Vesti – Audio, Multimedia, Video

 

Ukupno 326 – Strana 6 od 17

 

101. Madonini brojevi - 2 - 24 - 50 - 90 - 250 - 9990 - Biciklistički dnevnici

Dugoočekivani koncert Madone u Beogradu na Ušću će se dogoditi 24. avgusta 2009. godine. Na koncertu se brojevi neće videti, već se muzika slušati i gledati. Knjiga posle posla - Biciklistički dnevnici Dejvida Birna.

 

102. Majkl Džekson - Kralja Popa - Rasprodaje stvari iz svog života

Majkl Džekson na aukciji prodaje stvari iz svog života. Kupujući stvari imate samo stvari. Kupujući stvari Majkla Džeksona imaćete stvari koje on neće imati, ali će imati novac kojim će kupiti druge stvari.

 

103. Mapetovci mogu da pomognu da se klasična muzika voli

Ako volite klasičnu muziku, kao ja, onda ništa. A, da li i vaše dete voli klasičnu muziku? Nemate dete? Dobro imaćete ga. Ko može da pomogne da se klasična muzika useli u dušu malog deteta? Pa, Mapetovci, naravno. 

 

104. Marvel vam omogućava da čitate 2500 stripova onlajn

Dok nezavisni izdavači već jedno vreme distribuiraju stripove onlajn, Marvel je tek ovih dana ušao u igru, tako što je postavio oko 2500 izdanja onlajn. Kompanija će nastaviti da doaje nova izdanja u katalog tokom vremena. Imajući u vidu kako je teško novim ljubiteljima stripova da dođu do staih izdanja bez da potroše pravo bogatstvo na njih, ovo izgleda kao odlična ideja.

 

105. MediaMaster: Skladištite, delite i puštajte vašu muziku onlajn

Pridruživši se redovima onlajn biblioteka muzike kao što je MP3tunes, MediaMaster vam omogućava da kopirate čitave vaše AAC/MP3/WMA kolekcije (samo DRM-free fajlovi), a zatim da ih puštate na bilo koji PC, publikujete na web sajtu ili delite sa drugima.

 

106. Minijaturne kartice zamenjuju CD

Kartica veličine nokta će sadržati snimljenu muziku za reprodukciju na mobilnim telefonima i MP3 plejerima.

 

107. Mogulus - pokrenite sopstveni TV kanal

Robert Scoble je jednom rekao "Ja sam mediji." E pa, sada je to postalo istina - zahvaljujući Internetu, SVI možemo da budemo mediji. A zahvaljujući Mogulus-u, koji se nalazi u fazi zatvorene bete, naše mogućnosti da budemo mediji su proširene i na emitovanje UŽIVO.

 

108. MS Word plugin će konvertovati tekst u audio

Microsoft planira da sledeće godine pokrene besplatni plugin za Microsoft Word 2003 i 2007 koji će dodati "Save as DAISY" funkciju procesoru reči.

 

109. Muzički porteti na vinilskim pločama

Nekada su bile ploče, vinilske. Velike, male, LP, singl, maksi singl. Čuvane od grebanja. Pažene da se slučajno no pojavi neka linija koja će iglu gramofona da odvede daleko od pesme.

 

110. Muzika - Preuzmite 15 besplatnih pesama od najboljih gitarista na svetu

Volite besplatnu muziku, ali najviše volite dobru muziku. Gibson i HDTracks su odlučili da vam poklone album od 15 besplatnih numera najboljih svetskih gitarista.

 

111. Muzika nam pomaže da se polako vratimo u život pun pesama od džeza do ...

Youtube je postao mesto gde mogu da se osećam kao kod kuće. Gledam samo ono šzo me tog trenutka interesuje. Želim li balet. Imam balet. I to, Nurejeva kako igra Romea. Kada se uželim Bili Holidej, ona polako uđe, i nađe svoje mesto koje je čeka.

 

112. MySpace je upravo poslao milijarditu pesmu nekome na internetu

Dok je iTunes-u trebalo tri godine da proda milijardu pesama, MySpace Music je 25. septembra isporučio milijarditu nakon nekoliko dana. Naravno, nešto je besplatno i treb mu manje vremena.

 

113. Na današnji dan, 23. aprila, Youtube slavi 5. rođendan i najnoviji trejler

23. aprila, ne tako davne 2005. godine prvi video je objavljen na Youtube. Snimak nosi naziv "Ja u zoološkom vrtu." Džaved Karim je jedan od osnivača Youtube-a. Snimak je trajao samo 19 sekundi. I pokrenuo revoluciju. Jedan od poslednjih najatraktivnijih je i trejler za .....

 

114. Najmanja HDTV kamera na svetu

Najmanja HDTV kamera na svetu

 

115. Najnoviji digitalni ramovi dolaze sa ekranom osetljivim na dodir

Digitalni foto ramovi su visoko na listi želja mnogih mama za Dan majki i sada postoji izbor veći nego ikada. Opcije koje uključuju neki ramovi su ekrani osetljivi na dodir, kao i modeli koji se koriste u više svrha. Jedan ima ugrađene zvučnike i mesto za iPod, dok drugi dolazi sa ugrađenim štampačem.

 

116. Napster je počeo da prodaje MP3 muziku oslobođenu DRM zaštite

Glavu gore, ljubitelji MP3 muzike, jer je Napster lansirao muzičku prodavnicu oslobođenu DRM zaštite.

 

117. NBC je uklonio YouTube kanal

NBC je izgleda ubio svoj YouTube kanal što možda ukazuje na to da će nova NBC/News Corp-ova avantura po imenu Hulu uskoro ugledati svetlo dana.

 

118. Nema više zvučnika!

Nema više zvučnika!

 

119. Nero 7 Premium

Nova verzija, Nero 7 Premium, softverskog paketa za narezivanje CD i DVD diskova.

 

120. Nine Inch Nails nudi svoj album preko Torrent sajtova

Muzička grupa Nine Inch Nails izgleda da potpuno razume u kom pravcu ide muzička industrija. Oni su nedavno izdali svoj novi album koji se zove “Ghosts” na Torrent web sajtovima kao besplatni daunloud. Nine Inch Nails nema ugovor ni sa jednom izdavačkom kućom, tako da imaju potpunu slobodu da odluče kako će da distribuiraju svoju muziku.

 

1 2 3 4 5 67 8 9 10

Sledećih 10 strana