Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Vesti – Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Ukupno: 893, strana 22 od 45

Knjižara delfi SKC - Svi moji savremenici Jovana Ćirilova

 

 

 

Ulaz u Delfi SKC Na odeljenju Računari, neka od naših izdanja. Da li ste pronašli knjigu za vas? Knjige koje se najviše traže. Danas je ulaz u knjižaru pozivao na prezentaciju knjige. Više od 300 portreta savremenika. Knjiga 1 i 2. Dejan Mihailović, urednik IP Laguna, rekao je da su „Svi moji savremenici“ dragoceno svedočanstvo naše epohe i neformalni pozorišni priručnik, takoreći bedeker BITEF-a, ali i portet njegovih nekadašnjih i budućih učesnika. Reditelj Aleksandar Mandić govorio je o dobronamernom Jovanu Ćirilovu koji je „lepim, tačnim, normalnim i prozračnim srpskim jezikom“ govorio o svojim savremenicima, bez tračeva, intriga, ironičnih aluzija, nikoga nije grdio niti predstavio sebe kao pametnijeg od njih. Da je na isti način predstavio i nobelovce kao i prodavce karata, i dodao da: „Ako nam je stalo da budemo bolji, čitajmo onda onako kako je Jovan napisao. “Z a kraj, Jovan Ćirilov je i sam uzeo reč i rekao da mu je najdraže to što ga već posle nekoliko dana na ulici sreću poznate i nepoznate osobe koje su pročitale knjigu. „To su raznoliki portreti i drago mi je da su tako shvaćeni. Te portrete je biralo vreme, ilustrovani su fotografijama, a pisao ih je Slučaj, u različitim vremenima. Oni su dobronamerni i drago mi je što danas postoji interesovanje za takve portrete u kojima nema intriga“, rekao je Ćirilov. Na pitanje hoće li možda biti i treće knjige odgovorio je da to zavisi od „Blica“ (u kome objavljuje svoje kolumne) i „Lagune“. Promocija je završena polusatnim potpisivanjem knjiga u svečanom raspoloženju. Naručite Naručite knjigu 1. Naručite knjigu 2.  
 
   

Knjižara Delfi u Čačku je dvanaesta u lancu knjižara

 

 

 

12 Delfi knjižara Od ponedeljka, 23. avgusta u ovoj knjižari ćete moći da kupite i naša izdanja. Knjižara se prostire na više od 140 kvadratnih metara, u ponudi ima preko 10. 000 naslova, gift-shop, kartoleriju i školski pribor. U okviru knjižare se nalazi i prostor u kojem će se održavati promocije knjiga, druženja sa najpoznatijim piscima kao i ostale kulturne aktivnosti. U knjižari postoji i Lagunin klub čitalaca koji omogućava svim svojim članovima popust na kupljena izdanja. Radno vreme je od 09 do 21 sat (ponedeljak – subota), a knjižara radi i nedeljom, od 12 do 21 sat. Osvojite nagradu Fotografišite se pored naših knjiga u knjižari i pošaljite nam fotografiju, čeka vas iznenađenje.  
 
   

Knjižara Evro-Giuntija u Banja Luci

 

 

 

Naše knjige u knjižari Evro-GiuntiFotografije je poslao naš saradnik Ljubiša Desančić koga smo nagradili sa knjigom.
 
   

Knjižara galerija Orba u Zemunu gde možete da kupite naše knjige i još nešto

 

 

 

Na jednoj strani nema knjiga, ali ima: i još malo sitnica za poklone: Konačno, knjige. Trenutno je najtraženija knjiga Smešna istorija sveta. Upravo je u knjižaru stiglo 5 primeraka. Slikajte sa sa našom knjigom koju ste kupili i pošaljite na sliku, čeka vas iznenađenje. Posetite knjižaru. Ako nemaju neku našu knjigu, već sutra će vam obezbediti.
 
