Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Web design

Ukupno: 195, strana 8 od 10

Sajt koji možda niste otkrili - Designboom

 

 

 

Designboom danas piše o: JAXA origami avionima: Plodna godina za Jun Aoki i asocietes, i 3 prijekta koja realizovana: Skulpture Stiva Rodena: Njujorkški metro u obliku srca:   Sa uvek dobrim i iscrpnim prikazima. Stavite ga u Favorite. Arhiva postoji od decembra 2004.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Habari

 

 

 

Habari na Svahiliju znači "novosti", odnosno "šta ima novo?" Blogovi, oni lični ili poslovni, svi se okreću oko novosti, šta je novo, najnovije, najtazije, naj. . . tako da je ovo odlično ime za softver namenjen blogovanju. Preuzmite ga ili probajte demo i pomozite grupi da dizajnira blog budućnosti. Habari je tako sveđ pristup ideji blogovanja. Sistem je brz, lak za korišćenje, i veoma lak za modifikovanje. NOVI KORISNICI uopšte nemaju problema oko korišćenja Habarija. ISKUSNI KORISNICI nemaju problema da nateraju Habari da uradi baš ono što oni žele. Platforma je PHP 5. Baza je MySQL, PostgreSQL ili SQLite. Link.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Made in England

 

 

 

Kuki, kuki, kuki Šta je sve uradio ovaj dečak? Šta je sve lepo zamesio na svoj sajtu? Link. Malo ankete Link. Malo drugačije tetovaže Link. Javite nam šta ste vi pronašli na ovom sajtu, a svidelo vam se. Akcija - Kupite knjigu i dobićete besplatan ReFoto - januarski broj Link ka knjizi i korpi za naručivanje. Link ka knjizi i korpi za naručivanje. Link ka knjizi i korpi za naručivanje.    
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Married To The Sea

 

 

 

Ovih nekoliko primera su iz decembarske produkcije. marriedtothesea. com marriedtothesea. com marriedtothesea. com
 
   

Sajt koji možda niste otkrili - Mobify

 

 

 

Ali kada se dođe na internet stranicu koja nam je potrebna, susrećemo se sa sajtovima koji nisu optimizovani za pregledanje na ekranima mobilnih uređaja. Mobify - moja web strana na mobilnom Isti sajt sada na mobilnom telefonu. Iako posao oko prebacivanja sajta na ekrane mobilnih uređaja nije jednostavan, ono što dobijete postaje vredno pažnje. 1. Sajt postaje mobilan. 2. Korisnici sa mobilnih urežaja se automatski preusmeravaju ka verziji http://m. ime-sajta. com 3. Podržano je preko 4000 mobilnih uređaja. 4. osnovni račun je besplatan. Da li vi pretražujete internet preko mobilnog telefona? Video - Uvod u Mobify Link.
 
   

Sajt koji možda niste otkrili Novalite

 

 

 

Novalite Priča počinje od narudžbine koju smo jutros zatekli u korpi. Neko je iz Novog Sada naručio dve knjige Java 8 programiranje, a nije firma. Dešava se da kupac naruči dve knjige, jednu knjigu za sebe, a drugu za drugara ili drugaricu. Onda smo saznali da iza porudžbine. . . . stoji: Novalite Sajt koji možda niste otkrili. Sajt i firma koja će možda otkriti vas. BROŠURA NOVALITE FENOMEN U PDF-u Pa sve do karijere: KARIJERA U NOVALITE. Позовите 021 6616432  office@novalite. rs  http://www. novalite. rs/ Iza svega dobrog su zadovoljni ljudi
 
   

Sajt koji možda niste otkrili, i koji će vam pomoći da VAS OTKRIJU - Tumbrl

 

 

 

Tumbrl je najbolji način da se predstavite svetu. Sve možete da promenite, da prilagodite vašem zahtevu. Startovali su pre skoro dve godine u maloj kalcelariji u Njujorku, sa timom od dva čoveka. Danas oni nisu jedini koji brinu o svemu, već je uključen i čitav tim saradnika, koji svojim kreativnim idejama sve čine još zabavnijim, interesantnijim. . . Potrebno vam je 10 sekundi, ali to i nije toliko bitno, koliko da je sve krajnje jednostavno. Pogledajte ovaj kratak video za početak: Introducing: Tumblr v5 kreirao David Karp na Vimeo. Preko 70 miliona postova i preko 650 hiljada članova. Teme koje možete da menjate. Najpopularnije koristi preko 180000 članova. Posebno je interesantno pretraživanje, i rezultati koje dobijete. Prijavite se, kreirajte svoj sajt, i počnite zabavniji život nego što je do sada bio. Sa jednog od pronađenih sajtova: Dajte i vi koš.   Nemojte plakati: Sve se završava u nekoliko koraka, a onda nastupa uzbudljiviji deo, istraživanje, pisanje. .  
 
