Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Audio, Multimedia, Video

Ukupno: 390, strana 3 od 20

Comcast je pokrenuo još jedan način na koji možete da plaćate daunlodovanje filmova

 

 

 

Comcast je dodao prodavnicu za daunlodovanje video snimaka  na svoj Fancast onlajn video sajt. Do sada Fancast je imao besplatno  strimovanje video snimaka sa sajtova kao što su Hulu i CBS video. Sada možete  da platite da biste iznajmili ili naručili neke TV programe i filmove, plus  imate i širu selekciju novih izdanja i starijih video snimaka. Drugim rečima  Fancast Store je nešto slično kao što je Amazon Unbox. Ono što je interesantno je da je Fancast započeo kao servis  za strimovanje videa i prešao je na daunlodovanje. Ono što je još  interesantnije Comcast je nedavno objavio svoje planove o tome da ograniči  protok koji korisnici servisa mogu da koriste mesečno. Ako Comcast stvarno želi  da vi potrošite od 4 do 20 dolara da biste daunlodovali video snimke koji mogu  da budu veliki i po nekoliko gigabajta, kompanija stvarno mora da razmisli malo  o ideji o ograničavanju protoka. Adresa: http://store. fancast. com/Home. aspx
 
   

Corel dodaje video produkciju svojim softverima

 

 

 

Sony Media Software i Corel Corp. su objavili novo strateško partnerstvo usmereno na razvijanje digitalnih medija i produkcije. Ovo partnerstvo se na prvom mestu svodi na dodavanje mogućnosti video produkcije Corel liniji softvera za obradu digitalnih slika. Programi ovih kompanija će kombinovati Sony dostignuća u uređivanju videa i multimedija sa Corel softverom za obradu digitalnih slika, što će korisnicima ponuditi video produkciju, uređivanje fotografija, upravljanje i pravljenje DVD kreacija – sve to u jednom paketu i po pristupačnim cenama. Čelnici komapnija tvrde da su ovi proizvodi korisnički orijentisani, sa interfejsom koji je vrlo prepoznatljiv za Windows korisnike. Sony-Corel partnerstvo je proizvelo dva nova paketa zasnovana na Windowsu: Visual Creation Studio i Visual Creation Studio Pro. Paketi će koristiti najnovije verzije Sony Vegas Movie Studio + DVD i Vegas Movie Studio + DVD Platinum Edition, gde će korisnici naći moćne medija alate koji PC transformišu u kompletan studio za medijsku produkciju. Oba proizvoda će omogućiti korisnicima da uređuju kratke filmove, prave kompletne video snimke i autorske DVD-e koristeći jednostavan prevuci-i-spusti Windows interfejs. Paketi će takoće sadržati dva nova Corel softverska rešenja za uređivanje digitalnih slika – Corel Paint Pro X i Corel Photo Album 6, koji omogućavaju korisnicima da preuzimaju, organizuju, uređuju, razmenjuju i čuvaju svoje omiljene fotografije. Softver Visual Creation Studio će kombinovati Sony Vegas Movie Studio + DVD sa Corel Photo Album 6 da bi se dobio najjednostavniji način upravljanja, uređivanja i razmene digitalnih fotografija i video snimaka. Namenjen naprednijim amaterima i poluprofesionalcima, Visual Creation Studio Pro će kombinovati Sony Vegas Movie Studio + DVD Platinum Edition, koji podržava sve od DV (digitalni video) do HDV (video visoke definicije), sa Corel Paint Shop Pro X da bi se korisnicima pružila moćna video produkcija i uređivanje fotografija.
 
   

Čovek pokušao da ukrade LCD TV pomoću flaše za vodu

 

 

 

Ej lopovi sveta - nikada se nećete ujediniti i zauzeti svet ako koristite ovakve taktike. Jedan čovek u SAD-u je uhapšen pre neki dan u pokušaju da ukrade Viore (da, da) LCD televizor koji košta 517 dolara tako što je skinuo njegovu  oznaku sa cenom i zamenio je sa cenom koju je skinuo sa flaširane vode. Izgleda da kasirka nije pala na ovaj prefinjeni i lukav potez i nakon 4 ovakva pokušaja (da dobro ste pročitali), i poziva menadžeru prodavnice, ovaj super genije je završio u zatvorskoj ćeliji. Ako ga osude, on može da dobije čak 7 godina zatvora, ali je valjda još gore to što će ceo život morati da živi u sramoti, ismevan od okoline zbog svoje gluposti. Ali stvarno, koliko neko treba da bude glup pa da misli da će mu nešto ovakvo proći. I to 4 puta? O, ljudska gluposti, da li imaš granica?
 