   

Književna kolonija Čortanovci od 10. do 17. septembra

 

 

 

Manifestacija Čortanovci u AndrevljuMeđunarodna književna kolonija "Čortanovci 2011" biće održana od 10. do 17. septembra u Andrevlju, na Fruškoj gori, najavilo je danas Srpsko književno društvo. Na manifestaciji će se predstaviti 10 pisaca iz zemlje i inostranstva: Nikolaj Bajtov (Rusija), Ismail Bandora (Jordan), Džejms Saterlend Smit (Engleska), Agnješka Siska (Poljska), Dimitris Sotakis (Grčka), Mile Stojić (Hrvatska/Bosna i Hercegovina), Marius Chelaru (Rumunija), Vladan Matijević, Andrija Matić, Ivana Milankov (Srbija). MNOGO SVETLOSTIVladan Matijević će doneti mnogo svetlosti. ČITAJTE VLADANA. ŠAHT AKO UPADNETE U ŠAHT, ANDRIJA ĆE VAS DOČEKATI. ALISA JE SA NAMA SA DRUGE STRANE OGLEDALABUDITE SA DRUGE STRANE OGLADALA DA BISTE SE BOLJE VIDELI.
 
   

Književni bioskop uoči kongresa PEN centra

 

 

 

Kako je najavljeno iz PEN centra, u Beogradu, na Cvetnom trgu od nedelje, 11. septembra, do subote od 20 sati biće prikazane ekranizacije nekih književnih dela, a na pojedinim projekcijama biće prisutni i pisci po čijim delima su filmovi snimljeni. Smotru otvara film "Čitač" Stivena Daltrija rađen po romanu Bernharda Šlinka. Potom slede ''Dim" Vejna Vanga i Pola Ostera. U utorak će biti prikazan film ''Kandahar" u režiji Mosen Makmalbaf uz gostovanje autora Nelofer Pazire. U sredu, bugarski pisac Alek Popov prisustvovaće projekciji filma ''Misija London" prema svom istoimenom romanu, potom slede ''Žena i njenih pet slonova'' Vadima Jandrejka, ''Soba i po, ili sentimentalno putovanje u domovinu" prema esejima pesnika Josifa Brodskog u režiji Andreja Hržanovskog. U subotu reviju zatvara ''Svet je veliki, a spasenje je iza ugla" rađen prema romanu Ilije Trojanova i u režiji Stefana Komandareva. Novosadska publika će u utorak u Kulturnom centru Novog Sada videti ''Sobu i po ili sentimentalno putovanje u domovinu", potom ''Kandahar" uz gostovanje Pazire, ''Osmeh Jagnjeta" prema romanu Davida Grosmana koji će razgovarati sa publikom i u petak ''Ženu i njenih pet slonova". Svetskom kongresu PEN centara prisustvovaće preko 240 pisaca i prevodilaca iz blizu stotinak zemalja, kao i tridesetak vodećih svetskih pisaca, gostiju Književnog festivala koji će se uporedo odvijati u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. LINK. DA LI STE ČITALI ČITAČA?“Čitač” je važna knjiga u tom segmentu savremene nemačke proze, a za Šlinkovo delo u celini središnja tačka iz koje se šire sve njegove potonje teme. U Nemačkoj se Šlink smatra jednim od najvažnijih autora iz “generacije sinova” koji se bave krivicom očeva i pokušavaju da ustanove šta je kolektivna krivica i da li ona postoji, a šta individualno sagrešenje. NARUČITE KNJIGU.
 