   

Sajt koji možda niste posetili - 365 lepih dana, a nekad i 366

 

 

 

365 lepih dana Projekat 365lepihdana je radna verzija forsiranja optimizma reke. To je eksperiment, in vivo, koji je satelit manifestacije BlogOpen.  Trajaće 365 dana počevši od lepog 1. marta 2011, a kojim očekujemo da različiti ljudi koji žive, ili su rođeni u Srbiji, ili su se doselili u nju, svakog dana drugi, zabeleže na jednom mestu šta je to što je lepo u životu u Srbiji. Zubarica o 365 lepih dana Dakle, MENI je trebala primena "posebnih tehnika" da još jednom zaronim u moje malo Ja, da potražim neke stvari za koje mislim da bi mogle da "forsiraju optimizam" kod čitalaca. A smatram sebe osobom koja nema nekih posebnih problema u životu. Napola se udavih, a da nisam ni primetila. Zato imam nameru da pratim, čitam, i učim napamet tekstove na "365 lepih dana". Toliko me svaki dan, po ceo dan truju, da mi nema druge. LINK. Sandra Jakovljević voli kada se. . . Volim kada se u Srbiji pojave sajtovi koji šire optimizam. I volim ih pomenuti na svom blogu, jer u osnovi i ja sam optimista iako to veoma često tako i ne izgleda. Ali jesam.   LINK. Danas je na programu Lepo broj 23 …i tako, vrzma mi se po glavi. Zzzzzuji. Idem ulicom pre neki dan i smejem se. Znate onaj „tek osmeh“ na licu ali sasvim dovoljan da vas prolaznici čudno gledaju. I ugledam dete, ide mi u susret, đačić sa školskom torbom i priča – sam sa sobom. Naglas. I niko ne obraća pažnju. Maše rukama, objašnjava. To je tako normalno da deca skakuću, smeju se, trčkaju, vode razgovore sami sa sobom. LINK.   Pratite svaki dan 365 dana TWITTER. FACEBOOK. Danas sam bio srećan u MUP-u Danas sam se obradovao u MUP-u. Od svih blesavih registracija za Pežo 206 koje smo mogli da dobijemo Zoe i ja, na primer, BG 666 WC, dobili smo jednu koja kao da je plaćena 80 hiljadarki: BG 098 ZŠ Zoe je dobila registraciju sa svojim inicijalima. Eto, kako čovek može i u MUP-u da se obraduje. Zato, kada prolazimo pored milicionera, uvek ih pozdravimo. Ne znamo da li oni znaju zašto ih pozdravimo, ali im makar pokazujemo da smo srećni što smo ih videli. Danas br. 24 On i moj BeogradOn, koji ne bi menjao prolećno popodne na Lago di Bracciano ni za šta na svetu, hoće da ga odmah odvedem na Adu. U kafić. Kaže ko će da mi da ležaljke, suncobran i vaj-faj ako uzmem samo jednu kafu? Da, kafu, ne espresso. I onda me pita hoćemo li da iznajmimo bicikle ili ćemo peške oko jezera. LINK.
 
   

Sajt koji možda niste posetili - BKmacdaddy design

 

 

 

BKMACDADDY DESIGN LINK. Projekti Kada postavite pokazivač miša iznad jednod od projekata, dobijate: Kliknite na projekat: Vidite i kako je sve urađeno: LINK. Druga strana sajta Blog dizajnera Briana K. McDaniela Ako vas interesuju društvene mreže, pročitajte i članak o tome da nije pitanje koliko imate pratilaca, prijatelja na nekoj od društvenih mreža, nego šta sa njima radite. LINK. Zašto je WordPress najbolji CMS? LINK. LINK. Pratite dizajnera Ovako izgleda pozadina na Twitteru: TWITTER.
 
