Vesti – Audio, Multimedia, Video

 

Ukupno 326 – Strana 7 od 17

 

121. Nokijina muzička prodavnica je ugledala svetlo dana

Ljubitelji muzike, okupite se. Pojavila se još jedna onlajn prodavnica muzike. Sada će se u onlajn prodaji muzike okušati i Nokia, kralj mobilnih telefona. Postoji nekoliko razlika između Nokijine prodavnice i iTunes-a - ali u ovako ranoj fazi razvoja, Nokijina muzička prodavnica ne nudi ništa što iTunes već nema... Pa, osim Microsoft DRM-a. Da, pesme daunlodovane sa Nokijine muzičke prodavnice su Microsoft-DRM i u Windows Media formatu.

 

122. Norveška je pobednik Evrovizije u Moskvi - Prva violina

Prva violina. Možda "Cipela" nije uspela da se plasira u finale jer je podsećala na cipelu bačenu na Američkog Predsednika?

 

123. NOVA KNJIGA: Adobe® Dreamweaver® CS3 How-Tos: 100 Essential Techniques

Autor: David KarlinsIzdavač: Adobe PressDatum izdavanja: 24. maj 2007. godineISBN-10: 0-321-50893-9ISBN-13: 978-0-321-50893-5Stranica: 288

 

124. Nova reklama za Coca-Colu i kako da je nikada ne probate

Šta morate da uradite kada dugo proivodite isto, isti proizvod, istu stvar koja je nekome potrebna, ili on to misli, ili treba da ga ubedite. Ja sam jedan od onih koji pije Coca-Colu SAMO uz BigMek, ali zato volim njihove reklame.

 

125. Nova vrsta hrane - Bogati - Hugo Čaves kreira novi meni

Predsednik Venecuele Hugo Čaves je počeo da se bavi kulinarstvom. Predložio je novu vrstu hrane. Čuvena rečenica glasi: The rich are not human, they are animals in human form."  Bolje da ne znate engleski. Bogataši nisu ljudi, oni su životinje u ljudskoj fotmi."

 

126. Novak Đoković i Thriller u Monte Karlu - svakoga mogu da imitiram

Novak Đoković je talentovan za imitiranje. Poslednji dokaz je i imitacija u Monte Karlu. 

 

127. Novi Adobe softver za uređivanje kućnog videa

Novi Adobe Preimiere Elements 2.0 za Windows, najveća nadogradnju Adobe softvera za uređivanje kućnog videa.

 

128. Novi digitalni audio plejeri od Toshibe

Toshiba Japan je predstavila dva nova uređaja iz svoje Gigabeat porodice proizvoda. To su U102 i U101 digitalni audio plejeri, koji su identični a jedina razlika je u veličini interne memorije. Jedan model ima 2GB memorije, dok drugi ima samo 1GB.

 

129. Novi Diznijev crtać - Princeza i žabac - Video - Mis Sveta iz Gibraltara

Novi film. Diznijev crtani - Princeza i žaba. Čekamo iako nismo princeza. Čekamo iako nismo žaba. Čekamo jer se posle crtanog filma odlično osećamo.  Koga će da poljubi MIS Sveta?

 

130. Novi Napster je zabio još jedan ekser u DRM-ov kovčeg

Tri mala slova su pre godinu dana držala u samrtničkom zagrljaju muzičku industriju: DRM. Ko je ikada mogao da pomisli da je to dobra ideja? DRM onemogućava neautorizovano kopiranje i deljenje muzike. To ima smisla (barem na Zapadu). Ali DRM takođe ograničava i određuje koja muzika može da se sluša na kojim uređajima. U slučaju da kupite novi računar ili uređaj i treba da prebacite vaše licence sa jednog uređaja na drugi, želimo vam puno sreće. Mnogi su na svojoj koži osetili Tantalove muke ovakvog poduhvata.

 

131. Novi Nero 8 se očekuje 1. oktobra

Nero je objavio da će 1. oktobra izdati sledeću verziju svoj popularnog paketa za rezanje CD/DVD-ova.

 

132. Novi Sansa View iz SanDisk-a

SanDisk je početkom godine predstavio Sansa View, novi widescreen flash-zasnovani prenosivi medija plejer. Nedugo nakon toga zvanični predstavnik SanDisk-a je izjavio da će uskoro ovaj uređaj biti redizajniran, kako bi se kreirao PMP uređaj koji više odgovara potrebama tržišta.

 

133. Novosti na CES-u: D-Box stolica za igranje

Novosti na CES-u: D-Box stolica za igranje

 

134. Optička iluzija - Sa kim si onakav si - ćurka koja nije stradala - moji roditelji ili vaši

Svi vojnici izgledaju isto. Svi krokodili izgledaju isto. A svako je drugačiji od ostalih. Za ćurke, prasiće i jagnjiće naši praznici su najcrnji dani. Pogledajte sledeći video u kom nema trikova. Isti oblik poprima boju svoje okoline.

 

135. Orkestar od leda i kada se instrumenti istope od vrele muzike

Kada gazite sneg, čuje se škripa. Kada gazite po ledu koji je prekrio jezero, čujete kako pucketa. Da li se u snegu, ledu krije muzika? Krije ako ste muzičar.

 

136. Pas je čovekov prijatelj dok ga čovek ne prefarba

Našao sam na nekoliko fotografija pasa, na kojima se njihove vlasnice smeju, ali pas mi ne izgleda previše srećan. Neke sam morao dobro da pogledam, jer nisam verovao da se radi o psima.

 

137. Patrik Svejzi je postao duh koji je uvek tu - ples, leopardi, letenje...

Patrik Svejzi - slike ostaju u sećanju. Na Twitteru se svakog sekunda neko oglasi.

 

138. Pesma dana Beogradski sindikat pazi pazi pazi

Pazi Pazi Beogradski sindikat. Pazi, Pazi Možda nisam bio na času pa zato ne kapiram? Ali, ako sam preskočio čas, život će me naučiti na teži način.

 

139. Pesma o brkovina - ukulele za svakoga

Volim ovaj video u kom Zoe peva pesmu o brkovima. Za takmičenje Bushman Ukulele. Ja imam brkove od srednje škole i ne bih mogao da ih obrijem i izađem na ulicu. Činilo bi mi se da sam go, da sam izašao bez dela lica, da će svi zagledati u moju facu.

 

140. Pet Shop Boys su odbili zahtev da promene ime

Da li biste promenili ime kada bi to neko od vas tražio? Pet Shop Boys su odbili zahtev PETA. Ono što naše ime znači, značilo je jedno ranije, dok sada nešto grugo znači.

 

1 2 3 4 5 6 78 9 10

Sledećih 10 strana