   

Književnica u medijima Žene su i dalje drugi pol

 

 

 

DRUGI, DRUGI, DRUGI POLMedijska slika Avganistana je često iskrivljena, zbog sukobljenih programa i interesa. Tome doprinosi i to što savremeni mediji moraju da budu veoma brzi, samim tim i površniNelofer Pazira Foto: Banf centarNelofer Pazira, kanadska umetnica, svetsku slavu stekla je višestruko nagrađivanim filmom „Kandahar”. Kao učesnica svetske PEN konferencije, večeras će u KC Novog Sada  predstaviti svoju knjigu „Krevet crvenih cvetova: U potrazi za mojim Avganistanom” a sutra će se u 20 časova u Kulturnom centru Beograda između ostalih predstaviti na književnoj večeri. Pazirina životna priča po svemu je netipična, baš kao i njen umetnički opus. Rođena je i odrasla u Kabulu, a napustila ga je s porodicom 1989. godine, nakon desetogodišnje sovjetske okupacije i preselila se najpre u Pakistan, a nakon toga u Nju Brunsvik, u Kanadi. Od početka svog umetničkog rada, osim što se bavi žurnalizmom, Pazira je i književnica, glumica i rediteljka, ona ohrabruje kritičko razmišljanje, toleranciju i različitost, nastojeći da prikaže složenost ljudskih iskustava. Smatra da umetnost treba da menja svet oko nas, čineći ga boljim mestom za život, rad, razvoj i stvaralaštvo, a istovremeno promoviše humanost. U filmu „Kandahar” Mohsena Makhmalbafa, Nafas, glavna junakinja koju tumači Nelofer Pazira, reporterka je rođena u Avganistanu koja je sa porodicom uspela da pobegne u Kanadu još dok je bila dete. Film je zasnovan na ličnoj priči Nelofer Pazire, a za ulogu u tom filmu, Pazira je i dobila nagradu za glumu u Montrealu. Osim „Kandahara”, među njenim filmovima su i „Povratak u Kandahar”, kojem je dodeljena nagrada „Donalds Britan”, kao i filmovi „Velike Bude” i „Audicija”. S obzirom na to da ste glumica, rediteljka, da snimate za televiziju (vaša nova televizijska drama „Čin nečasti” govori o ubistvima iz časti), da ste pisac (vaša knjiga „Krevet crvenih cvetova: U potrazi za mojim Avganistanom” dobila je 2006. nagradu „Draini Tejlor”), smatrate li da je 21. vek i doba koje omogućava široko polje kreativnosti, doba nove renesanse?U mom slučaju, postoji jaka kičma koja se provlači i povezuje sve moje profesije koje se mogu činiti odvojenima. Za mene je ta kičma koja suštinski povezuje moj rad– pisanje. Dobar film je baziran na jakom, dobro napisanom scenariju. Isto važi i u svetu literature i novinarstva. Drugi faktor je znati kako da dobro ispričate priču,umeće storitelingašto je zajednička nit u svim ovim oblastima kreativnosti. Danas imamo mobilne telefone, mejlove, bezbroj sredstava koja , naizgled, olakšavaju komunikaciju. Pa ipak, ne čini li vam se da je danas čovek izuzetno usamljen, izolovan u toj svojoj samoći, kao u romanima i esejima Albera Kamija?Zato što postoji više tehnike ili zato što je više buke koja nas okružuje, ne znači, naravno, da smo automatski više povezani ili da smo više u kontaktu. Povezuju nas sa drugima naša osećanja, empatija, a ne splet žica i ekran osetljiv na naše dodire. Moje uverenje je da veće oslanjanje na tehnologiju stvara prepreke za pravi ljudski kontakt. Ranije, kada sam putovala, imala sam običaj da odem na šalter, gde je bila osoba koja mi je štampala bording kartu na aerodromu i to je bila mogućnost da razmenimo nekoliko rečenica. Sada na aerodromima svi idemo direktno na automat gde ukucamo potrebne stvari na hladnom, bezličnom ekranu i bording karta je automatski odštampana. To zvuči nekako usamljeno,izolovano, zar ne?