   

Čovek ubio komšiju zbog nestalog PS3-ja

 

 

 

Edward Keith Stoddard Jr. stvarno voli svoj PlayStation 3. Toliko ga voli da će ubiti svakog ko pipne njegov PS3. Takva je bila sudbina njegovog komšije, Douglas F. Abrams-a, na koga je Stoddard sumnjao da je ukrao njegovu konzolu. Policija kaže da je tokom prepirke oko nestale konzole Stoddard pucao u Abrams-a, fatalno ga ranivši. Kada se policija pojavila na licu mesta, Stoddard se predao i odveden je u Land O'Lakes zatvor u Dade County-ju, Florida. U redu je da volite svoju konzolu, ljudi - samo nemojte da budete ljubomorni ako skoči na kafu u komšiluk.
 
   

Creative iPod sistem zvučnika

 

 

 

Creative je svom repertoaru sistema zvučnika za MP3 plejere dodao još malo iPod pribora. Interesantno je videti Creative, pionira svega što je anti-iPod, da se konačno preda i lansira neke iPod sisteme zvučnika kao i svaka druga kompanija. PlayDock i500 (na slici) ima sabvufer, daljinski upravljač i može da puni iPod. TravelSound je manja verzija i500 i može da se napaja preko baterija. Da li je to znak da Creative polako ističe belu zastavicu? Usporite, vi koji mrzite Apple, ja sam malo preterao i špekulisao. Siguran sam da još nije došlo vreme za to.
 
   

Creative nudi USB-osposobljeni Sound Blaster X-Fi Surround 5.1

 

 

 

Creative dalje proširuje svoju X-Fi familiju, ovaj put sa eksternim Sound Blaster X-Fi Surround 5. 1 sistemom. Ovaj USB uređaj je navodno namenjen korisnicima laptopova (onima bez ExpressCard slota) koji žude za surround zvukom. Pored 24-bitnog Crystalize-ra i CMSS-3D tehnologije, u njemu ćete još naći RCA izlaz, optički digitalni izlaz, džekove za slušalice i mikrofon i sva ona X-Fi unapređenja koja nećete nikada ni primetiti. Ovaj sistem je dostupan za samo 59. 99 dolara. Adresa: http://us. creative. com/products/
 
   

Da li biste napali sliku na kojoj se nalazi drugi čovek - mačka napada sliku mačke

 

 

 

Video:  Cat Fight With A Cat Photo - Više na free videos Ako ste fan Ratova zvezda, ova mačka je za vas: Ako mačka nema SNAGU, ona pokušava da uhvati ribu kako zna i ume: Najstarija mačka na svetu je proslavila svoj 125 rođendan: Da li hrabra mačka zna šta je orao, ili glupa mačka misli da je orao nešto slično vrašcu, samo malo veće: Na kraju objavljujemo sliku 8 mačaka od kojih 3 nisu u bikiniju:    
 
   

Da li će USB Stick zameniti muzičke CD-ove?

 

 

 

Popularnost digitalnih daunloda će doneti smrt kompakt diskovima. To je samo pitanje vremena. Ja sam razmišljao o nekoliko stvari koje se tiču budućnosti muzike. Možda sam staromodan, ali ja volim spontano da se ušetam u prodavnicu CD-a, da naručim CD a zatim da ga slušam u automobilu ako to želim. Ne želim da čekam da dođem do računara da bih ga daunlodovao na moj iPod. Dakle šta će zameniti CD-ove kada oni postanu zastareli? Već sada se dešavaju neke stvari. MP3 plejeri, kao što je Zune i novi iPhone, imaju bežične mogućnosti ali vam ne omogućavaju da daunlodujete muziku bežično kod kuće ili sa vruće tačke. Mene to i dalje zbunjuje, ali sam siguran da za to imaju savršeno logična objašnjenja – nadam se. To bi bilo velika pogodnost za one koji putuju i u mogućnosti su da se povežu na vruću tačku. Do tada, treba da prihvatimo USB memorijske stikove kao najprihvatljiviju alternativu za drumske ratnike. Ako niste primetili, umetnici već izdaju svoju muziku na USB memorijskim stikovima. Ima smisla, pošto USB memorijski stikovi mogu da čuvaju više muzike, video snimaka, umetničkih radova i fotografija nego bilo koji kompakt disk. Barenaked Ladies je prvi izdao Božićni album na USB-u 2005. godine a drugi je izdat 2006. godine sa 29 pesama, ikonicama i studijskim video isečcima. Nedavno je izdat Bob Marleyev album Exodus na ograničenom izdanju memorijskih stikova koji su ispunjeni sa video snimcima uživo, i dodatnim materijalom za proslavu 30. godišnjice. Napravljeno je samo 4. 000 komada i biće dostupni ekskluzivno preko Bob Marleyovog web sajta. Nadam se da će ovaj trend da stigne čak i ako moj automobil nema još USB port. Ja lično bih najviše voleo uređaj koji bih mogao da utaknem u stereo u automobilu a i da ga koristim kao MP3 plejer za aploudovanje muzike i video snimaka u bilo koje vreme. Ali to su moji snovi. Šta vi mislite šta će se desiti u budućnosti sa muzikom?
 