   

Sajt koji možda niste posetili - DAN U BEOGRADU

 

 

 

Dan u BeograduLINK3U Galeriji Anastas izložba. . . Sve je tu. Ko je pisao. Deljenje sadržaja na nabitnijim društvenim mrežama. Čudno je da niko sa Tviter nalogom nije podelio vest. LINK. MenijiRezultat pretraživanja na pojam "Knjiga"DAN U BEOGRADU može da počne i produži se i na noć.
 
   

Sajt koji možda niste posetili - IT BOX i koncept Samsung Galaxy One Tablet

 

 

 

IT BOX - Sajt koji možda niste posetiliKoncept Samsung Galaxy One TabletAko volite Samsung mobilne uređaje, onda će vam se i ovaj koncept svideti. Možda vam izgleda kao svaki drugi tablet, ali ima mnogo zanimljivih karakteristika. Kao, na primer, ugrađeni projektor. Ovaj koncept bi koristio Windows 8 operativni sistem, ali možda ga ni nećemo videti uživo, jer sve zavisi od kompanije da li će odlučiti da ga napravi i prezentuje na nekom od nadolazećih kompjuterskih sajmova. PRIKAZ.
 
   

Sajt koji možda niste posetili - Media 1 i kako su obojene oblasti

 

 

 

Dizajn oblasti LINK.   Izvori vesti
 
   

Sajt koji možda niste posetili - The Daily Egg i saveti koji će vam možda trebati

 

 

 

The Dailly EggTHE DAILLY EGG. Savet danaŠta je potrebno da uradite na svom Twitter nalogu da bi on bio profesionalan?SAVET. PRATITE IH NA DRUŠTVENIM MREŽAMATWITTER. FACEBOOK.
 
   

Sajt koji možda niste posetili - Wannabe Magazine

 

 

 

Wannabe MagazineLINK. Iza svake fotografije se krije jedna tajna, koja je nekada očekivana, ali češće iznenađujuća. Da li te tvoj muškarac e-održavaDa li nailaziš na muškarca koji ti sporadično iskače na monitoru ili mobilnom telefonu sa šablonskim pitanjem poput: ”Šta ima? Kako si?” Obično ga primiš k znanju takvo kakvo je. Veruješ da je iskreno i otvoriš se u vezi sa skorašnjim dešavanjima iz svog života, zdravstvenim stanjem, porodičnim problemima, na šta on obično odgovori sa: ”To je kul. ” Ovo je često propraćeno radioaktivnom tišinom narednih par nedelja. LINK. REDAKCIJAImate sugestiju, pohvalu ili konstruktivnu kritiku? Interesuje vas kako da počnete da pišete za Wannabe? Želite da nam predložite saradnju oko nekog projekta? Javite nam se na redakcija@wannabemagazine. com Osnivači: Nađa Jokanović obožava šoping. ”Sve je pitanje dobrog ukusa” kaže Armani, a ona tako misli. Ne može da živi bez kafe, dobre muzike, životnih iznenađenja i ljudi koje voli. Nina Fićović je pomislila da je potrebna, možda čak i neophodna. U svakom slučaju, usudila se da vam menja život svojim delima. Nasmejana do oblaka, ponekad i zapanjena svojom kreativnošću i maštom, svoje snove je skoro sve odsanjala i sada je vreme da ih podeli sa vama. Lazar Stojković je preduzetnik, libertarijanac i transhumanista. Zavistan je od Interneta, pripada kultu korisnika Mac računara i nada se da će doživeti dostizanje tehnološke singularnosti.
 
   

Sajt koji možda niste posetili CEGER jer je na njemu sve kao na dlanu

 

 

 

CEGERLINK. Šta možete da dobijete?Preko 80 sajtova je u ponudi istih ili sličnih proizvoda. Na primer, potreban vam je bokal, suncobran ili lopta, ili knjiga. Pitajte CEGER i on će vam odgovoriti. Ono što je najbitnije za svakoga, Ceger će uporediti cene istih artikala, tako da ćete videti da isti artikal na različitim mestima košta različito. Ili isto. Naša knjiga Anđeologija - primer povoljnije kupovineNaravno, ovo je odlična opcija za kupce. LINK. Uporedni test iste knjige drugog izdavačaIste knjige po različitim cenama. Ovu knjigu, danas, 15. jula 2011. poklanjamo jednom čitaocu. Potrebno je da posetite stranu knjige i ostavite komentar. LINK KA KNJIZI.
 