Šta savremeni svet misli danas o Avganistanu, a šta je istina? Kako mediji utiču na kreiranje prave ili lažne slike o avganistanskoj stvarnosti?Mediji izveštavaju o Avganistanu još uvek fragmentarno i koncentrisano na tačno određeni događaj. Na primer, smrt i eksplozije koje se dogode zapadnim trupama pojavljuju se u izveštavanjima sve češće i češće. Realnost i situacija na terenu su daleko kompleksnije i zavise od toga sa kim razgovarate i gde. Medijska slika Avganistana je često iskrivljena, zbog sukobljenih programa i interesa. Tome doprinosi i to što savremeni mediji moraju da budu veoma brzi, samim tim i površni. Kao rezultat, u medijima nemamo punu sliku kompleksnosti Avganistana, već samo umanjenu. Umetnost i film mogu da idu malo dublje. Ali često je teško da se prikaže složenost kulture i smesti u kompletnu  istoriju određenog mesta. Koji umetnici sačinjavaju vašu umetničku „porodicu”,čiji rad vas inspiriše, podstiče, uzdiže?Mnogo različitih ljudi u različita vremena bili su mi inspiracija. Abas Kiarostami, Mohsen Makhmalbaf, Terens Malik, Robert Retford i mnogi drugi. Da li verujete da nas naše detinjstvo oblikuje. Recite nam nekoliko rečenica o vašim ranim, osetljivim godinama. . . Moje detinjstvo bilo je mešavina različitih stvari. Na ličnom planu, bila sam privilegovana, rasla sam u obrazovanoj, liberalnoj porodici. Moj otac je bio lekar, moja majka profesor persijske književnosti. Bili smo na jedan način isključeni iz onoga što se događalo u tom vremenu i na tom mestu. Alispoljni svet bio je haotičan. Trajao je rat. Iako nas je doticao isprva malo, postepeno sve više, bez obzira na to, to je bio rat. Pričalo se o tome, a onda je rat stigao u punoj snazi, koja je uticala na sve aspekte našeg života. Takvo okruženje učinilo je da budem duboko uronjena u političku situaciju. Komadići i delovi doživljaja iz tog vremena pojavljuju se u onome što pišem, u mojim filmovima, u mom kompletnom opusu. Osnovali ste fond koji pruža pomoć u podsticanju obrazovanja žena u Avganistanu. Diplomirali ste novinarstvo i književnost, počasni ste doktor na univerzitetu Karleton, bili ste predsednica kanadskog PEN-a. Pa ipak, da li su u većem delu sveta žene i dalje „drugi pol”, kao što je pisala Simon de Bovoar?Nažalost, da. Postoji mnogo toga što je urađeno, ali i mnogo toga što tek treba da se dogodi. Žene su tretirane kao građani drugog reda, čak i u zapadnom svetu, možete onda da zamislite kako to izgleda na mestu kao što je Avganistan. Žene su tamo odlučne, snažne i na putu su borbe za ravnopravnost. Ali za to se plaća visoka cena. Tamošnja vlada pokušava da uskladi, pomiri elemenat uticaja talibana, ataj elemenat je pretnja razvoju sloboda i prava žena. Danas je više žena prisutno na društvenoj sceni Avganistana i taj proces je u porastu, možemo sada veći broj njih videti i čuti njihovo mišljenje. Ali prosečne avganistanske žene još nemaju osnovna ljudska prava i ja se bojim da će još vremena morati da prođe pre no što ih one ostvare. Sanja Domazet ČITAJTE POLITIKU. LINK. Da li ste čitali?"Božanstveni bezbožnici“ delo je napisano u slavu ljubavi, života, umetnika i umetnosti. Pred nama su literarni portreti nekih od najblistavijih umova XX veka, onih koji su na knjige od mastila, odgovorili emersonovski "knjigama od krvi i mesa“. Sanja Domazet otključava čežnje i skrivene svetove umetnika čije delo ne prestaje da cveta i blista. NARUČITE KNJIGU.
 
