Vesti – Web design

 

Ukupno 187 – Strana 9 od 10

 

161. Smashing magazin vam poklanja novembarske tapete

Smashing magazin vam poklanja kolekciju tapeta za vaš kompjuter.Novembar.Različiti formati.Sa i bez datuma.

 

162. Smashing magazine Issuu 183

 

163. Smashing newsletter december

 

164. TIMECAPSULE ili sajt koji vam pomaže da pošaljete sebi poruku u budućnost

Tviteraši ne mogu da čekaju ni da završe tvit, a kamoli da nešto tvituju pa da se objavi u budućnosti.Pošaljite poruku sebi u budućnost. Vrlo je zabavno. Ponekad inspirativno.

 

165. Traži se mesto više u školama veb dizajna

Beogradske škole računara, pored standardne obuke rada na računaru, nude i niz raznih drugih kurseva. U specijalizovanim školama kažu da najveće interesovanje vlada za kurseve web dizajna koji objedinjuju sticanje znanja rada u programima kao što su HTML/CSS, Dreamweaver, Photoshop, Flash, JavaScript, ActionScript, FireWorks.

 

166. Tražite posao?

 

167. Trend u veb dizajnu, velika fotografija sa sajta Design Instruct

Design Instruct je objavio svoju listu sajtova koji na prvoj strani prikazuju veliku fotografiju.30 primera kao inspiracija. Za nas, jer planiramo promenu i izgleda prve strane sajta.

 

168. U šest reči - Uvek kada kupite knjigu, knjiga oživi

 

169. ULAZ SLOBODAN ili Besplatni događaji u Beogradu,

Besplatni događaji u Beogradu. BuB rekao je moj prijatelj koji voli uvek da napravi skraćenicu od nečega, nekog događaja, pojave.Besplatno u Beogradu je moguće i postoji. Ulaz je slobodan i na sajt, a i na događaje.

 

170. Veb dizajn broj 199

 

171. Veb dizajn broj 202

 

172. Veb dizajn broj 202

 

173. Veb dizajn broj 214

SVAKOG PETKA NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA VEB DIZAJNA.

 

174. Veb dizajn broj 215

Najnovije iz sveta veb dizajna.

 

175. Veb dizajn primeri stranica na kojima se koriste rokom pisani fontovi

Većina sajtova koriste fontove koji su svima na raspolaganju, pa, prema tome, i slično izgledaju. Sve su češći primeri sajtova koji koriste rukopisne fontove. Ukoliko vaš sajt koristi ovu vrstu fontova, javite nam se, da bismo vas promovisali.

 

176. Veb dizajn primeri stranica USKORO ili COMING SOON

Svakoga dana se pojavljuju strane sajtova koji će se uskoro pojaviti. USKORO ili Coming Soon ne mora da bude prazna ili nezanimljiva strana. Dizajnirajte i vi USKORO stranu, i mi ćemo je promovisati.

 

177. Veb dizajn više nije 95% tipografija

Pre deceniju i po Jakob Nielsen objasnio je da ljudi ne čitaju veb sajtove linearno, nego na njima traže sadržaj koji će ih interesovati.Prema tome su i dizajneri veba insistirali na definisanju tekstualnih sadržaja tako da korisniku ne pobegne pažnja na manje važne detalje na vebu.

 

178. Versioning, All the Cutting-edge Tech Knowledge You Need

 

179. Web dizajn - Da li je žuta boja za vas

Kada smo menjali dizajn našeg sajta bilo je reči o boji koja će da preovladava. Jedno od opcija je bila i žuta. Naš novi dizajn je pokrenut krajem leta, i kako sam i dalje željan zelenog, boja koja je dominirala je zelena. Ovo je prikaz rešenja u ŽUTOM.

 

180. Web dizajn - najnovija knjiga za savremeni pristup dizajnu - Mikro knjiga

Od 01.01.2009. godine sve knjige Mikro knjige možete kod nas nabaviti po istim cenama kao da ste ih kupili kod izdavača. Tako i najnoviju knjigu "Web dizajn" možete nabaviti za 1476.00 dinara + PTT troškovi.

 

Strane:
1 2 3 4 5 6 7 8 910