Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Grafika, Dizajn, Štampa

Ukupno: 470, strana 8 od 24

Dizajn korica za knjigu - Lolita Vladimira Nabokova i poklon 10 knjiga Mehaničke devojke

 

 

 

Lolita naslovne strane koricaEmigrirao je u Berlin 1919. gde je, nakon studija u Engleskoj, delovao kao književnik, sportski instruktor, prevodilac i novinar. U SAD odlazi 1940, gde živi pišući na engleskom jeziku. Pod uticajem klasične ruske i moderne evropske književnosti piše romane u kojima uz obilje fantazije i humora suprotstavlja tradicionalni i moderni sistem vrednosti. 12345678910Poklanjamo 10 knjiga Mehanička devojkaOstavite komentar. Izabraćemo 10 i pokloniti 10 knjiga "Mehanička devojka"Napomena: Oni koji danas naruče jednu knjigu, dobijaju 3 po istoj ceni. VIŠE O KNJIZI.
 
   

Dizajn MALA KNJIGA ŠOKANTNIH GLOBALNIH ČINJENICA

 

 

 

Da li nešto može da nas šokira? LINK. Od 1998. do 2007. izdvajanja za naoružanje su povećana za 45%:   Naravno, i Srbija je veliki izvoznik naoružanja.   Preuzmite kompletan katalog izdanja. LINK.
 
   

Dizajn- Gitare neobičnog dizajna - Od konja do stopala

 

 

 

MusicRadar - neobične gitare Za gitariste koji sviraju brzinom vetra.     Za gitariste starije od 18. godina.   Za bivše saksofoniste. Oprao sam gitaru pre dolaska na koncert.   Tonovi koji vas seckaju. Kompletna kolekcija.
 
   

Dizajn: Drveni bicikl vozim kroz šumu - Toalet za dizanje kose na glavi

 

 

 

Drveni bicikl Marcus Wallenberg Meyer, 32, je 2006. oformio kompaniju koja je drvo koristila za. . . Morate samo da vodite računa, u toku grejne sezone da sa biciklom ne založite kotao: Link. Gdestinacija: "Glasamo za put kroz šumu, i počinje naše mukotrpno probijanje između drveća. Deca vuku svoje bicikle bez protesta, radujuću se i smejući se, kao da su na igralištu obdaništa. Imaju raznorazne bicikle, od sasvim dobrih, sa kvalitetnom opremom do nečega što liči na dobri, stari «Poni» sa kontrom, bez brzina, naravno. Na nekoliko mesta smo morali da pregazimo reku koja nam dopire do kolena, potrudili su se da nam nađu papuče da ne izgrebemo tabane na kamenju na dnu reke. " Ali ako se šuma zove Amsterdam, umesto vuka i lije, naićićete na: Pročitajte ceo članak. Klub putnika. Toalet za dizanje kose na glavi Da, to je ono mesto na koje se i car ide peške. Okolina oko šolje je uvek bezlična, sem ako neko nije maštovit. Pogledajte pa ćete razumeti: Georgia Max Coffee. Lokacija Japan. Toaleti su redizajnirani u mnogim ski centrima. Pitanje: Šta se dešava kada se povuče voda? Link. Knjiga za vas: Čitač “Čitač” je važna knjiga u tom segmentu savremene nemačke proze, a za Šlinkovo delo u celini središnja tačka iz koje se šire sve njegove potonje teme. Link ka knjizi i kopri za naručivanje.
 
   

Dizajn: Kada reklame imaju jedra i kada nisu prijatne za gledanje - Green Advertising

 

 

 

Folksvagen i auto eko-pogon Odgovor da li auto ikada može da postane eko-prijatelj: Prijatna reklama - može ali samo za prijatne stvari Kada ste na reci i vidite tome plastike, prljavštine, boju reke koja je bolesna, normalno da se ne možete osećati dobro. Kada biste kreirali reklamu o zagađenosti voda, da li reklama treba da bude prijatna? Pa, nije dobro da je prijatna. Mora da bude neprijatna kao što bi bilo i pijenje talve vode: Ja brinem - da li ima dovoljnu težinu Neprekidno zagađivanje je kao udarac aviona u zgradu u kojoj žive ljudi. Kada daleko od svoga stana vidite kako iz dimnjaka izlaze otrovi, ipak mi živimo na istoj Zemlji koja se okreće. Posle slike na televozoru, i izduvni gasovi će doći do nas, malo pomešani sa ostalim, ali će doći. Kada kažemo da brinemo, da li to ima dovoljnu težinu: Reklama  Legambiente, Italijanske organizacije. Kada započnete neki zelen posao, vi rešavate nekoliko problema, imate posao od koga živite i pomažete da Zemlja duže bude dobro mesto za život. Zato smo i objavili knjigu: Revolucija čistih tehnologija. Posetite Green Advertising ako vas interesuju reklame koje su posvećene ZELENOJ planeti.
 
