Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Grafika, Dizajn, Štampa

Ukupno: 470, strana 20 od 24

Sajt koji možda niste otkrili - AvatarsDB - besplatni avatari

 

 

 

AvatarsDB - avatar koji vam treba Link. Možete pretraživati već kreirane avatare po kategoriji ili rejtingu. Izabrani avatar lako možete da preuzmete. Postoji preko 30000 avatara u preko 500 kategorija. Primeri Link. Link.   Link.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Aviary

 

 

 

Pogledajte sledeći video i recite da li vas kreacija ovakvog efekta zanima. Ako je odgovor potvrdan, predstavljamo vam alatku sa sajta Aviary, koja se zove Phoenix. Aviary - grafika i zvuk Ovo su oni: Sve se radi iz browsera. Uređivanje fotografija, kreiranje logoa, zapanjujućih efekata i još mnogo toga. Jedna od kreacija - Jaje na oko Imate oko, imate i jaje. Od toga može da nastane jedno lepo, ali teško za jedenje, JAJE NA OKO ili oko u jaju, ili. . . Izvor. Kreirajte svoj račun i magija može da počne.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - BloodSweatVector

 

 

 

Kupite sebi jedan lep Božić. Charuca. Logo je uvek slika onoga koga predstavlja i onoga ko ga kreira. Malo hrane? Ali, na psihičkoj osnovi. Zima je crna, a i Jeti je takav. Link. Pošaljite svoje radove. Predstavite se.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Castor & Pollux sa malo osveženja besplatnog

 

 

 

Sajt Castor i Pollux, na srpskoj Wikipediji piše: Kastor i Polideuk (grč. Κάστωρ i Πολυδεύκης}}) po grčkoj mitologiji, odnosno Kastor i Poluks (lat. Castor и Pollux) po rimskoj mitologiji su blizanci, Ledini sinovi, a Helenina i Klitemnestrina braća. Najbolji besplatni fontovi Besplatan tff generator fotnova. Kako da dodate svoju ličnu notu radu na kompjuteru. Pogledajte svoj pisani dnevnik. Svoja slova i brojeve možete da pretvorite, veoma lako, u svoj font. Kada kucate na kompjuteru tekst postaje isto kao da pišete po papiru. Ako je ustalo Sunce, ustaću i ja  Panoramske fotografije  Vidite je malu, ali ako je želite preko celog ekrana. . . Posetite ga. Ako nas isto interesuje, mi smo blizanci, zar ne?
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - CAT studio

 

 

 

CAT - vaša omiljena mačka Posetite ih: Oficijelni sajt. Portret: Cipele: Posetite studio. Sačekaće vas Ivan Todorovski i Jasna Prolić.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Design chair - Uputstva koja vam trebaju

 

 

 

Design Chair ili kako se šta radi Sa svoje stolice u stolicu Design Chair. Svakodnevna uputstva za korisnike Photoshop-a i Illustrator-a. Kolekcija najboljih upustava. Devojka od dima - Kako u Photoshopu kreirati efekat dima Link ka upustvu. Možete da ih pratite i na Twitteru. Link. Knjiga posle upustava -  Dragulji mudrosti Ovo delo je sinteza učenja značajnog klasičnog islamskog teozofskog pisca, pesnika i mudraca Ibn Arabija (1165. -1240. ). Kako na najbolji način da spojite Photoshop i pisca i mudraca. Link ka knjizi i korpi za naručivanje.  
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - FaceInHole

 

 

 

Možda neka druga frizura. Na čuvenom posteru ili omotu CD-a. Možda vas interesuju reklame, umetnost, knjige i magazini, Film ili TV, Muzika, Sport. izaberite oblast, u oblasti jednu od slika i onda je sve samo pitanje vremena. Na primer, Pamela Anderson može da ima vaše lice: Već je kreirano 8007 drugačijih Pamela. Ili Bin Laden: Zamislite, već je 3793 osobe dalo svoj lik i dobilo bradu. Kako onda pronaći nekoga ko se krije? Kako onda verovati slici koju vam je poslala/o devojka ili dečak sa kojim se dopisujete? Link.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - GraffitiCreator - pisanje u stilu grafita