   

KO bude budan i na granici - Šengen će pasti - Lollobrigida neće

 

 

 

Lollobrigida peva bez Šengena Šengen je bio RUŽAN.   Lepo bez Šengena. Lepa i devojka. Dom omladine i MTV organizuju koncert. Gde putovati? Rim, Pariz, Beč. . . . Na krilima Laste na prvu jutarnju kafu Svi koji imaju nov biometrijski pasoš i vole da putuju već u nedelju, 20. decembra veče mogu krenuti put Evrope uz pomoć agencije "Lasta Turizam". Link. Ko bi da putuje u selo Šengen? Vikipedija Srbija: Šengen (luks: Schengen) je selo u jugoistočnom Luksemburgu blizu tromeđe Nemačke, Francuske i Luksemburga. Pripada komuni Remeršen u kantonu Remih. Šengen ima razvijenu proizvodnju vina. Broj stanovnika u 2004. godini iznosio je 425. Email upozorenja - nije sve belo Žrtva je 22. 11. 2009. na svom telefonu primetila neodgovoren poziv na telefonski broj. . . +393193260013. . '' Dozvolite da vas upozorim na nov oblik kriminalnih radnji - ovo se vec uveliko dogadja po Europi, a evo, stiže i do nas. Tok nelegalnog rada je ovakav: korisnik mobilnog telefona dobije, u nekom trenutku na svom mobilnom telefonu, propušteni poziv. . Do toga može doći tako da telefon stvarno zazvoni, a i ne mora uopšte da zvoni. Uglavnom korisnik dobije propušteni poziv. Kada korisnik mobilnog telefona pogleda broj koji zove i kada taj broj počinje sa +39. . . , +390. . . , +391. . . , + 392. . . , +393. . . , +394. . . i tako dalje (u ovom primeru, koji mi je poznat telefonski broj je bio: +393193260045) i ukoliko korisnik taj poziv odmah izbriše, tim potezom se osigurao i uradio pravu stvar. Ukoliko pak korisnik mobilnog telefona nazove broj propuštenog poziva, korisnik mobilnog telefona postaje žrtva kriminalaca. U prethodnom slučaju koji mi je poznat, kolega je svojim odgovorom na propušteni poziv izgubio vise od 2. 000 EUR. Određeni brojevi iz gore navedenih grupa uvlače korisnika u situaciju da kada pozove te brojeve ne može da prekine poziv i tako se napravi ogromni trošak na računu. Brojne prijave MUP-u potvrđuju da se broj ljudi koji odgovara na ovakve pozive povećava iz dana u dan i da korisnici mobilnih telefona sami sebe guraju u finansijske probleme i postaju žrtve kriminalaca. U nadi da ćemo sprečiti da se ovo dalje događa, molim vas da sa sadržajem ove poruke upoznate što više ljudi. Dakle - NE ODGOVARAJTE NA POZIV brojevima sa +39. . . , +390. . . , +391. . . , + 392. . . , +393. . . , +394. . . , nego samo izbrišite poziv!!!!!! Knjiga posle svega - Izgubljeni simbol Link ka knjizi i korpi za naručivanje.  
 
   

Ko kupuje knjige u knjižari

 

 

 

Šta ste obukli i izašli napolje Link za još neke iluzije.  
 
   

Koje knjige se nalaze u užem izboru za Bukerovu nagradu

 

 

 