   

Dizajn: Knjiga o Londonu kakvu bi svaki velegrad trebao da ima - Lee Cool Books

 

 

 

Drugi dolazak u grad traži nova uzbuđenja. Nove vodiče. A Weird and Wonderful Guide to London Izdavač je Lee Cool Books. Korice. Pregledajte par strana i odmah će vam biti jasno u čemu je razlika imeđu ovog i ostalih vodiča.     Link. Pogledajte i ostale vodiče za: Amsterdan, Barcelonu, Lisabon i Madrid. LINK.
 
   

Dizajn: Ledeni BlackBerry koji ne valja unositi u kuću

 

 

 

Kanada, Ontario i BlackBerry od leda Link. Motor od leda koji nije za vruće devojke Vozila ga je drumom preko 200 na sat. Prvo se istopilo sedište. Pratili smo vlažan trag. Onda smo je videli kako stopira i drži u rukama prednji točak koji se topi. Link.   Nepropisno parkiran ledeni auto Milicioner je video nepropisno parkiran ledeni auto. Zakačio je kaznu. Kada je došao posle dva sata njegova kazna je plivala u barici. Link. Šta biste vi napravili od leda? Ako ste napravili pošaljite nam sliku, jer skulptura sigurno neće stići.
 
   

Dizajn: Puma želi da ima veze sa vašim karakterom i da ga dopuni ili istakne

 

 

 

Puma, kreirao Dhanank Pambayun. Koje je boje vaš karakter? Link.
 
   

Dizajner - ako volite kolaže - Mary Emma - i volite Njujork

 

 

 

Na blogu možete da vidite kako se od fotografije može napraviti kolaž. Naravno ako volite Garfilda. Ako ste Mary Emma, vi to radite ovako: Vidite ptice. Novi radovi, Emini. Inspirisana poslednjom posetom Afrike. Materijali su sa tog putešestvija. Radovi su familijarni i egzotični.
 
   

Dizajner - Alexandre Efimov preko sajta Fubiz

 

 

 

Fubiz ima preko 22000 pretplatnika na vesti. Kategorije po kojima možete da pretražujete su Inspiracija, Dizajn, Tehnologija, Pokret, Grafika, Fotografija. Muzika. . . Svakoga dana se predstavlja ili neko od dizajnera, ili neko rešenje. Aleksandar nas je danas potpuno privukao. I njegove čiste grafike. Ako vas ovaj umetnik nije privukao pogledajte ovaj link za TERMINATORA. Interaktivan poster.    
 
   

Dizajner - Artemy Lebedev - sat koji prikazuje izgovoreno vreme, kišobran sa prstom..

 

 

 

Kako izgleda ovaj sat? Sat je poliglota. Govori engleski, francuski, španski, ruski. . . . Art. Lebedev studio se bavi dizajnom sajtova, elektronike, igračaka. . . Kada počnu kiše, a vi niste njihov ljubitelj, tu je kišobran. Naravno, kada prolazite ispod neke višespratnice, nadamo se da komšija sa sprata ovo neće da shvati lično:  I poslednji veb sajt za koji je radio dizajn je ovaj, od 04. decembra za MediaMarkt. ru: Zato što u trgovini mora sve da bude veselo.
 
   

Dizajner - Dale Edwin Murray - vektorske ilustracije

 

 

 

Sve što uradite može da se preslika na majicu. Nakon toga obučete svoju ilustraciju i nosite je gradom. Nije samo kreacija, već može da bude i inspiracija. Ovo je majica za profesora. Neko mi je rekao, kako grozna zelena boja. A, ono što nije zeleno, to je lepo? Plavo. Takođe, mođete da glasate za jedno od Dale-ovih rešenja na LINK.
 
   

Dizajner - Jim Denevan crta u pesku i postavlja svetski rekord

 

 

 

Poslednja vest: Jim Denevan crta najveći rukom crtan crtež na isušenom jezeru u Nevadi. Koliko je dugačak crtež? Tri milje. A, onda je došao helikopter i izvukao ga iz krugova. Ko će nas da izvuče iz krugova koje ne vodimo, ali osećamo? Sve počinje od malog kruga. Onda se nastavlja sa upornošću. Onda morate da našete pustinju. Vidim kupače kako postavljaju suncobrane, ali van krugova. Finalna slika su kurogovi Jimovi, i suncobrani kupača. Link koji nije nacrtan u pesku.
 
   

Dizajniranje brkova Izraelskog umetnika Nome Bara

 

 

 

Noma Bar i brkoviNOMA BAR
 
   

Dizajniranje vizuelnog identiteta - SHIFT logo

 

 

 

Shift logo A simply beautiful logo that uses negative space effortlessly. I love this design, it has character and is extremely memorable. Featured on Friday 07th July 2012, this Other design falls under the category of Logo. SHIFT LOGOAutor: Brian PlemonsBRIAN PLEMONS
 
   

Dnevna doza inspiracije - moja rekracija - pirati - stolica i papirni projektil mira

 

 

 

LaShay Carr. Predstavnik je novog pokreta Experience design, u kom se postupak izrade proizvoda, procesa i usluga gde se u centar stavlja iskustvo korisnika. . . Možete da posetite i njen blog. Prodavnica za pirate ili njihove fanove U Valensiji postoji prodavnica za pirate. Sa kariba i ostalih destinacija. Upravo su promovisali 4 nova postera. Jedan od njih je i Kompenzacija za udove koji nedostaju. . .   Kada uđete u prodavnicu, videćete šta sve ima zanimljivo. Da li stolica R60 završena ili ne Stolica na kojoj sedite je upravo u fazi crtanja. Biće gotova kada autor  Jaebeom Jeong završi. Ili su one završene, procenite sami: BEZ RATA MOLIM - Još jedna od želja za 2009. godinu Papirna igračka, raketa koju možete da pošaljete svakome i koju će svako rado da primi: Link, ali bez koordinata za slanje projektila.
 