 

 

 

GraffitiCreator za kreiranje teksta u stilu grafita Aplikacija je urađena u Flashu. Pisanje koje se pretvara u zanimljiv dizajn. Možete da izaberete jedan od brojnih stilova, manipulišete sa veličinom i bojom teksta. Nakon kreiranog teksta možete da ga odštampate. Link. Oprobajte se prvo na kompjuteru, a onda siđite na ulicu. Jedan primer   Norrkoping.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - I love Typography - i ja volim tipografiju, a vi

 

 

 

Sajt I Love Typography je nastao 2007 godine, dok je autor rođen malo ranije 1969. godine. Znači dva rođenja. Autor: John D Boardley. Rođen u Velikoj Britaniji, a sada živi u Japanu. Popularni članci na sajtu su: Kako da kreirate font Istorija tipografije Vodič za tipografiju veba Koji je ovo font Ko je upucao šerifa? Danas na sajtu: The Week in type - Zoloco Poster koji je stigao od Cameron Molla. Odlično vreme za malo kartanja u društvu. Na sto ulažemo 2009. godinu. Ko je izgubi, ima na raspolaganju 2010. i ostale. Neko će možda da zaradi prošli vek. Neko praistoriju. Dolaze Type Trumps. Brojevi za kuće, zgrade, nova naselja. I na kraju, malo bizarnije, ali to su ipak životinje koje sa nama dele prostor na Zemlji: Posetite ga. I one koji su prijatelji njegovog sajta, rada.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Mark Bryan - satirične slike

 

 

 

Umetnost Marka Bryana Mark Bryan i njegova umetnost kroz njegove reči. Link. Na prvom mestu je rat - War, zatim slede Politika i religija, mada je prvo bila religija pa politika,  Žene, Bebe, a na kraju je priroda. Šta je u glavama generala Šta se to muva generalu po glavi? Nisu vesela deca, radosne majke, ljudi koji pevaju. Kako je ova devojka lepa   Znam joj majku, koja je đavo. Baba je spaljena na lomači. Ali devojka je veoma fina. Dete, vadi tu cigaru iz usta Izvadio bih ja, ali majmun hoće da puši. Mona Liza je dobro Ali priroda nije. Leonardo je živeo u budućnosti, ali je slikao u svom dobu. Naš pozdrav njegovoj Markovoj unuci Keiri.  
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Myaka Blog - Free Stuff - kako nešto nastaje

 

 

 

Myaka Blog - Free Stuff Link. Na su posebno privukla rešenja, postupci.  Počinje se od: Kliknite Play, i videćete kako je nastala: Još neki postupci:   Dobar udarac za dobru sliku. Paprika postaje ljuta.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Olly Moss - kako da ostvarimo kontakt preko majice

 

 

 

Patikama po svetu Olly Moss ima patike na kojima su trase puteva kojima ćete ići. "Izmerite dužinu stopala i dok sedite i dok stojite. Ako je razlika 5 mm ili manje, vi imate neutralno stopalo koje se kreće ka unutra," savetuje Men's Health, ako tražite patike koje će da vam odgovaraju. Kontak na Dan zaljubljenih i kasnije Pao je sneg, ali kada ste u zatvorenom i ostanete u majici, svako ko ima odgovarajući priključak, može da vam se pridruži. Niste uskogrudi da imate samo jednu vrstu priključaka. Vi ste medijum koji prihvata sve moguće. Bitlsi pre Darvina - kada je Revolver bio Evolver "Na kraju komada Srpski Faust Glumac dobija revolver, za svaku mogućnost. Taj revolver je stvaran, oružje je stvarno i ne razlikuje umetničku od životne stvarnosti. U času u kome top govori, i muze govore. " Link. Diktator nekada postane ubica, nekada komičar  1989. - U oružanoj pobuni oboren je diktator Paragvaja Alfredo Stresner, koji je vladao 35 godina, duže od bilo koga u 20. veku u nekoj od južnameričkih država. U pobuni poginulo je više od 300 ljudi, mahom vojnika. Predsednik Paragvaja postao je general Andres Rodrigez.   Još jedna tema za film. Kada narod preživi, a uvek preživi svakog diktatora, onda stupaju na scenu umetnici. Kalendar za 2009. godinu - Isijavanje Dobro je što svaki, pa i ovaj film sa krizom ima kraj. Kriza iz 1929. znate li kada je bila? Pa se završila. Pozdrav Moss-u.  
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Online Logo Generator