Buker bi moglo da dobije još četvoro autora (Emma Donoghue, Damon Galgut, Howard Jacobsun i Tom McCarthy), a odabrani su među 13 sa šire liste. Svih 13 romana uvrštenih na širu listu dobro se prodavalo proteklih meseci, odnosno bolje nego što su se romani u široj konkurenciji prodavali od 2001. godine. Najpopularniji među romanima u širem izboru pokazao se roman “The Slap” Kristosa Tsiolkasa (Christos Tsiolkas), koji je prodat u prvoj nedelji avgusta u 5. 000 primeraka, ali nije uvršten u uži izbor. Nagrada Buker prvi put je dodeljena 1969. godine (PH Newby za Something To Answer For), a 1974. i 1992. dobila su je po dva romana. Među nagrađenim romanima su i "The Sea, The Sea" pokojne spisateljice Ajris Mardok (Iris Murdoc) 1978. godine, "Schindler's Ark" Tomasa Kenelija (Thomas Keneally) 1982. godine, kao i roman "Engleski pacijent" Majkla Ondatjea (Michael Ondaatje), nagrađen 1992. Uža lista za 2010: Peter Carey, Parrot and Oliver in America Emma Donoghue, Room Damon Galgut, In a Strange Room Howard Jacobson, The Finkler Question Andrea Levy, The Long Song Tom McCarthy, C Sajt Buker nagrade je www. themanbookerprize. com (SEEcult. org)
 
   

Kokodačemo u prevozu , ali niko neće da snese jaje

 

 

 

@aledimic Aleksandar Dimic Kokodačemo u prevozu. SVI KOKODAČU, ALI NIKO NEĆE DA SNESE JAJE. AKO GA NEKO I SNESE, BIĆE SIGURNO KUVANO. @bojanadanilovic danilovic bojana moram sebi da kupim jahtu. To je sad tako trendi, a ja svakako pratim trendoveKUPIO SAM JAHTU, ALI GDE JE MORE. NEKADA SMO IZLAZILI NA MORE. @AjEmNikola Nikola Tomic Dvolicne osobe zaobidjite me!KADA ME ZAOBILAZE DVOLIČNE OSOBE ČINI MI SE KAO DA PROLAZIM KROZ NJIH. @Jelenans84 Jungle Julia mi u kuci imamo jedan noz koji niko ne koristi, jer je svima vec pustio krvNOŽ JE TU, SAMO NAM TREBA DRAŠKOVIĆ. SASVIM LOGIČAN SLED STVARI. PRVO NOŽ. A, AKO PREŽIVI NA REDU JE DR. MA ZVAO SE I ARON. @RTS_Vesti RTS Online U Hag stigao krunski svedok protiv Haradinaja #Kosovo #Hague #ICTY #SRbijaHARADINAJ ĆE SE POSLE OVOGA OSEĆATI KRALJEVSKI. @JovanPetrovic Jovan Petrović Šta dobiješ kada sestri daš iPad na par dana? Sve moguće igre iz AppStore-a na 10 screenova. DOBRO JE DA JE SEKA IŠLA NA SPAVANJE. @dragan_r Dragan Radevic RT @Pedya: ㋡ RT @DedaBor: Kome je dosadno i zivot mu je prazan, neka kupi YugaKUPIO SAM YUGA. SADA SE BORIM SA DUHOVIMA PROŠLOSTI.
 
   

Kolekcija - 10 mesta na koja ne možete da odete

 

 

 

10 mesta koja ne možete da posetite Tajne ahrive Vatikana Klub 33 Područje 51 Pročitajte više o mestima. LINK. Ako je neko bio, neka nam javi.  
 
   

Kolekcija - 25 najboljih epizoda iz Razotrivača mitova

 

 

 

25 naj momenata iz Razotkrivača mitova U glavnim ulogama nastupaju: Logo.   SVIH 25 NAJ. Imate li vi svojih mitova koje treba razotkriti? A, ko ih nema? Jedan od mitova - Tito Mada neki misle da Tito još nije umro, proverite da li jeste. LINK.
 
   

Kolekcija - 40 primera umetnosti nastale od otpada

 

 

 

40 primera umetničkih dela od otpada I ja sam bio na Exitu. Neki bi me pravili od blata. Kako na mehaničku devojku nabaciti malo kože, može i od . . . Kompletna kolekcija. Čiste tehnologije i umetnost preživljavanja Želite li da vidite kako se svet menja? Pročitajte knjigu.   Naručite danas. LINK.   
 
   

KOLEKTIVNA KUPOVINA KNJIGA sa prijateljima, poznanicima...