   

Dnevno preuzimanje najnovijih programa i ažuriranja (CDBurnerXP, ...)

 

 

 

Stabilne verzije Programi koji su ovde izlistani su zvanično izdati od strane njihovih programera. CDBurnerXP 4. 1. 2. 694 [Home stranica] [Changelog] [Mirror] [Pregled]Operativni sistem: Samo za WindowsVrsta aplikacije: CD/DVD rezanjeIzmene: Ispravke grešaka MyColors 2. 5 [Home stranica] [Mirror] [Pregled]Operativni sistem: Samo za WindowsVrsta aplikacije: Windows teme i skinovi Izmene: Besplatna verzija dolazi sa novom temom NeoOffice 2. 2. 4 Patch 2 [Home stranica]Operativni sistem: Samo za MacVrsta aplikacije: kancelarijski paket Izmene: Ispravke grešaka Wireshark 1. 02 [Home stranica] [Changelog] [Mirror]Operativni sistem: Windows; MacVrsta aplikacije: Analizator mreže Izmene: Ispravke grešaka Pred izdanja (Alpha, Beta, i tako dalje…) Programi koji su ovde izlistani su pred izdanja koja možda nisu pogodna za svakodnevnu upotrebu. FileZilla 3. 1 [Home stranica] [Changelog] [Pregled]Operativni sistem: Windows; Mac; LinuxIzdanje: BetaVrsta aplikacije: FTP klijentIzmene: IPv6 podrška i ispravke grešaka Miranda 0. 8. 0. 18 [Home stranica] [Changelog]Operativni sistem: Samo za WindowsIzdanje: BetaVrsta aplikacije: MesindžerIzmene: Ispravke grešaka
 
   

Dnevno preuzimanje programa i ažuriranja (K-Meleon, nLite, ...)

 

 

 

Stabilne verzije Programi koji su ovde izlistani su zvanično izdati od strane njihovih kreatora. K-Meleon 1. 1. 6 [Home stranica] [Changelog] [Mirror] [Pregled]Operativni sistem: Samo za WindowsVrsta aplikacije: Web pretraživačIzmene: ažuriran na najnoviju verziju Gecko endžina nLite 1. 4. 8 [Home stranica] [Changelog] [Mirror] [Pregled]Operativni sistem: Samo za WindowsVrsta aplikacije: Podešavanje procesa instalacije Windowsa Izmene: Ispravke grešaka Weather Watcher 6. 0. 0. 56 [Home stranica] [Changelog] [Mirror] [Pregled]Operativni sistem: Samo za WindowsVrsta aplikacije: Praćenje vremenske prognoze Izmene: Ispravke grešaka Pred izdanja (Alpha, Beta, i tako dalje …) Programi koji su ovde izlistani su pred izdanja koja možda nisu pogodna za svakodnevnu upotrebu. Opera 9. 52. 10092 [Home stranica] [Changelog] [Pregled]Operativni sistem: Windows; Mac; LinuxIzdanje: BetaVrsta aplikacije: Web pretraživačIzmene: Ispravke grešaka
 
   

Dolar i dinar su odlični za origami

 

 

 

Papir može da bude beo, u boji, a može da bude i novčanica. Dolar, dinar, kuna, evro. U doba krize oragami napravlje od $ 1. 00 vredi sigurno 10 puta više. Da li $ može da se slika ovim fotoaparatom. Origami leptir može da "odleti", ali novčanice i tako-tako prelaze iz ruke u ruku. Ova riba se ne peca, već mora da se zaradi. Jeff Hamada je imao sjajnu ideju, da dolarske novčanice pretvori u upotrebne predmete. Želite više primera, link.
 
   

Dosta smo bili na zemlji - Oblaci u stolici - Svetleća kućica za ptice

 

 

 

Dizajn - stolica od oblaka Stolici od oblaka dizajnirao je Richard Hutten’s. Biće prikazana u Milanu sledećeg meseca. Najbolji način da se i na Zemlji osećamo kao da smo u oblacima. Ptica po mraku sleće na svetleću šipku Mrak je. Price bolje vide od nas. Imamo kućicu za ptice, ali možemo još nešto da uradimo. Nova solarna kućica za ptice.  Oooms osvetljava mesto gde ptica može da sleti. Knjiga posle posla: Čovek u mraku U stolici od oblaka možete da sedite u mraku, da gledate kako ptica sleće svetleću šipku. Link ka knjizi i kopri za naručivanje.
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272