Vesti – Web design

 

Ukupno 192 – Strana 8 od 10

 

141. Sajt koji možda niste osetili, čuli ili posetili - nešto sasvim drugačije heeeeeeeey i hooooooooo

Želite li da vidite nešto sasvim drugačije?Dosta vam je sajtova koji su očekivani.Dobro došli.

 

142. Sajt koji možda niste otkrili - Bubanj

Šta se krije iza Bubnja? Kako Bubanj zvuči kada se klikne mišem? Da li se Bubanj na vebu gleda na okruglom monitoru? Iza Bubnja se krije Ivana, dijaner veba.

 

143. Sajt koji možda niste otkrili - Habari

Volite da blogujete? Onda, je normalno, što volite da to radite na najnovijoj platformi za blogovanje. Pitate se zašto smo za ilustraciju vesti izabrali majmuma koji se penje uz uže. Majmun se tove Habari, a i Habari softver se brzo penje.

 

144. Sajt koji možda niste otkrili - Made in England

Ovo je napravljeno u Engleskoj. Ovo je napravljeno u Srbiji, može da bude ideja koja je ostvariva. Pozdravite Cookie-ja, dizajnera.

 

145. Sajt koji možda niste otkrili - Mobify

Sve veći broj korisnika veb stranicama pristupa sa mobilnih uređaja. Brži procesori, brži protok informacija i veći ekrani mobilnih uređaja su prvi uslov da komotno surfovanje internetom.

 

146. Sajt koji možda niste otkrili Novalite

Sajt koji možda niste oktirli, Novalite.

 

147. Sajt koji možda niste otkrili, i koji će vam pomoći da VAS OTKRIJU - Tumbrl

Novi sajtovi vam poznato i nepoznato prikazuju na nov način. S vremena na vreme se pojave i oni koji vam nude da se VI PREDSTAVITE SVETU. Idealna prilika da kažete šta imate. Da počnete novi biznis, na primer, prodaje knjiga.

 

148. Sajt koji možda niste posetili - 365 lepih dana, a nekad i 366

Ako ne možete da verujete da 365 dana može da bude lepo, morate da počnete. U Srbiji se vreme polako menja, pa će svaki dan da bude lep. Makar na sajtu 365 lepih dana.

 

149. Sajt koji možda niste posetili - BKmacdaddy design

bkmacdaddy designs is a full-service web & graphic design company founded in 1998. Specializing in creatively custom web & print media, SEO, social media marketing & integration & more, we provide a hands-on, personal approach to customer satisfaction. Some - but not all - of the services that bkmacdaddy designs provides include: Custom Joomla, WordPress, Magento & other CMS themes & templates Completely custom websites built from the ground up Logo design & corporate identity packages Print graphics Social Media Management XHTML, CSS, JavaScript, MooTools, PHP, mySQL and more! Kretanje po sajtu dizajnera, od projekta, objašnjenja do realizacije. Blog dizajnera.

 

150. Sajt koji možda niste posetili - DAN U BEOGRADU

Sajt koji možda niste posetili, Dan u Beogradu.Dizajnerska rešenja.

 

151. Sajt koji možda niste posetili - IT BOX i koncept Samsung Galaxy One Tablet

Danas vam preporučujemo da posetite sajt:IT BOX - online IT magazin.Pročitajte o konceptu Samsung Galaxy One Tablet.

 

152. Sajt koji možda niste posetili - Media 1 i kako su obojene oblasti

Ako volite da vam neko sakupi sve vesti na jednom mestu, već možete da birate. Novi sajt koji možda niste posetili je Media 1. Kako su dizajnirane i obojene oblasti? media1 media1 je pretraživač domaćih i regionalnih internet portala koji neprestano prikuplja, sortira i prezentuje najnovije članke iz zemlje i sveta. Na sajtu media1.rs se nalaze naslov, početak članka i link koji vas vodi na stranicu izvora gde možete pročitati tekst u celosti. Cilj sajta je da naprednim i inovativnim metodama omogući korisnicima kvalitetniji i ličniji pristup informacijama.

 

153. Sajt koji možda niste posetili - The Daily Egg i saveti koji će vam možda trebati

Jedno jaje na dan je san svake kokoške koja nosi jaja, a i gazde te kokoške.Savet za danas: Kako da kreirate pozadinu za Twitter koja će privući posetioce.

 

154. Sajt koji možda niste posetili - Wannabe Magazine

Prvi kontakt smo obavili preko Fejsbuka.Zatim je sledila poseta web sajtu.Onda smo pogledali listu osnivača, urednika i saradnika.Rubrike.Bilo je dovoljno da vam preporučimo ovu web lokaciju.

 

155. Sajt koji možda niste posetili CEGER jer je na njemu sve kao na dlanu

Šta ste danas ubacili u CEGER?Pro pogledajte i uporedite pre nego što ubacite u CEGER?Ne ubacujte u CEGER pre nego što proverite.Ovo je elektronski ceger, za razliku od ....

 

156. Sajt koji možda niste posetili DESIGN CRUSH

Zato što je dizajn ozbiljan posao.Sa jednog mesta putevi vode na hiljadu drugih.Tako je organizovan i ovaj sajt.

 

157. Sajt koji možda niste posetili JANKO AT WARP SPEED

Janko Jovanović je jedan od pisaca knjige Smashing book #2 koja uskoro izlazi u našem prevodu. Janko je napisao poglavlje 4. Na pravom smo mestu, na sajtu dizajnera korisničkog interfejsa i još mnogo čega. Na sajtu pisca knjige koju ćemo uskoro da objavimo.

 

158. Sajt koji možda niste posetili WEBEXPEDITION18

Blog o grafičkom i web dizajnu - Photoshop tutorijali, CSS i jQuery tutorijali, beskrajni izvor inspiracije!    

 

159. Sajtovi koje možda niste otkrili - CSSTea - Best of Joomla!

CSSTea - Galerija ideja za sve koje interesuje CSS i dizajn Best of Joomla! - Kako to rade oni koji znaju, i kako da se ugledate na najbolje.  

 

160. Smashing magazin i besplatne pozadine za april 2012

Ako niste znali, april je stigao i na besplatne pozadine Smashing magazina.Kako vi vidite april?Uključite se.

 

Strane:
1 2 3 4 5 6 7 89 10