 

 

 

Smešna istorija sveta Danas idete u knjižaru sa svojim prijateljima, poznanicima sa Fejsbuka, Twittera, bloga. Izabrali ste knjigu. Ako je danas naručite samo vi, cena knjige je, sa popustom 790. 00 dinara. Kako da je kupite za 600. 00 dinara? U knjižaru sa prijateljima Preporučite knjigu svojim prijateljima, poznanicima, rođacima, poslovnim partnerima. Učestvujte u kolektivnoj kupovini knjiga. Potrebni ste vi i još 4 ljubitelja ove knjige da biste knjigu dobili za 600. 00 dinara. Kako do kolektivne kupovine? Kliknite: Komentari. Ostavite komentar: "Učestvujem u kolektivnoj kupovini knjige SMEŠNA ISTORIJA SVETA PO CENI OD 600 DINARA. " Obaveštenja Uvek kada još neko naruči knjigu, ostali sa liste će dobiti email da je još neko naručio knjigu. Kada je završena kolektivna kupovina? Onoga trenutka kada broj naručilaca bude 5. Hvala na učestvovanju u kolektivnoj kupovini knjiga.
 
   

Koliko putuje pismo u Srbiji u istom gradu, ali u različitim ulicama

 

 

 

Šta je neobično u tome? Prvo pečat na pismima je od 26. 08. 2010. godine. Drugo, nije ga slao Orion telekom, nego NEW IMAGE. Treće je što je danas 03. 09. 2010. Samo 7 dana od pošte broj 11200 Beograd 2 do našeg sandučeta u Vojvode Stepe 34. Računi koje smo izvadili iz tih čuvenih koverata su od 29. 07. 2010. godine.
 
   

KOMENTARI U ANKETI: Sprinter i koliko knjiga imate u svojoj biblioteci

 

 

 

