Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Grafika, Dizajn, Štampa

Ukupno: 470, strana 17 od 24

Photoshop i film, ali posle premijere Betmena, Gladijatora i Petparačkih priča

 

 

 

Draga, ne u uvo, u nos. Kad budemo postali pravi čarobnjaci, ona će i da izađe iz kugle. Ko ume da peva bolje od mene može da izađe i izabere oružje. Dan kada mu je paučina presušila. Mi smo izabrali ove, ali ih ima još.
 
   

Photoshop puni 20 godina

 

 

 

Photoshop slavi 20. rođendan Kako su se menjale ikone svih ovih godina: Link. Photoshop na Fejsbuku Preko 400. 000 obožavalaca. Link.  Link.
 
   

Photoshop uputstvo - Kako da kreirate robota konja

 

 

 

Tutzor ovo zove: Kako da životinju pretvorite u robota. Početna slika konja: Nakon toga potreban je dobar izbor mehaničkih delova koji će zameniti žive delove. Naravno da je autor izabrao motor, i to one najlepše delove.   Šta bi konj radio bez oklopa viteza: Finalni rezultat: KOMPLETNO UPUTSTVO SA SVIM KORACIMA I DETALJIMA.  
 
   

Photoshop uputstvo - Kako da kreirate tekst zavejan snegom

 

 

 

E-Uputstvo možete da preuzmete sa ove lolacije. Kao dodatak, možete da preuzmete i wallpaper za vaš desktop, ako vam se kreacija sviđa.
 
   

Photoshop uputstvo - Kombinovanje realnih elemenata u nerealnu sliku

 

 

 

Sajt Photoshop Tutorials je objavio detaljno uputstvo: Kombinujte foto elemente i kreirajte fotografiju sa elementima fantastike. Početak: Korenje potrebno za "hvatanje" devojke: Konačan rezultat: Kompletno uputstvo.
 
   

Photoshop uputstvo: Kako da kreirate poster za film o ratu

 

 

 

Tutzor je objavio detaljno uputstvo za kreiranje postera za film War. Polazna fotografija: Finalni rezultat: Iz fotografije je potrebno iseći vojnika, jer on nije tamo gde je bio, on je mobilisan i otišao je na njemu nepoznat front. Kreirati novi sloj, jer je i novo okruženje. Kišu ne smete da zaboravite. Ali, bez kišobrana, molim. War na engleskom, na srpskom Rat. Ali, zar Rat nije pacov na egleskom. Link za kompletno uputstvo.
 
   

Photoshop uputstvo: Kako da od fotografije napravite akvarel crtež

 

 

 

10 steps: Pretvorite foto u akvarel. Polazna fotografija: Kao što vidite, na fotografiji ima dosta elemenata koji i izgledaju kao da su kreirani u tehnici akvarela. Finalni rezultat izgleda ovako: Ako vas interesuje postupak, primenite ga na nekoj vašoj fotografiji i pošaljite nam rezultat. Rado ćemo ga objaviti.  
 
   

Photoshop uputstvo: Pisanje pisama može da bude uzbudljivo

 

 

 

Pismo iz Firence Sajt 3rd Element Training je objavio pregledan video za krairanje pisma. Preko 40 minuta video materijala. Veoma inspirativno. Pismo iz Firence iz XIX veka Link. Poštanski sandučići u Firenci Kada ga napišete, pošaljite ga u Firenci. Ubacite ga u jedno od ova četiri sandučića:   Link.
 
   

Photoshop: 3D efekat teksta koji gori

 

 

 

Denis design i 3D tekst koji gori Početna slika: Kao naslagana drva koja će uskoro da se zapale. Krajnji rezultat: Kompletan postupak.
 
   

Photoshop: 40 fantastičnih devojaka - Digitalna inspiracija

 

 

 

40 devojaka nema veze sa Alibabom i 40 razbojnika Digitalna inspiracija, kada se prikazuje na crtežu ono što se oseća. Designer Folio je objavio post o 40 Amazing Girls. Ne možete da je zamenite sa nekom drugom. Ne znamo kojim jedinicama pripada. Ptica je sigurna u njenim rukama. Biću ti verna. Svih 40 devojaka.   
 
   

Photoshop: da li više volite Madonu ili photoshopovanu Madonu

 

 

 

Madona pre i posle intervencije Koja vam se više sviđa? Koja vam je prirodnija? Koja izgleda kao čovek, a ne kao kreacija umetnika? Kada imate više od 50, ne možete da izgledate kao svoja ćerka. Šta nije promenjeno? Izvor.
 
   

Photoshop: Kako da kreirate 3D logo popunjen teksturom

 

 

 

3RD Elenent Training strana Na strani se nalazi 5 videa koji objašnjavaju: Selekciju spoljnjeg omota. Selekciju prednje strane teksta. Kako se izabrana tekstura primenjuje na selektovanu površinu. Pored navedenog, možete da preuzmete i fajlove koji su vam potrebni za rad. Finalni rezultat: Link ka video materijalu. Knjiga za vas: Expressiona Web na dlanu Link ka knjizi.
 
   

Photoshop: Kako da kreirate efekat dima

 

 

 

Abduzeedo je objavio detaljno uputstvo za kreiranje efekta dima. Polazi se od slova SMOKE, i napraviti da se puše, kao da su zapaljena. Efekat se može primeniti na bilo koja slova, rečenice. . . Ovo je rezultat. Tamna i svetla verzija. Sve se obavlja u 10 koraka. Link.
 
