Vesti – Internet

 

Ukupno 574 – Strana 17 od 29

 

321. Pošaljite emailom fotografije sa svog mobilnog telefona na Facebook nalog

Možda ste nekada poželeli da fotografiju koju ste snimili mobilnim telefonom odmah prebacite na Facebook nalog. To je veoma jednostavno.

 

322. Pošaljite velike fajlove pomoću Outlook-a i YouSendit

YouSendIt, MailBigFile i mnogi drugi web servisi su se pojavili zbog jednostavne činjenice da vam većina email servisa neće omogućiti da šaljete stvarno velike fajlove. Iako je Google povećao veličinu prikačenih fajlova koje možete da šaljete na 20MB, ako imate fajl od 100MB, onda vam je bolje da koristite neki drugi servis.

 

323. Posle - fajronta - vraćanja imovine - posle slatkiša u osam - pobede na 50m delfin

Posle ću to da uradim. Posle, reč koja označava sve one koji to najverovatnije neće nikada da urade. Posle vraćanja imovine možemo u Evropu. Slatkiš posle osam. Čavić spava posle pobede, jer ga čeka 100m. Facebook - Mama srediću sobu posle. Budite prvi koji će definisati izraz na Vukajliji.

 

324. Postujte na Twitter pomoću Google Talk-a

Ako koristite Google Talk za četovanje, možete da koristite i Twitter u Google Talku.

 

325. Potencijalna “bubica” u Gmail-u: obrisani kontakti!

Potencijalna “bubica” u Gmail-u: obrisani kontakti!

 

326. Pragmatični boomeri i njihovi načini upotrebe Interneta

Oni možda ne provode sate u dekorisanju svojih MySpace stranica ili u postavljanju YouTube klipova na kojima oni izvode nešto. Po rečima nove studije, koju je vodila ThirdAge Inc. (web destinacija za starije korisnike) i JWT BOOM (marketinška kompanija sa fokusom na tržište korisnika starosti preko 40 godina), boomeri su živi, zdravi i ušuškani u sopstveni Internet svet.

 

327. Predstavljanje kompanije Imagination Technologies

Imagination Technologies na konferenciji u Santa Clara predstavlja napredni IP za tržište zabave i komunikacija.

 

328. Prelazak sa IPv4 na IPv6

Prelazak sa IPv4 na IPv6

 

329. Pretraživači blogova

Kao što se može videti iz statističkih podataka, blogosfera raste zastrašujućim tempom. Kako među tolikim brojem blogova koji se svakodnevno otvaraju, gase, menjaju i stupaju u interakciju naći onih nekoliko blogova koji će vam stvarno zaokupiti pažnju?

 

330. Preuzmite stare verzije programa pomoću Popular Applications

Ako najnovije verzije vaših besplatnih programa ne rade kako treba a zvanični sajt ne nudi starije verzije aplikacije, OldApps.com će možda uspeti da vam pomogne.

 

331. Priči nikad kraja - roman - kijamet u Beogradu - Majkl Džekson je sa druge strane nevremena

Kakvo nevreme. Ali, i nevreme je dobro za priču. Dobro je i za knjigu. Jer, priči nikad kraja. Da li ne-vreme može da nas zaustavi da pričamo? Da otvorimo knjigu. Kada otvorimo knjigu potrebno je da budemo van dometa kiše. Ko voli Majkla Džeksona ovih dana će se i naslušati i nagledati. Pravo nevreme od priča, slika...

 

332. Prikaz Spread Firefox-a 2 - sada je mnogo bolje!

Asa Dotzler, Mozilla-in šef za obezbeđivanje kvaliteta, je najavio prikaz Spread Firefox 2 web sajta koji će u budućnosti postati dom za sve Firefox entuzijaste. Novi web sajt je i dalje zasnovan na Drupal-u, koji nudi moćnu i bezbednu platformu za deljenje i mešanje različitih sadržaja.

 

333. Pripremite se za Komodo 4.0

Pripremite se za Komodo 4.0

 

334. Prism 1.0 kako da web sajtove pretvorite u desktop aplikacije

Prism 1.0 je Fairefox dodatak ili samostalna aplikacija. Najjednostavnije rečeno, svaki web sajt postavlja na desktop kao aplikaciju.

 

335. Programeri ekstenzija moraju da se prilagode Firefoxu 2

Šta je gore od toga da vaša omiljena Firefox ekstenzija ne napreduje korak dalje ka sjajnoj novoj verziji Firefoxa sa kojom žudite da je upotrebite? Veoma malo stvari. Justin Scott u Mozilla-i je požurio da pozove programere da svoje ekstenzije naprave kompatibilnim sa najnovijom verzijom Firefoxa ili da se suoče sa činjenicom da će biti proterani i zaboravljeni.

 

336. Prvi hakaton u Srbiji - DO INOVACIJA U BANKARSTVU

Počinje odbrojavanje do prvog hakatona u Srbiji za digitalno bankarstvo

 

337. Radost edukacije - učitelj na majici, učiteljica na stolici, đak u zatvoru a učitelj na slobodi

Gde su naši učitelji? Da li su živi. Evo jednog primera, koji je odličan, i koji pokazuje kako učenici mogu da pokažu šta misle o učitelju. Nekada su postojale učeničke uniforme koje su đaci bili obavezni da nose. Đaci Gimnazije su se razlikovali od đaka Tehničke ili Ekonomske škole. Na bluzama ili keceljama se nalazio amblem. Kasnije se sve promenilo, a kecelje i bluze su otišle u istoriju. Sada se dešava nešto drugo. Zamislite učionicu, učitelj, nastavnik, profesor ulazi. Đaci ustaju, i na svojim majicama nose njegovu fotku.

 

338. Rasporedite postove na Twitteru i podesite automatske odgovore

Da li ste ikada poželeli da postavite neko obaveštenje na twitteru za neki budući događaj ali već unapred znate da tada nećete biti dostupni?

 

339. Rat pretraživača: Mozilla, IE, Opera su se skupili na panel diskusiji

Rat pretraživača: Mozilla, IE, Opera su se skupili na panel diskusiji

 

340. Razlike između Outlook-a i Outlook Express-a

Ovaj članak govori o osnovnim razlikama između Outlook-a i Outlook Express-a. Microsoft Outlook familija za slanje poruka i kolaboraciju klijenata je zasnovana na prepoznavanju činjenice da kućni i poslovni korisnici imaju različite potrebe. Outlook familija klijenata je optimizovana za ova dva udaljena segmenta tržišta

 

Prethodnih 10 strana

11 12 13 14 15 16 1718 19 20

Sledećih 10 strana