čistih tehnologija daju veliki podsticaj za INVESTIRANJE. Ono što je najznačajnije, one poslednjih godina beleže najbrži rast. I obezbeđuju nova radna mesta. Link za naručivanje i detaljne informacije. ŠTA NAS ČEKA Za svakog ko ne voli da ga budučnost iznenađuje, plaši. Predviđanja 50 najautoritativnijih američkih eksperata u svojim oblastima. Link za detaljnije podatke i naručivanje. LINK ZA NARUČIVANJE KOMPLETA
 
   

Svet se menja ili svet se promenio - CTRL ALD DELETE primenite na svoj posao

 

 

 

CTRL ALT DELETE 25+ Mind Blowing Stats About Business Today - CTRL ALT Delete from mitchjoel
 
   

Teniseri Srbije dočekuju kod kuće Amerikance - Konstantinovo raskršće

 

 

 

Teniseri Srbije protiv Amerikanaca Muška teniska reprezentacija Srbije igraće na svom terenu protiv selekcije SAD u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa, odlučeno je danas žrebom u Ženevi. Mečevi prvog kola Dejvis kupa igraju se od 5. do 7. marta 2010. godine, kako javlja RTV. Link. Knjiga posle tenisa - Konstantinovo raskršće Link ka knjizi.  
 
   

Tenk koji može da se uništi sa iglom

 

 

 

U vreme kada ratovi traju daleko od naših dvorišta, razmišljanje o tenku može da bude malo slobodnije. Tenk od balona. Koncept je odličan. Link.
 
   

Toshiba - kada svaki pokret može da se umnoži, vrati, kombinuje

 

 

 

Toshibina, nova reklama na Youtube. Svako živi svoj život, i svako može svoj pokret da kontroliše.   Lopta ostaje da se kreće i kada mi odemo, i skakutaće i kada se vratimo. Napišite priču o ovom video, i nagradižemo vas knjigom. Link.
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272