Vesti – Posao

 

Ukupno 109 – Strana 5 od 6

 

81. Sajt koji možda niste otkrili - Listingly - lista koja vam treba i pri ruci vam je

Pred vama je online kreator listi za bilo šta što vam padne na pamet. Na primer: Internet koristi 35 odsto stanovnika Srbije, od čega na dnevnoj bazi 54 odsto, čime se Srbija nalazi na sredini liste zemalja CEE. ... Ovo su liste koje je neko drugi formirao, na osnovu istraživanja.

 

82. Sajt koji možda niste posetili - Economy

Sajt koji vam danas preporučujemo za posetu: Economy. Članak:Kako odabrati web adresu za svoj korporativni websajt.

 

83. Sajt koji možda niste posetili - START IT

Ako ste:Sanjar. Aktivista. Zavisnik od Interneta. Veruje da je moguće promeniti svet. Ne mari mnogo za podsmehe. Svestan i da optimizam uvek na kraju pobedi. U slobodno vreme vodi malu agenciju za Internet marketing.Gejmer veteran i indie game developer, trenutno zaposlen kao developer u timu koji radi na Top Elevenu u srpskoj social gaming zvezdi Nordeusu.I ostali...Onda nešto i uradite.Sajt koji možda niste posetili.

 

84. Skype sada omogućuje neograničene međunarodne pozive

Skype je predstavio nekoliko novih planova preko kojih dobijate neograničene međunarodne pozive po ceni od samo 12.95 dolara mesečno.

 

85. Slika dana - Radna nedelja koja traje 4 dana

Ako radite, koliko dana u nedelji radite. Ja radim 7 dana u nedelji, ali u svojoj firmi. Ako radite za nekoga ili kod nekoga, radite 5 ili 6 dana. Ako ne radite, možda biste i vi radili 7 dana u nedelji, dok se ne zaposlite. Da li biste radili 4 dana u nedelji?

 

86. Sonyjev profit mnogo manji nego prošle godine

Prema  Sonyjevom zadnjem izveštaju, profit kompanije se smanjio skoro na polovinu profita koji je bio prošle godine u ovo vreme.

 

87. Šta je to finansijska vizualizacija?

FINVIZ je paket besplatnih finansijskih alata koji koriste prednosti modernih ideja vizualizacije. infoviz i interaction designs su svakako zaslužili poseban osvrt.

 

88. Šta nas čeka - Najlepši trgovi na svetu

Svet se menja, ali neka mesta ostaju lepa. Trgovi. Koji je najlepši na svetu? PollDaddy.com je organizovao glasnje za najlepši trg na svet.

 

89. Šta nas čeka - O cenzuri, kada nas cenzurišu, kada sami sebe cenzirišemo

U našem najnovijem izdanju ŠTA NAS ČEKA, posebno poglavlje je posvećeno cenzuri. Džoan Bertin: O cenzuri. Život ume da se igra sa nama, jer kada pomislimo da sve izgleda kao da nema cenzure, ona se pojavi.

 

90. Šta nas čeka - Riveta Bauers: O školama i obrazovanju i neobrazovanosti

Prvo smo išli u školu, i tako 8 i više godina. Onda smo promenili školu, i tako 4 i više godina. Onda smo krenuli na fakultet. Neki su stigli, neki su zalutali. Neki su ga, čak i završili. Oni srećni su znali šta će sa njim.

 

91. Šta nas čeka: Sport - navijači slavni, vatreni, tatuisani

U našem najnovijem prevodu Šon Aleksander daje predviđanja o sportu. Sastavni deo sporta su i navijači. 

 

92. StartIt poslovi i kakva je korist od kodiranja koda

 

93. Stopa softverske piraterije u Srbiji u 2007. godini 76% - gubitak države 72 mil USD

Stopa softverske piraterije u Srbiji u 2007. godini bila je 76% i zbog toga je država pretrpela gubitak od 72 mil USD.

 

94. Subvencije za kupovinu domaćih softvera

Odvojeno 700 miliona dinara za subvencionisane kredite malim i srednjim preduzećima prilikom kupovine domaćih softverskih rešenja za unapredjenje rada.

 

95. Sun je kupio još jednu aplikaciju otvorenog koda

U neočekivanom potezu, Sun je nedavno maznuo još jednog provajdera programa otvorenog koda: Innotech-a, kreatora popularnog programa VirtualBox.

 

96. Sve što sam naučio, naučio sam igrajući poker ili sam već znao u obdaništu

Zappos nije skraćenica Za posao, već CEO i COO blog koji je danas objavio članak: "Sve što znam o biznisu sam naučio iz pokera." Jedan od saveta je i: "Sasvim je u redu da se prebacite na drugi sto, ako se teško zarađuje za vašim stolom."  Još jedan savet koji mi je pao na pamet: "Kada si sve izgubio, ne brini imaš još nešto, dušu."

 

97. SVET KOJI SE MENJA - Komplet 2 knjige za 1458.00 dinara

Prve dve knjige u ediciji SVET KOJI SE MENJA: Revolucija čistih tehnologija Šta nas čeka Možete, već od danas, da kupite po odličnoj ceni od 1458.00 dinara

 

98. Tek kada padne sneg vidim koliko je ....

Kako donosimo zaključke? Na primer, tek kada padne sneg vidim koliko je prljav grad. Tek kada nemam para u džepu shvatim da su mi ruke kratke jer ne mogu da dohvatim sve što poželim.

 

99. Tenk koji može da se uništi sa iglom

Gledali smo tenkove u filmovima, i hrabre momke unutra, i još hrabrije koji su ih napadali. Igrali smo se sa malim figuricama tenkova i nadi da ćemo se samo igrati.

 

100. Toshiba - kada svaki pokret može da se umnoži, vrati, kombinuje

Mi možemo da stojimo, ali svet se uvek kreće. Uvek kada se stanemo, setimo se prethodnog pokreta, setimo se početka, početaka.

 

Strane:
1 2 3 4 56