Vesti – Audio, Multimedia, Video

 

Ukupno 326 – Strana 10 od 17

 

181. Stare igrice se vraćaju u modu

Stare igrice se vraćaju u modu

 

182. Stigao je AMD-ov pretraživač za desktop i onlajn medije

Proizvođač procesora AMD je izdao beta verziju svog novog pretraživača medija za Windows računare. AMD Live! Explorer zahteva mašinu sa AMD procesorom da bi radio, a mogu da dodam da će vam trebati prilično brz procesor. Program je besplatno dostupan, zato nećemo da se žalimo zbog toga. Previše.

 

183. Stižu kvalitetniji YouTube video klipovi

Očigledno poboljšanje koje bi YouTube trebao da ponudi je video visokog kvaliteta koje bi po rečima ko-osnivača Steve Chen-a, trebalo da vidimo u roku od tri meseca. Ova najava je data na NewTeeVee konferenciji koja je održana u sredu kada su Om Malik i Liz Gannes pričali sa njim. Znam šta mislite … “Uraaa!” ili “konačno!” Vreme je bilo zar ne? Neki sajtovi javljaju da će YouTube da ponudi HD sadržaj, ali prema Liz Gannes HD sadržaj nijednom nije spomenut.

 

184. Studio v. 10

Studio 10, nova verzija softvera za uređivanje kućnih video snimaka i digitalnih fotografija.

 

185. Susan Boyle - Senzacija koja pokazuje koliko smo prepuni predrasuda - nepoznati slavuj

Neverovatna Susan Boyle. U ovom svetu prepunom mediokriteta, gde nam nutkaju na tanjiru neke polovnjake sa butkicama, teraju nas da se zajedno sa njima smejemo ljudima koji dolaze na pevačke Idole, ismevajući sami sebe u svojoj dosadi, ljudi su zaboravili šta znači skromnost.  B92 blog. Kada imate godina i godina, ko može da u vama vidi talentovanog pevača?

 

186. Susan Boyle na ... pici i još na nečemu

Susan Boyle je promovišući sebe pomogla mnogima da naprave posao. Poslednji primer je i jedan Liverpusli pekar koji je kreirao "Olove Boyle" picu.  Kako devojčica od 18 meseci gleda video?

 

187. Sveti Georgije ubiva aždahu - Zavera

Sveti Georgije ubiva aždahu i Tamo i ovde. Da li je Oskar aždaja koju treba ubiti? Knjiga posle filma - Zavera.

 

188. Takmičenje za najbolju prezentaciju na svetu

Mislite da pravite interesantne prezentacije? Onda sada imate šansu da dobijete priznanje za vašu kreativnost.

 

189. Tamo i ovde - Oni koji su tamo bi da dođu, mi odavde bismo da odemo - Oskar

Fim Darka Lungulova "Tamo i ovde"  izabran za srpskog kandidata za nominaciju za strani film na 82. dodeli nagrada Američke filmske akademije. Knjiga posle filma - A Guide to the Serbian Mentality.

 

190. Techsmith nudi besplatno preuzimanje Camtasia Studio-a

Šta je isto tako dobro kao kada napunite vaš stomak ukusnom hranom za praznike? Besplatni programi, naravno! A Techsmith vam nudi nešto što će vam omogućiti da vaše screencasting želje postanu stvarnost.

 

191. Tehnologija = Kvalitet = Prenosivost

Tehnologija = Kvalitet = Prenosivost

 

192. Tetris - slavi 25 godina - Znači da smo stariji za 25 godina - Google - Muzika

Tetris slavi 25 rođendan. Svećice na rođendanskoj torti se polako slažu, slažu, slažu. Od prve igre do bezbrojnih varijanti. Twitter trend danas. Google i Tetris. Tetris muzika. 

 

193. TidalTV: drugačija web televizija

TidalTV je najnovija kompanija koja nam demonstrira da onlajn video ne mora da izgleda kao YouTube. Kada prvi put posetite TidalTV stranicu, vi ćete videti elektronski programski vodič sa rasporedom prikazivanja, kao i spisak dolazećih emisija.

 

194. Tom Džons i jedna mala Dilajla koja se sada sigurno baka

Kada sam bio mali slušao sam Toma Džonsa i Dilajlu. Tom Džons je porastao. Ja sam porastao. Dilajla je porasla.

 

195. Top 10 brendova na YouTube-u

Na YouTube-u ne samo da je predstavljen ogroman broj ljudi, već su i različiti brendovi predstavljeni svojim video klipovima. Nedavno je Custom Communication Ltd izVelike Britanije koji je specijalizovan za društvene medije, sastavio listu top 10 brendova na YouTube-u.

 

196. Toshiba predstavila novi HD DVD disk za laptop

Kompanija Toshiba je objavila da su razvili prvi laptop računar sa HD DVD diskom sledeće generacije.

 

197. Traka iz starih kaseta crta muzičke ikone - Džimi Hendriks - Džim Morison, Bob Dilan

Stare kasete su sklonjene iz našeg vidokruga. Zamenili su je CD-i. Ali, kasete nisu mrtve. One su se nekada zaglavljivale u kasetofonima. Onda smo ih vadili i ponovo namotavali.

 

198. TV i radio uživo sa Livestation-om

Nedavno sam dobio beta poziv za Livestation preko e-mail-a. Prvo sam pomislio da se radi o spemu, pošto sam siguran da se nisam prijavio ni za kakav sličan servis. Međutim, na kraju se ispostavilo da je Livestation legalni servis koji podržava Microsoft kako bi korisnicima obezbedio tv i radio prenose. Poziv koji sam ja dobio je bio za tehničku betu Livestation-a.

 

199. Twadio - legalna muzika preko Twittera

Šta vam svira u glavi? Šta sada pevušite? Pomoćiće vam radio stanica koju ne možete da čujete. Pitanja muzička, odgovori u obliku pesama.

 

200. Tweenbots - kratka priča o robotu kome čovek treba da bi stigao sa jednog kraja na drugi

Da li biste dete poslali sa jednog kraja na drugi kraj grada, sa porukom gde treba da stigne? Naravno, da nemate decu za bacanje, ali sa robotom to izgleda malo drugačije.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Sledećih 10 strana