   

Da li se Google sprema da kupi Blinkx Video pretraživač?

 

 

 

Blinkx, najveća i najinovativnija mašina za pretraživanje videa na webu, će možda biti sledeći plen Google-a ili NewsCorp-a prema Bloomberg-u i Reuters-u. Blinkx se nalazi daleko ispred ostalih mašina za pretraživanje videa pošto on može da konvertuje audio delove videa u tekst koristeći tehnologiju prepoznavanja govora, a ovaj tekst se može pretraživati. Biće interesantno pratiti kako će se razvijati događaji, jer do sada YouTube je mogao da pretražuje video klipove samo po ključnim rečima u naslovima ili opisima videa - blinkx može da učini pretraživanje video klipova mnogo preciznijim i relevantnijim.
 
   

Da li se manipuliše sa popularnošću YouTube-ovih video sadržaja?

 

 

 

Mnogi socijalni web sajtovi su tokom svog razvoja morali da se pozabave problemom manipulisanja posećenošću postova, blogova, web sajtova i drugih sadržaja, u jednom ili drugom obliku. Na primer, Digg je imao velikih problema sa ljudima koji su pokušavali veštački da povećaju posećenost određenih tema i sadržaja. Neki kažu da je ovo legitimni način marketinga u eri socijalnih medija u kojoj danas živimo, dok drugi kažu da se manipulisanje sadržajima ne sme tolerisati. Ne postoje nikakvi sigurni dokazi da se manipuliše posećenošću video sadržaja na YouTube-u, ali mnogi indirektni pokazatelji nas uveravaju da se upravo to dešava. Ako pogledate listu najgledanijih video sadržaja svih vremena, videćete da se Evolution of Dance (EoD) više ne nalazi na poziciji broj 1 (na kojoj se držao veoma dugo), već se na njoj nalazi video koji se zove “CANSEI DE SER SEXY Music is My Hot Hot Sex (CSS)”. Ako pogledate ovaj video videćete da nema ama baš ništa zanimljivo, niti originalno u vezi njega. Google Blogoscoped ga je savršeno opisao na sledeći način “to je neonski obojena produkcija obožavatelja koja prikazuje ljude koji igraju i poziraju na pesmu koja se koristi u iPod reklami. ” Ovaj video fajl ima 89,750,739 prikaza u poređenju sa 77,249,245 prikaza video fajla  Evolution of Dance, što pokazuje da ubedljivo vodi na prvoj poziciji. Međutim, Ako se pogledaju neki drugi statistički pokazatelji opravdano se postavlja pitanje da li je ovaj video stvarno legitimnim putem zaslužio da bude najpopularniji video svih vremena. Evolution of Dance je primio 271,379 ocena dok je CSS primio samo 4,764 ocena što je razlika od 266,615. EoD je favorizovan 394,696 puta dok je CSS favorizovan 10,834 puta što je razlika od 383,862. EoD ima 123,644 komentara dok CSS ima 4,459 komentara što je razlika od 119,185. Kada pogledate ove razlike, jasno vam je da ovde nešto nije u redu. Andy Baio sa Waxy. org je upotrebio YouTube API kako bi dodatno istražio i uporedio odnos između socijalne aktivnosti i broja poseta, i ono što je on pronašao je dovoljno da se dokaže da ne samo da je manipulisano gledanošću CSS-a, već da su potencijalno i drugi video fajlovi u listi najpopularnijih veštački napumpani. On kaže sledeće: "Ako pogledate odnos između prikaza i ocena, videćete da CSS video ima veoma neobičan 21,487 prema 1 odnos.  Drugim rečima, na svakih 21,487 prikaza, neko da ocenu.  Odnos prikaza i ocena kod svih ostalih video fajlova u prvih 10 je razumniji i iznosi 590 prema 1.  Ovaj odnos je reprezentativan i za ostale video sadržaje. Srednja vrednost za prvih 500 videa je 545 prema 1. Ako krenemo dalje niz listu videćete još video fajlova koji izazivaju sumnju. " Baš kao i većina drugih socijalnih web sajtova, izgleda da će YouTube morati da pronađe načine da spreči manipulisanje gledanošću video fajlova. Da li se radi o grešci, ili neko stvarno vara? Sa druge strane, ako neko i vara, kakve će koristi imati od toga?
 
