Vesti – Posao

 

Ukupno 109 – Strana 4 od 6

 

61. P2P aktivnost udvostručene u prethodne dve godine

Nelegalna razmena muzičkih fajlova na p2p mrežama je udvostručena tokom dve prethodne godine.

 

62. Pas je čovekov prijatelj ako pokreće skuter

Skuter posle požara ne izgleda baš prepoznatljivo kao i mnoge druge stvarti kada ih vatra proguta. Ali, kada sam video da upregnut pas pokreće skuter, neka me vatra obuzela.

 

63. Pet najvažnijih akvizicija u 2007. godini

Nova godina je tek počela ali ako 2008. godina bude kao 2007. godina, onda nas očekuje veliki broj akvizicija u svetu računara i tehnologije.  Nedavno sam čuo da je neko rekao da se akvizicije trebaju posmatrati kao lutrija geek-ova, sa tom razlikom što su šanse da se "pobedi" mnogo veće nego u pravoj lutriji.

 

64. Počeo "Infotech 2008" - učestvuje 52 izlagača

Skup informatičara "Infotech 2008" na kome učestvuju 52 izlagača otvorio je 3. juna u Vrnjačkoj Banji pomoćnik ministra za telekomunikacije i informatičko društvo Nebojša Vasiljević.  

 

65. Porodično stablo - Da li ste na niskim ili onim najvišim granama

Neka pitanja sa weba: Kako postoje gotovi šabloni za porodična stabla kada je svaka porodica za sebe. Ako je porodično stablo osešeno i više nema naslednika, ko to drvo može da upotrebi za potpalu. Ovoga ne znam i da li mogu da njegovu granu pretesterišem.

 

66. Poslovi koji nas očekuju u budućnosti ili poslovi iz snova

Posla u Srbiji nema, ali u budućnosti i oni poslovi koji danas postoje neće postojati, tako da je Srbija zemlja koja je u trendu.Posao iz snova u Srbiji se pretvara u "Samo možeš da sanjaš da ćeš dobiti posao."

 

67. Predstavljamo - Škola računara IT Centar - Valjevo - naši novi saradnici

Škola računara IT CENTAR je prva profesionalna edukaciona ustanova iz oblasti informatike na područiju Valjeva. Nalazi se u centru grada,u ulici Nučićeva 16.

 

68. Predstavljen sajt "Nacionalno tržište roba i usluga" - najveća elektronska baza privrednih subjekata

Najveća elektronska baza privrednih subjekata, kao i spisak njihovih roba i usluga odnedavno se nalazi na internet sajtu http://www.trzistesrbije.com/ i dostupna je javnosti u Srbiji, rečeno je na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen sajt "Nacionalno tržište roba i usluga", čiji je osnivač preduzeće "Soko group" iz Beograda.

 

69. Preuzmite besplatnu knjigu - The Principles Of Successful Freelancing - Twitter

Ako želite nekoga da pratite na Twitteru, možete kao nagradu da dobijete i besplatnu e-knjigu. Besplatnu knjigu vam na raspolaganje stavlja sitepoint. Naziv knjige: The Principles Of Successful Freelancing.

 

70. Privredni web adresar Republike Srbije

SRPSKE FIRME 08 je privredni web-adresar firmi iz Republike Srbije,namenjen korisnicima koji u svom svakodnevnom poslovnom domenu imajupotrebe za kontaktima sa firmama sa teritorije Republike Srbije.

 

71. Produženo sedenje izaziva bolesti, stajanje se bori protiv njih

Nedavna studija sprovedena na University of Missouri-Columbia potvrdilo je da dugotrajno sedenje povećava rizik od bolesti kao što su kardiovaskularna oboljenja, dijabetes, i loše varenje, ali ista ova studija tvrdi da preporučenih 30 minuta aktivnosti tokom pet radnih dana nije dovoljno. Rešenje?

 

72. Propast socijalizma i kapitalizma - Svetski ekonomski forum na Twitteru

Ono što je propalo nije propalo u našim glavama. Ono što vredi, možda i nema toliku vrednost.

 

73. RAČUNOVODSTVENO-KNJIGOVODSTVENI POSLOVI

Agencija za računovodstvo "POPADIĆ" Beograd.Beograd, Vidikovački venac 104 a, Lokal 110 Kod "Garden centra", na VidikovcuKod "Garden centra", na VidikovcuTel/Fax: 011/2382-467Tel: 064/3025-702agencijapopadic@yahoo.com

 

74. Reciklažom automobila mogu da se bave brojne firme

U doba krize nije dobro kupovati novi auto. Ovo je velika zabluda. Stari auto je dobar samo za automehaničare. Dobar potez je kupovina novog automobila. Šta sa starim? Reciklaža je rešenje.

 

75. Rekonstrukcija već pokazuje rezultate, prvi oglasi za posao

Rekonstrukcija je kada na pravim mestima sede pravi ljudi. Oni koji imaju kvalifikacije za posao kojim se bave.Pojavio se i prvi oglas koji traži pravog čoveka na pravom mestu.

 

76. Rok legende na majicama

Slike rok legendi na majicama su uobičajeno dizajnersko rešenje. Šta se dešava kada se rok legende grupišu kao siluete, u obliku gitare?

 

77. Sajam tehnike Beograd - DANAS JE POČEO

Sajam će biti otvoren danas u Hali 1 Beogradskog sajma i trajaće do 12. maja.  

 

78. Sajam zapošljavanja Career Days u Beogradu, Novom Sadu i Nišu

Mladima, koji su tek završili fakultet ili im je ostalo još nekoliko ispita do kraja, a žele da rade, prava prilika da pronađu posao mogao bi da bude sajam zapošljavanja "Career Days", koji će 10. i 11. aprila biti održan u Beogradu, a posle toga i u Novom Sadu (14. i 15. aprila) i Nišu (17. i 18. aprila).

 

79. Sajt koji možda niste otkrili - Bubbl.us

Sve što radite može da se prikaže preko mapa. A, naročito, ako želite da nekome objasnite kako da se snađe.

 

80. Sajt koji možda niste otkrili - E-Commerce Times

Sve što treba da znate o poslovanju na internetu.

 

Strane:
1 2 3 45 6