 

 

 

Sajt Online Logo Generator vam je na raspolaganju ukoliko želite da kreirate logo. Program je besplatan. Kao prvo unesite tekst, ili naziv firme. Zatim podešavate, tip slova, veličinu, kvalitet, boju. Ono što je najbitnije možete da kreirate neograničen broj svog budućeg zaštitnog znaka. Pošaljite nam vaš logo, i mi ćemo ga objaviti. Knjiga u boji koju volite - Crveni lav Link ka knjizi.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - PhotoFunia - vaš lik na razlim lepim mestima

 

 

 

Pre neki dan smo pisali o sajtu FaceInHole, gde ste bili u mogućnosti da svij lik pozajmite, Bin Ladenu, ili nekom drugom poznatom liku. Danas vam predstavljamo jedan drugi i malo drugačiji sajt. PhotoFunia. Izaberite efekat, na primer, Pirati sa Kariba: Ovaj efekat koristi tehnologiju prepoznavanja crta lica. Zatim, izaberete svoju fotografiju, koja mora da bude u png, tif, ili jpg formatu. Ne smete da prekoračite 2MB. Ako ne želite da vaša fotografija ode u javnost štiklirajte dugme My photo. . . . Sve ostalo je na programu. Kada bi neka lepa devojka obukla vaše fotografije?  
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Swissmiss - Treba li vam kapa za brkove

 

 

 

Lego voki toki Link. Kapa za bradu i brkove, a i za glavu Link. 2010 će skoro, pa nam treba planer Na kraju poklon - video do bem™ - Açaí Juice 100% fruit (Tic Tic Tac Wafer's Keyboard) from Hardcuore on Vimeo.   Knjiga posle krize - Milioner iz blata Link ka knjizi i korpi za naručivanje.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Touch Puppet

 

 

 

Tim Walker za junsko izdanje Voga   Moda je fantazija. Najgori snimak ikada Link. Posetite Touch Puppet.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Vector Art - dnevna doza crteža

 

 

 

Vector-Art predstavljamo sa poslednjim radovima: Art Noveau crvetni šablon. Izvor sergeypoluse: Video: Kako da vektorske ilustracije: Episode 10 - Sketch to Vector from videopixil on Vimeo. Nekada vam treba četkica koja će prikazuje slavlje, rođendansko veselje, praznik. Evo jedne na Adobe Illustrator. Poklanja je Plotholetsi: Posetite ovaj sajt. Postanite njihov saradnjik.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Vector Portal

 

 

 

Vector portal i besplatne vektorske grafike Preko 3 miliona preuzimanja. Posetite, preuzmite, glasajte: LINK.  
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Wonderwall koji je dizajnirao Yugo

 

 

 

Šta se dešava kada kursorom pređete preko određenog objekta? Ili kursorom na dole: Ko je kreirao novi sajt? Yugo. Yugo Nakamura. Uživajte u interaktivnom zidu koji se pomera svakim pokretom miša. Link. Knjiga posle dizajna - Pobednik je sam Link ka knjizi i korpi za naručivanje.  
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Write On It - pišite po ovome

 

 

 

WriteOnIt vam omogućava da u tri koraka od bilo koje fotografije, naslovne strane magazina, kreirate svoju verziju. Na primer, ubacite vašu fotografiju na naslovnu stranu poznatog magazina. Prvo - Izaberite magazin. Na primer, Time. Drugo - potrebna je vaša slika, ili bilo koja slika. Kao i naslov. Izabrali smo sliku iz jučerašnje vesti o 404 stranicama koje ne postoje, sa Boratom. Treće, i finalno. Naslovna strana Time-a: Malo eksperimentisanja. Očekujte dobre rezultate.
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272