   

Da li se rat HD formata nastavlja?

 

 

 

Izgleda da Paramount ima klauzulu vezanu za svoj HD-DVD ekskluzivni sporazum koja mu omogućuje da se povuče ako se Warner prikloni Blu-ray-u. To ne znači da će se Paramount povući, već samo da imaju mogućnost da to urade bez posledica sada nakon što se Warner opredelio. HD DVD Group-ova odsutnost sa CES-a i nepostojanje novih vesti vezanih za HD-DVD od strane Paramount-a takođe govori u prilog Blu-ray-u. Iako rat još nije završen, smatramo da su bili u pravu oni analitičari koji su govorili korisnicima da se još ne opredeljuju. Što se brže ovaj rat završi, tim ćemo pre videti napredak HD sadržaja na tržištu. Nadamo se da će Blu-ray iskoristiti ovu šansu i brzo završiti ovaj rat. Ako ne iskoriste ovaj momenat to će biti samo na štetu potrošača.
 
   

Da li se sećate prvog Doom-a?

 

 

 

Ako ste bivši hardkor igrač koji je odrastao na Doom-u, kao ja, onda će vas ovaj video podsetiti na duge dane i neprospavane noći koje smo proveli uz ovu legendardnu igru. Gledajući ovaj video, baš mi je bilo toplo oko srca. :))
 
   

Da li se sećate Spildbergovog filma Total Recall? I Microsoft ga se seća!

 

 

 

Video na kraju ovog članka je demonstracija Ian Sands-a koji objašnjava različite mogućnosti i tehnike koje stoje iza Microsoftovog proizvoda po imenu Touchwall. Pomoću ovog alata korisnik može da stupa u interakciju sa sadržajem na ekranu na organski način, da zumira u beskonačnost, gleda video filmove, lista slike i još mnogo toga. Potencijal ovog proizvoda je po našem mišljenju ogroman. Velike je šteta što Microsoft ne planira da reklamira i prodaje ovaj proizvod. Ili bar tako kažu. Kliknite na sliku da biste pogledali video demonstraciju.
 
   

Da li vredi legalno daunlodovati filmove?

 

 

 

Postoji otprilike oko milijardu servisa koji nude načine da legalno preuzmete filmove i televizijske emisije sa Interneta. Ali stvar je u tome da su većina njih i dalje slabi u poređenju sa ilegalnim BitTorrent daunlodovanjima u pogledu selekcije i kvaliteta. Baš zbog toga Ljudi u PC Magazine su želeli da utvrde aktuelno stanje legalnog daunlodovanja filmova. Potrošili su nedelju dana na neke od najboljih sajtova u ovoj branši, uključujući iTunes, CinemaNow, MovieLink, Vongo, Amazon Unbox i MovieFlix. Amazon Unbox ima filmove najvećeg kvaliteta, CinemaNow je jedini servis koji vam omogućava da narežete video na DVD a MovieFlix je jeftin, sa pretplatom od samo 7,95 dolara mesečno, ali se u selekciji nalaze uglavnom stariji filmovi. Neki servisi vam omogućavaju da kupite ili iznajmite filmove, dok drugi imaju opciju samo za kupovinu. A neki servisi će vam omogućiti da prebacite filmove na prenosiv uređaj, ali DRM ograničenja generalno znače da imate ograničenu selekciju uređaja na kojima možete da ih upotrebite. Raspon cena se kreće od od 2. 99 dolara za iznajmljivanje do 19. 99 dolara za kupovinu, dok se većina filmova prodaje za od 9. 99 dolara do 14. 99 dolara na svim sajtovima. Ali stvar je u tome da vi možete besplatno da daunlodujete bilo koji film na ovim sajtovima preko ilegalnog BitTorrent klijenta. I možete da ga narežete na DVD, da ga kopirate na bilo koji prenosivi uređaj koji želite, uključujući PDA ili da uradite sa njim šta god želite, kao što je editovanje klipova da biste napravili montažu ili muzički video. Prednost upotrebe prodavnice kao što je Amazon Unibox je da vam se garantuje određeni kvalitet video snimka i pristojna brzina daunlodovanja. I da, ne kršite zakon. Ali iako je iskustvo kupovine bolje sa Amazonom, produkt koji dobijete ilegalnim putem je često boljeg kvaliteta. I dok dok se taj problem ne reši, nijedno zakonodavno telo ne može da zaustavi ljude da ilegalno daunloduju filmove. U svetu muzike, EMI je nedavno počeo da prodaje fajlove oslobođene DRM-a. Koliko godina treba da čekamo da bismo videli da filmski studiji preduzimaju slične korake?
 