SPRINTER U VAŠOJ BIBLIOTECIRotirajuće police za knjige. Možda je vaša biblioteka baš ovakva. LINK. Juče je web stranica knjige Sprinter Dušana Radakovića posećena 298 puta. Juče je web stranica od datua postavljanja pregledana ukupno preko 1000 puta. Hvala svim posetiocima strane. Hvala i onima koji učestvuju u anketi. Anketa i dalje ostaje OTVORENA, dok knjiga ne uzađe iz štampe. Naravno možete da učestvujete još i u anketama prethodnih dana:VAŠI KOMENTARI KOJI NAS INSPIRIŠUDavor Jovanović:Malo,ali zlata vredno. Branko Denčić: ja licno samo 1 (Marko Šelić (marchelo) - Zajedno Sami) :( moji roditelji imaju nekih 10ak. . .   pitanje: da li mogu da dobijem knjigu, taman mi je rodjendan sad 26og O:) Darko Stojilović: Sedamdeset tri. A računajući i one koje nisam ukrao. . . takođe sedamdeset tri. (: Марија Јовановић: У мојој кућној библиотеци налази се велики број књига свих могућих жанрова, али би још једна више свакако добро дошла. Mirko: Knjiga imam toliko da sam počeo da zaboravljam kome sam šta dao. Nikako da uvedem one bibliotekarske kartice. Srba Trifunovic: koliko god da imam uvek mi treba onu sto nemam :) Dijana Milunovic: nemam sve one koje bih volela,ali zato volim svaku koju imam :)) Danijela Jovančić: U mojoj biblioteci se baškari veliki broj knjiga,ali kada bi svako od koga je pozajmljena knjiga na čitanje,došao da je uzme natrag,ostale bi dve-tri dobijene u osnovnoj školi za odličan uspeh i primereno vladanje. Na žalost,knjiga je za neke ljude luksuz. Marija Roganovic: Nazalost ni 100-ti dio koliko bih zeljela i koliko bi jedan prof. knjizevnosti trebao da ima. . . Ali mi je skor procitanih poprilicno zadovoljavajuci. . . . Ali ako dobijem ovu imacu jednu vise:)0 Olja: nedovoljno. . . KATARINA TOPALOVIC: NEMAM MNOGO KNJIGA ALI RADIM NA TOME DA IH POVECAM. MADA NIJE BITNO KOLIKO IH IMASD NEGO KOLIKO SU POUCNE,ZANIMLJIVE. . . MISLIM DA BI OVA KNJIGA OBOGATILA MOJU MALU ALI OABRANU KOLEKCIJU! Dragana Nejkovic: Nikada dovoljno. Saša Antonijević: Ne znam tačan broj knjiga na svojim policama. Imam ih puno, slažem ih u dva reda. Vojislav Gurinovic: Ne onoliko koliko bih zeleo a manje nego sto sam procitao. vladan milicevic: imam 999 knjiga u svojoj biblioteci, i ponudio sam prijateljima na fb ako neko zeli da mi pokloni hiljaditi primarak i nista Mladen Rakic: Imam 45 knjiga, novajlija :) Vecina kombib :)KOMENTARI NA FACEBOOKUJelena Marković Ex Mitić: Par hiljada knjiga,s obzirom da radim kao knjižničar u Narodnoj biblioteci "Branko Radičević" u Srpskom Miletiću :)Jelena Popovic: Veliki broj knjiga, ali, nazalost, nemam biblioteku,knjige su svuda, po stolovima, policama, u fiokama, . . . Mimi Jelesijevic: Ako je vec fora da se ovde pisu odgovori, onda cu i ja. Premalo za jedan zivot, previse da utonem u snove. Gorjanka: Glavas premalo. . . a mnogo. . Dragan Nis: Imam samo jednu. U svojoj glavi. ;)Medeno Srce: Onoliko koliko ljudi poznajem, svako bice je knjiga za sebe. . . :)Stefan Zeljkovic:  nekoliko hiljada. . . zaista mi je podtrebna jos jedna polica :))))Brajovic Cickovic Daliborka:  imam malo htjela bih jos,sve vise zelim knjige jer su one jedini pravi prijatelji. KOMENTARUISANJE SE NASTAVLJA. AŽURIRAĆEMO GA.
 
   

Komplet knjiga dobitnice NINove nagrade Gordane Ćirjanić za 2900 dinara

 

 

 

Komplet od 4 knjige Gordane Ćirjanić Više o knjizi.    Više o knjizi.  Više o knjizi. Više o knjizi.   Naručite komplet LINK.      
 
   

Komplet knjiga Stefani Majer po super ceni

 

 

 

Komplet knjiga Stefani Majer - Sumrak Saga Komplet sadrži: Mlad mesec - Stefani Majer Praskozorje - Stefani Majer - IV deo tetralogije Sumrak - Stefani Majer Pomračenje - Stefani Majer Naručite komplet Link ka kompletu. KLIKNITE. Stefani Majer na Vikipediji Link. Stefani Majer na promociji knjige Pomračenje. Oficijelni sajt Stefani Majer Link. Oficijelni sajt serije knjiga Link. Naručite komplet knjiga Stefani majer LINK.  
 
   

Komplet knjiga Stiga Lašona - Milenijum po super ceni

 

 

 

Stig Lašon (Stieg Larsson, 1954-2004) švedski novinar i urednik, poznat je po neumornom istraživanju i kritici negativnih društvenih pojava u švedskom društvu. Početkom ove decenije, započeo je rad na serijalu Milenijum. Neposredno pred objavljivanje Muškaraca koji mrze žene umro je usled teškog srčanog udara, ne dočekavši planetarni uspeh svojih romana. Muškarci koji mrze žene link Devojčica koja se igrala vatrom link Kula od karata link Više o autoru možete pročitati na njegovom sajtu: http://www. stieglarsson. com/ Komplet knjiga Naručite još danas. LINK. Samo 1950. 00 dinara.
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272