   

Sajt koji možda niste posetili DESIGN CRUSH

 

 

 

Design CrushDESIGN CRUSH01/ This DIY wine cork trivet encourages my wine habit. I like that. 02/ Ten famous writers and cocktails. 03/ Kinda digging this chain lock door necklace. 04/ Accessory meets technology with the Bulavkus USB drive. 05/ Pretty nutso over this neon themed wedding. 06/ Yay or nay on this DIY Double Chain Ring? 07/ I can think of few things better than a jar of cake. 08/ These wonderfully impractical public benches are indeed wonderful. 09/ Paint chip table runners are aces. 10/ I want to make these DIY brush glazed mini bowls for every gal I know! Kelly Beall @designcrush Design Crush blogger. Freelance graphic designer/creative problem solver/consultant. OKC · http://www. designcrushblog. com/ Ono što dizajner ceni može da bude i dobra inspiracija za vas. Gde nas je odvela dizajnerka?10 poznatih pisaca i njihovi kokteliŠTA PIJU POZNATI?
 
   

Sajt koji možda niste posetili JANKO AT WARP SPEED

 

 

 

Janko At Warp Speed Dizajner korisničkog interfejsa je i veliki ljubitelj i dizajniranja sajtova na vebu i svih onih malih mobilnih sitnica-krupnica. Voli male stvari u životu. LINK. Jankov blog Današnja statistika: 115 članaka i 6375 komentara. Jedno do uputstava: Kako da kreirate Windows 7 Start meni sa CSS3. LINK. Posetite BLOG. Jankovi radovi LINK. Janko na Twitteru LINK. Jedan od pisaca knjige Smashing book #2 Uskoro knjiga kakvu do sada možda niste čitali na srpskom.
 
   

Sajt koji možda niste posetili WEBEXPEDITION18

 

 

 

WebExpredition18 Sajt je urađen na WordPress platformi. Osmislio Nikola Lazarević. Sve je počelo 2008. godine. Dribbble  LINK.   Pišite za WebExpredition18 LINK. Twitter  LINK. Facebook LINK. Prijatelji i partneri Svaki prijatelj i partner dobrog sajta može postati lokacija koju ćete posećivati.  
 
   

Sajtovi koje možda niste otkrili - CSSTea - Best of Joomla!

 

 

 

CSSTea - jeste li za jedan dobar, jak, prijatan čaj od CSS-a? CSSTea na osnovnoj strani prikazuje izložbu najnovijih sajtova koji su bazirani na CSS-u. 56 sajtova koji imaju odlična zaglavlja: Ovo je sajt koga koji se nalazi u grupi Najboljih Joomla! sajtova. Best of Joomla! - najbolji sajtovi na Joomla! platformi Ako ste već na Joomli! ili želite da naučite, obavezno posećujte ovaj sajt. Danas je objavljen novi template E-Commerce-Plazza: Pored šablona, ekstenzija, novosti i resursa, jedno od najboljih delova je Best of Sites: Kada smo pretražili po zemlji, jedan od sajtova koji je vrednovan je Art-Magazin. Koji je kreirala LWdesign.  
 
   

Smashing magazin i besplatne pozadine za april 2012

 

 

 

"Colored Easter Eggs were a really special part of my family’s Easter traditions. The eggs symbolize new life offered by Jesus’ death and resurrection on Easter. " Designed by Evan Chiu from Cincinnati, OH, USA. Designed by Katerina Bobkova from Ukraine. Designed by Oxana Kostromina from Germany/Russia. Designed by Julia Factor from Israel. "There are 48 more clowns in this picture. Find them all. " Designed by Cheloveche. ru from Russia. "This wallpaper based on idea of Estonian folk tale. We want to believe we are very busy nation and that is our goal to be the best in everything :-)Springmonth is a good start to change life more active and busy. Of course there are little detail focused on Easter Holiday, too. " Designed by Anne Pikkov from Estonia. SMASHING MAGAZIN. Najnoviji trendovi u web dizajnu10 poglavlja. 10 autora. NARUČITE KNJIGU.
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272