   

Dan zaljubljenih - ona voli njega, a on voli svoj bicikl

 

 

 

Režiser Michelle Lehman  je priča kratku priču. Ona voli dečaka.   Dečak voli svoj bicikl. Link.
 
   

Dani Sarajeva u Beogradu - 14. do 17. maja 2009.

 

 

 

U akciji su učestvovali aktivisti iz Srbije, te Bosne i Hercegovine, a prikupljeno je oko 850 ispisanih razglednica sa prigodnim porukama. Autor razglednica je aktivista Adi Omerbegović. Link. Još uvek budni Maja Stojanović iz Inicijative mladih za ljudska prava gostovala je u emisiji “Još uvek budni” na TV Studio B, povodom III festivala “Dani Sarajeva” u Beogradu. Ljidi još uvijek idu na Mjeces SF priča o povratku u Sarajevo nakon rata. Godina je 2096. i Rat za Mesec je upravo završen. Kada se Putnik sa Marsa vrati u Sarajevo, tamo će ga dočekati i duhovi njegovih prijatelja poginulih u ratu. Link.
 
   

Daunlodujte DirextX 10 za Windows

 

 

 

Sada možete da daunlodujete DirectX 10 za Windows XP. Ovaj DirectX 10 za Windows XP je još u alfa fazi i ne sadrži originalne DirectX 10 fajlove od Microsofta, pošto je Microsoft izjavio da DirectX 10 trenutno podržava samo Windows Vistu. Međutim, Cody Brocious-ov Alky Project je izbacio celokupan prikaz DirectX 10 Alky biblioteka kompatibilnosti za Microsoft DirectX 10 osposobljene igre. Ove biblioteke kompatibilnosti omogućuju korisniku da igra DirectX 10 igre na platformama koje nisu Windows Vista, i povećavaju kompatibilnost hardvera čak i na Visti, tako što kompajliraju Geometry Shaders u sirovi mašinski kod za izvršavanje tamo gde hardver ne može da ih pokreće. To u praksi znači da nema razloga da igrači nadgrađuju operativni sistem ili video karticu da bi igrali najnovije igre. Uporedite uticaj DirectX-a 9 i DirectX-a 10 na kvalitet slika. DX 9 scena iz Flight Simulator-a X I renderovanje iste scene sa DirectX-om 10 I evo ga link za preuzimanje DirectX 10 Alky preview-a (kliknite da biste ga daunlodovali) koji može da se koristi sa DX10 SDK-om.
 
   

Diana Krall kao video tapet je primer kako treba da izgleda žena prijatelj

 

 

 

Neka počne pesma: Njen sajt na kom vas dočekuje u crnoj haljini, naravno vesela.   Sajt. Haljina je ponekad i neke druge boje: Wikipedia: Diana Krall. Na kraju nas je odnela na Mesec i to bez zaštitnih odela:
 
   

Dizajn - Jedinstveni osećaj stranog - poster - majstor fotografije

 

 

 

Thomas Herbrich je postigao jedinstveni osećaj stranog u  njegovoj manipulaciji fotografijom na više nivoa, koristeći više od 300  spojenih slika u jednom snimku. LinkScott Rhodes veruje da su godišnjaci nešto što traje ceo  život a njegov posao je uglavnom da štampa preko njih. Njegov najnoviji rad je  poster dostupan je besplatno. LinkMajstor fotografije. Šta reći više?Link
 
   

Dizajn - Sto napravljen od video kaseta

 

 

 

Sto od video kaseta Ovaj sto preporučujemo muzičkim kućama, ili onima koji se bave novim medijima. Instructables vam predstavljaju šta se dešava kada umetnik, nakon 15 godina sakupljanja video materijala na kasetama, odluči da ih upotrebi za nešto korisno. LINK. Nadamo se da na ovaj sto može da stane i da ga ne uništi TV. Naravno ne cevaš, nego neki novi tanki. Spajanje novog i starog uvek daje interesantne rezultate.
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272