   

Photoshop: Kako da kreirate logo Harley Davidson

 

 

 

AdobeTutorialz daje kompletno, veoma detaljno uputstvo kako se kreita logo, koji možete da upotrebite i kao tapet na radnoj površini (wallpaper). Sve počinje sa kreiranjem novog fajla (File>New) 1600x1200 px i 72 dpi.   Zatim se izabere  The Paint Bucket tool da bi se dodelila nova boja - #707070. Počinje se sa:   Jedna od međufaza je i ova: Finalni rezultat: Uživajte u vetru. Link ka kompletnom uputstvu. Knjiga za vas: CorelDRAW 12 - zvanični priručnik Link za kompletne podatke i naručivanje.
 
   

Photoshop: Kako kreirati efekat vatre na kosi devojke koja se smeje

 

 

 

Kako da kreirate efekat vatre Početne fotografije. Devojka čija kosa je idealna za fotomanipulaciju. Vatra kojom će se sve "zapaliti". Krajnji rezultat: Pesimistička varijanta: Prvo sam je obožavao. Njen lik sam pretvarao u najrazličitije fotografije, skulpture. . . Onda sam poželeo da je zapalim. Optimistička varijanta: To što sam je voleo, nije ništa prema onome koliko je ona volela mene. Njen lik m je osvetljavao put gde god sam krenuo. Čitav postupak sadrži 23 koraka. Kompletno uputstvo.
 
   

Photoshop: Ovi portreti su strašni i ne preporučuju se onima koji dobro vide

 

 

 

Toliko su strašni da vam predstavljam samo dva: Ako vam nije dosta, šta da vam radim. Nečija kreativnost se tek ispoljava kada je preterivanje na sceni: Strašno.
 
   

PhotoshopRoadmap - saveti br. 1

 

 

 

FREE PHOTOSHOP PLUGINS 15 Fantastic and Absolutely Free Photoshop Plugins and Panels Photoshop plugins are real timesavers. That's nothing new. Some of them, such as those from Topaz Labs, FilterForge and OnOne Software are incredible extensions to Photoshop. But sometimes you either don't have the budget or simply don't want something that complex. This is a list of 15 absolutely free Photoshop plugins. And when I mean free, I mean it. You can use them for your commercial projects. Of course, you cannot sell or redistribute them without written permission of their authors. Take a look and download them all right now! Download Here. . . PHOTOSHOP TUTORIAL Make a Photo into a View from a Rainy, Foggy Window In this tutorial by Blue Lightning TV you will learn how to transform a photo into the look of a view looking out from a rainy, foggy window, in a few easy steps using Adobe Photoshop Read Tutorial Here. . . FREE BACKGROUNDS 60 Beautiful High Resolution Paper Backgrounds An outstanding collection of 60 unique paper backgrounds, in high resolution image files. Each image shows a different type of paper that can be use in as a background in your favorite layout software. Download here. . . PREMIUM PHOTOSHOP ACTIONS 90 Premium Actions Set 90 Premium Actions Set is the Vol. 2 of professional Photoshop actions perfect for photographers and graphic designers. All they have been created with precise calibration adjustments to bring your images to life using powerful tools & professional methods. Download for just $10 here. . . PHOTOSHOP PLUGIN Topaz Remask: Discover the simple tool that makes masking a breeze - $20 OFF! ReMask is designed on one simple idea: To create the best quality mask with minimal input. By using ReMask’s simple 3-color tri-map technology, users have the power to quickly and easily extract even the toughest elements — hair, foliage, and transparent materials — in their photos. The new updates to ReMask 5 make it the most powerful masking software on the market. The two biggest additions are standalone capabilities and background replacement tools. Get $20 off until 9/18! Coupon: GetReMask5 Read More Here. . .
 
   

Pištolj koji umetnik nacrta puca pravo u srce

 

 

 

Ove obojene kreacije treba da stoje samo na zidu. Nekoga mogu da uhapse slučajno i da otkriju da su mu prsti bili na obaraču. Neko će da izjavi da bi pobio sve novinare samo kad bi imao pištolj. Ko će posle da obavesti običan svet da je neko pobio sve novinare? U Praškoj areni biće postavljeno 100 streljačkih mesta, a reprezentacija Srbije neće imati predstavnike samo u disciplini vazdušni pištolj za juniore.   Kao nagradu bi mogli da dobiju i neki ovakav pištolj, naravno pored medalje. Glumac Kiefer Sutherland, poznatiji kao Jack Bauer iz serije '24', izjavio je da je odličan osjećaj uperiti pištolj u drugu osobu.   Toliko se metaka bude ispucano, a da niko ne puni pištolj, dima ima kao na šamanskoj seansi, a Indijanci u pozadini pjevaju ratne pjesme. Takve gluposti svi primjećujemo, ali ima hrpa detalja koje primijete samo stručnjaci. Evo nekoliko stvari koje vjerovatno niste znali o vatrenom oružju. Da li ovi iscrtani pištolji ispaljuju obojene metkove? Najnovije oružje u arsenalu italijanske mafije je malokalibarski pištolj u obliku mobilnog telefona, koji podsjeća na "igračke" kakvima bi se poslužo i tajni agent Džejms Bond. Link. Link za one koji vole da pucaju umetnošću.
 
   

Počinju Olimpijske igre u Londonu, pogledajte pismo za sledeće igre u Riju 2016

 

 

 

Pismo za Rio 2016Pojedina slova je inspirisao pokret sprotista. Inspiracija za slovo "r" Pedra da Gavea. Slovo "m" trotoar Kopakabane. RIO 2016.
 
   

Pogodite šta je ovo - malo narandžasto

 

 

 

Šta je ovo? Malo radio, malo. . . Link.
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272